- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.249
limoncicegi41 ve benim kasımda tüp bebek tedavimiz var diğer bekleyen arkadaşlarımızla bize de dua edin lütfen canımAllah razı olsun darısı bekleyen herkese insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
limoncicegi41 ve benim kasımda tüp bebek tedavimiz var diğer bekleyen arkadaşlarımızla bize de dua edin lütfen canımAllah razı olsun darısı bekleyen herkese insallah
inşallah tedaviye bile gerek kalmadan müjdelerinizi alırsınız kızlar dualarım sizinle..limoncicegi41 ve benim kasımda tüp bebek tedavimiz var diğer bekleyen arkadaşlarımızla bize de dua edin lütfen canım
hayırlı olsun canım sağlıkla dogsunAllah razı olsun darısı bekleyen herkese insallah
hah işte eski ayna geri döndü süpersinhafiyeliğe başladın yine :)))hamiş haberleri geliyor peş peşe listemizin peşindeyim
evet canım başladık hafiyeliğe iki hamiş buldum sıra bizim haberleri vermektedir inşallah canımhah işte eski ayna geri döndü süpersinhafiyeliğe başladın yine :)))
bitmeyen okul işleriyle ugrasıyorum sen?hanımlar ne yapıyorsunuz?
benim de gecem gündüze karıştı canım bilgisayar başında mülakat sonucunu bekliyorum bir yandan da aşırı derecede hazımsızlığım var çok sıkıntı veriyor aşırı da yemiyorum ama su içmediğimden sanırımbitmeyen okul işleriyle ugrasıyorum sen?
yorgun hezamanki gibihanımlar ne yapıyorsunuz?
Hayirli olsun vesile olsun insAllahRapor işlemleri ıcın hastaneye geldim.. Ağlayarak.. Aralıkta başlıyorum artık tüp bebege.. Buraya girmekte istemıorım bir süre uzaklaştım baya.. Asırı duygusala bağladım zaten aglamaya yer arayan bir tipim en kötü huyum bu bence..
Saol ErenimHayirli olsun vesile olsun insAllah
hadi hayırlısı olsun canım inşallah sevinirsin gülüm benim de ay sonunda başlayacak sonucu aralıkta öğreneceğiz 2 aralık doğum günüm bakalım ALLAH en güzel hediyeyi sunacak mı bizlere inşallah sevineceğiz inanıyorm ben..Rapor işlemleri ıcın hastaneye geldim.. Ağlayarak.. Aralıkta başlıyorum artık tüp bebege.. Buraya girmekte istemıorım bir süre uzaklaştım baya.. Asırı duygusala bağladım zaten aglamaya yer arayan bir tipim en kötü huyum bu bence..
tedaviye başladınız mı doktoraa gittiniz mi canım oluyor maalesef ben de 7 yıllık evliyim 6 seneyi geçti çocuk istiyorum ben de bir kez bile hamile kalmadım bu ay tüp bebeğim var inşallahMerhaba kizlar ben yeni katildim
2yil 3aylik evliyim hic korunmadik bir kez bile olsun hamile kalmadim
InwaAllah guzel habernizi duyariztedaviye başladınız mı doktoraa gittiniz mi canım oluyor maalesef ben de 7 yıllık evliyim 6 seneyi geçti çocuk istiyorum ben de bir kez bile hamile kalmadım bu ay tüp bebeğim var inşallah
seni listemize ekledim ilk sayfadaki canımMerhaba kizlar ben yeni katildim
2yil 3aylik evliyim hic korunmadik bir kez bile olsun hamile kalmadim
ben de hafif pko dediler ama onun haricinde sebepsiz infertilite dediler canımInwaAllah guzel habernizi duyariz
Sizde problem ne diyorlar?
Bir doktor tedavi etti fakat olmadı wimdi gelecek ay bawka bir doktora gitmeyi düşünüyoruz
En kotusu de o ki ewim ne awilama ne de tup bebek istemiyo
Nereden bulayim siteye yeni kayd oldum pek anlamiyorumseni listemize ekledim ilk sayfadaki canım