- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
Canım çok iyi haber. Benim embriyolarımda çok kaliteli dendi ve 3. Gün donduruldu. Havuz yapılacak demi yine dekızlarr 3 yumurtadan ikisi döllenmiş ve 3. güne ulasmıs. bugun aradılar. ikiside birinci kalıte dedıler. dondurcaz dedıler. sordum neden 5. gunu beklemıyoruz dıye? dedıkı zaten bırıncı kalıte yanı . gunu bekleyıp kalıtesını ıspatlamasına gerek yok. ya acaba benı mı kandırıyo bunlar ay kımseye guvenım kalmadı :)))
evet canım havuz yapılacak. çünkü zaman gecıyor. yalnız doktor ıkı iki transfer edecegını soyluyor. ben yarım rahımlıyım. oldu ki ikiside tutarsa nolacak bu rahım tasırmı ıkısınıde? doktora sormam lazım bunu. ilk sordum dedıkı normalde tutma sansı %25 ıken sende %18 ben ıkı tane transfer edersem bu sans %36 olur dedı. ama soruma cevap degıl tabı bu. yıne sormam lazım. korkuyorum cunku :))Canım çok iyi haber. Benim embriyolarımda çok kaliteli dendi ve 3. Gün donduruldu. Havuz yapılacak demi yine de
Canım arkadaşımda da perde var ona da iki transfer yapılacak ikisi de tutarsa serklaj yapılıp gebelik boyunca istirahat verilecek. Sen gene de sor bir bildiği vardır seninde in rahat eder.evet canım havuz yapılacak. çünkü zaman gecıyor. yalnız doktor ıkı iki transfer edecegını soyluyor. ben yarım rahımlıyım. oldu ki ikiside tutarsa nolacak bu rahım tasırmı ıkısınıde? doktora sormam lazım bunu. ilk sordum dedıkı normalde tutma sansı %25 ıken sende %18 ben ıkı tane transfer edersem bu sans %36 olur dedı. ama soruma cevap degıl tabı bu. yıne sormam lazım. korkuyorum cunku :))
neden histeroskopi ile perdeyi almadılar?Canım arkadaşımda da perde var ona da iki transfer yapılacak ikisi de tutarsa serklaj yapılıp gebelik boyunca istirahat verilecek. Sen gene de sor bir bildiği vardır seninde in rahat eder.
Histereskopi oldu ama derinmiş canım, şimdi transfer olmadan tekrar histereskopi olacakneden histeroskopi ile perdeyi almadılar?
hayirlisi Allah guc kuvvet versin de bi avazda kurtul insAllahCanım kontrolüm haftaya bir aksilik olmazsa normal doğum görünüyor. İlçaları bıraktıracak artık ve beklemeye geçeceğim☺ Az kaldı gerçekten erken doğdu doğacak derken bu günlere geldik şükür
kiz ne 2 ayi onden gidiyomusum kac gunum kaldi inan tam bilmiyorum. 2 hafta onden dedi gittigimde bakalim hayirlisi artik. darisi sizlere olsun insAllahay kuzum senınde az kaldı. iki ay kalmıs . cok sukur saglıkla ınsallah.
ayyy canim ya nediyorsu sen ne guzel masAllah ben heyecanlandim burda:)))kızlarr 3 yumurtadan ikisi döllenmiş ve 3. güne ulasmıs. bugun aradılar. ikiside birinci kalıte dedıler. dondurcaz dedıler. sordum neden 5. gunu beklemıyoruz dıye? dedıkı zaten bırıncı kalıte yanı . gunu bekleyıp kalıtesını ıspatlamasına gerek yok. ya acaba benı mı kandırıyo bunlar ay kımseye guvenım kalmadı :)))
İnşallah hayırlısıyla yla evlatlarına kavuşurHistereskopi oldu ama derinmiş canım, şimdi transfer olmadan tekrar histereskopi olacak
Amanınnn o zaman em çok 6 haftan var hadi hayırlısıylabir avazda inşallahkiz ne 2 ayi onden gidiyomusum kac gunum kaldi inan tam bilmiyorum. 2 hafta onden dedi gittigimde bakalim hayirlisi artik. darisi sizlere olsun insAllah
Gülümsettin beni sağol canım allah razı olsunayyy canim ya nediyorsu sen ne guzel masAllah ben heyecanlandim burda:)))
kiz dua et dua bolbol Allah im sen bu kizcagazin yuzunu guldur insAllah hayirlisiyla ser ise hayra cevirip ver ya Rabbim
Amin inşallah canım rabbim bizimle birlikte bekleyen herkese sağlıkla kavuşmak nasip etsinhayirlisi Allah guc kuvvet versin de bi avazda kurtul insAllah
listeye sizi de ekleyeyimInsallah bızım adımız da nasıp olur buraya
bizlere de dua et canım benim histeroskopi de pazartesine çok heyecanlıyımCanım kontrolüm haftaya bir aksilik olmazsa normal doğum görünüyor. İlçaları bıraktıracak artık ve beklemeye geçeceğim☺ Az kaldı gerçekten erken doğdu doğacak derken bu günlere geldik şükür
içine kötü şüpheler düşürme canım ya inşallah peş peşe sevineceğiz yakızlarr 3 yumurtadan ikisi döllenmiş ve 3. güne ulasmıs. bugun aradılar. ikiside birinci kalıte dedıler. dondurcaz dedıler. sordum neden 5. gunu beklemıyoruz dıye? dedıkı zaten bırıncı kalıte yanı . gunu bekleyıp kalıtesını ıspatlamasına gerek yok. ya acaba benı mı kandırıyo bunlar ay kımseye guvenım kalmadı :)))
Her zaman dua ediyorum canım. Histereskopide çok iyi geçecek sakın korkmabizlere de dua et canım benim histeroskopi de pazartesine çok heyecanlıyım
Gözün aydın abla hadi inşallah güzel sonuçlanırkızlarr 3 yumurtadan ikisi döllenmiş ve 3. güne ulasmıs. bugun aradılar. ikiside birinci kalıte dedıler. dondurcaz dedıler. sordum neden 5. gunu beklemıyoruz dıye? dedıkı zaten bırıncı kalıte yanı . gunu bekleyıp kalıtesını ıspatlamasına gerek yok. ya acaba benı mı kandırıyo bunlar ay kımseye guvenım kalmadı :)))
İnşallah canım nasılsın bitti mi tasınma, yerleşme?Gözün aydın abla hadi inşallah güzel sonuçlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?