2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

MERHABALAR HANIMLAR NASILSINIZ

aaynaa aaynaa canım ne yaptın test yaptınmı merak ettim inşallah güzel haberlerini alırız

limoncicegi41 limoncicegi41 sen nasılsın bir tanem adet tarihin ne zaman

aysefeytum aysefeytum inşallah seninde güzel haberlerini alırız inşallah

Birdilimkek Birdilimkek sen nasılsın güzelim ne yaparsın bakalım
Kuzummm :)) iyiyim napayim ya son sürat haftasonu icin elbise dikiyorum kendime yegenimin nişanı var. Bata da az kaldi ama bi beklentim yok her ay on gün onceden goguslerim baslardi sismeye bu sefer hic bisey yok valla anlamadim ben de :)) amaaaann neyse zaten nişan var oynayacam bol bol :)))

Kuzummm :)) iyiyim napayim ya son sürat haftasonu icin elbise dikiyorum kendime yegenimin nişanı var. Bata da az kaldi ama bi beklentim yok her ay on gün onceden goguslerim baslardi sismeye bu sefer hic bisey yok valla anlamadim ben de :)) amaaaann neyse zaten nişan var oynayacam bol bol :)))
benim yerime de oyna kuzum...:)
ben de bugün bu test çıkar diye umuyordum ne çıkmaz sonuçmuş be

benim yerime de oyna kuzum...:)
ben de bugün bu test çıkar diye umuyordum ne çıkmaz sonuçmuş be
aile sağlık merkezine verdiysen tahlili onlar ertesi gün cıkıyo. keske hastaneye verseydın. ama canım bence sende var birşeyler. sen hep erkenden adet oluyordun. bu kez 30 günü geçti. ben umutluyum :)

aile sağlık merkezine verdiysen tahlili onlar ertesi gün cıkıyo. keske hastaneye verseydın. ama canım bence sende var birşeyler. sen hep erkenden adet oluyordun. bu kez 30 günü geçti. ben umutluyum :)
bilmiyorum canım umut da edemiyorum devlet hastanesinde verdim hem de hormın tahlili sınucum vardı ama öğlen verdiğim içindi ya da çok yoğundu ondan mı yarın ak kara belli olacak

bilmiyorum canım umut da edemiyorum devlet hastanesinde verdim hem de hormın tahlili sınucum vardı ama öğlen verdiğim içindi ya da çok yoğundu ondan mı yarın ak kara belli olacak
ya canım benım devlet hastanesiyse mutlaka belli olmuştur intenetten görebilirsin . yarına cıkacak olan bence hormon sonuçları

hımmm ay heycan yaptım üf belli olsun artıkın :)
ben de yaptım canım da herkes bebek konusunda aman çok düşünme aman takıntı yapma olumsuzlukları sayıyorlar sonra da moral veriyorlar herkesin tavrı böyle oluyor ya bunlar benim hamileliğimi duyunca çok şaşıracaklar heralde

ben de yaptım canım da herkes bebek konusunda aman çok düşünme aman takıntı yapma olumsuzlukları sayıyorlar sonra da moral veriyorlar herkesin tavrı böyle oluyor ya bunlar benim hamileliğimi duyunca çok şaşıracaklar heralde
ayy kuzum deli oluyorum onlara.. hele şu takıntı yapma lafına . daha bilip bilmeden takıntı yapma diyorlarya çokk pis takıyorum onlaraa :D

ayy kuzum deli oluyorum onlara.. hele şu takıntı yapma lafına . daha bilip bilmeden takıntı yapma diyorlarya çokk pis takıyorum onlaraa :KK70:
ben de canım moral mi veriyorlar moral mi bozuyorlar belli değik

Canim Rabbim bu kez yüzünü guldurecek inşallah o kalbini acita acita teselli ediyor gibi görünen herkes utanacak inşallah
insanların aklına ne tuhaf hikayeler geliyor ya bunu güvendiklerin söylüyor bir de ya ...
ALLAH cümlemizin yüzünü hayırlarla sağlıcakla güldürsün de şunların diyecek lafları kalmasın kuzum ya

insanların aklına ne tuhaf hikayeler geliyor ya bunu güvendiklerin söylüyor bir de ya ...
ALLAH cümlemizin yüzünü hayırlarla sağlıcakla güldürsün de şunların diyecek lafları kalmasın kuzum ya
Amin kuzum amin insallah... İnşallah...

Kizlar napiosunuz internetten pco ilgili bi site var kur yapiolarmis bi bilgisi olan vardi yaniklar baharat die bi aktardi

Back
X