kiz okuma herseyi banada az once bildirim geldi bir iki bisey okudum sen geldin aklima dedin ya gecende..Amin abla cümlemize
hayirli kandillerMerhaba günaydın kandilimiz mübarek olsun Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin insallah.
erkekmis :)
Allah razi olsun su mubarek gundee Rabbim sizlerede nasip etsin isteyen herkese versin. burdaki arkadaslarada yez zamanda hayirlisiyla AminnSağlıkla , hayırlısıyla gelsin yakışıklı :)
Allah razi olsun su mubarek gundee Rabbim sizlerede nasip etsin isteyen herkese versin. burdaki arkadaslarada tez zamanda hayirlisiyla AminnSağlıkla , hayırlısıyla gelsin yakışıklı :)
Sağlıkla gelsin canım gözünaydınerkekmis :)
oğlaan geliyormuş mşllah canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAllah razi olsun su mubarek gundee Rabbim sizlerede nasip etsin isteyen herkese versin. burdaki arkadaslarada tez zamanda hayirlisiyla Aminn
sagol Allah razi olsun darisi sizlere olsun inisAllah..oğlaan geliyormuş mşllah canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Rabbim saglıkla sıhatle tamamına erdirip kavustursun paşanaQUOTE="Eren61, post: 59128226, member: 873758"]
erkekmis :)
Amin canim hepimizinki inisAllah Allah isteyen herkese versinSağlıkla gelsin canım gözünaydın
işler yoğun bu ara görümcem ve eşi geldi şehir dışından derken pek gelemedim.sagol Allah razi olsun darisi sizlere olsun inisAllah..
seni sormali sesin de cikmiyodu bayadir
hosgeldin diyim ozman tekrar:))işler yoğun bu ara görümcem ve eşi geldi şehir dışından derken pek gelemedim.
Abla okuma boşver bak hamilesin Allah’a şükür herşey yolunda kafanı bulandırma lütfenkiz okuma herseyi banada az once bildirim geldi bir iki bisey okudum sen geldin aklima dedin ya gecende..
beynim yandiiii suann hele bu kadinlar kulubunde bazilari var bazilarinin moralini bozarak kendini adeta motive ediyo.
Allah im Ya Rabbim sen buyuksun
Yaaa Allahım ne güzel bir haber gözün aydın çok sevindim bir kız bir erkek annesi oluyorsun sağlığı nasılmış ne hissediyorsun:)erkekmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?