2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

kızlarr 3 yumurtadan ikisi döllenmiş ve 3. güne ulasmıs. bugun aradılar. ikiside birinci kalıte dedıler. dondurcaz dedıler. sordum neden 5. gunu beklemıyoruz dıye? dedıkı zaten bırıncı kalıte yanı . gunu bekleyıp kalıtesını ıspatlamasına gerek yok. ya acaba benı mı kandırıyo bunlar ay kımseye guvenım kalmadı :)))
 
Canım çok iyi haber. Benim embriyolarımda çok kaliteli dendi ve 3. Gün donduruldu. Havuz yapılacak demi yine de
 
Canım çok iyi haber. Benim embriyolarımda çok kaliteli dendi ve 3. Gün donduruldu. Havuz yapılacak demi yine de
evet canım havuz yapılacak. çünkü zaman gecıyor. yalnız doktor ıkı iki transfer edecegını soyluyor. ben yarım rahımlıyım. oldu ki ikiside tutarsa nolacak bu rahım tasırmı ıkısınıde? doktora sormam lazım bunu. ilk sordum dedıkı normalde tutma sansı %25 ıken sende %18 ben ıkı tane transfer edersem bu sans %36 olur dedı. ama soruma cevap degıl tabı bu. yıne sormam lazım. korkuyorum cunku :))
 
Canım arkadaşımda da perde var ona da iki transfer yapılacak ikisi de tutarsa serklaj yapılıp gebelik boyunca istirahat verilecek. Sen gene de sor bir bildiği vardır seninde in rahat eder.
 
ayyy canim ya nediyorsu sen ne guzel masAllah ben heyecanlandim burda:)))
kiz dua et dua bolbol Allah im sen bu kizcagazin yuzunu guldur insAllah hayirlisiyla ser ise hayra cevirip ver ya Rabbim
 
bizlere de dua et canım benim histeroskopi de pazartesine çok heyecanlıyım
 
içine kötü şüpheler düşürme canım ya inşallah peş peşe sevineceğiz ya
 
Gözün aydın abla hadi inşallah güzel sonuçlanır
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…