- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
canım hala adet olmadım yarın gelmesi lazım bizim bu tedavi de yılan hikayesine döndü..
dün rapor çıktı mı diye gittik hastaneye hala rapor çıkmadı diyor sekreter bekleyin 13. gün olmuş evrakları vereli pzar günü adet olacağım diyorum sonra bir saat bekledik hemşirelerle görüşün doktorunuzun yurtdışı gezisi var artık bu ay yapamaz sizin tedaviniz ayın 8ine kadar yok dedi kafamdan kaynar sular döküldü sinirden ağlayacağım yok dedim böyle şey mi olur eşim de çok sinirlendi bizim tayin meselemiz de var dedim bu çocuk oyuncağı mı vir yandan da rapor o zaman neden çıkarıyorsunuz bize ...
o zaman eşim iptal edin ya dedi bunlar bizimle oynuyor canım dedi artık samsunda yaptıralım ya böyle saçmalık mı olur dedi ben de ağladım ağlayacağım artık ya ne tayin de çıkmyor dedim delireceğim dedim eşime tel geldi tayininiz onaylandı gözünüz aydın abi dediler 15 güne gidiyoruz samsuna şimdi ev bakıyoruz ev toparlıyorum kızlar ama tedavim yarım kaldı artık orada taşınırken de bir şey olacak diye de korkuyordum dedi eşim bir muayene parası vermiş olduk işte ama hacettepeden çok soğudum yazıklar olsun bunlara
Canım tayiniz çıkmış hayırlı uğurlu olsun tedavi yarım kalsa daha kötü olurdu Samsun'da gltedavi olur minigin gelir inşallah