heh sende mi hayitBen Bursa'dayım canım .Kafam allak bullak oldu .Böyle bir sonucu beklemiyordum.Adetin ilk günündeyim.Besinci gün tahlil sonuçlarını görüp ilaç verecekmiş sanırım klomen.Yaşımdan dolayı geç kaldığımı düşünüyorum .inşallah herkesin Allah gönlüne göre verir .Şu hayıt tohumunu okudum şimdi . polikistik over da kullananlar olmuş.Aslında adetim duzenli hiç şaşmaz ben o sebeple biraz şaşırdım .Ama nasipte varsa olur zaten.Teslim olmaktan başka ne çare
ay aynen ben de bir tuhaf oldum nasıl alışacağız siteye eskisi daha güzeldi yasiteyide degistirmisler zaten adres ararken yolda kaybolmus gibiyim ne bu:)
ALLAH RAZI OLSUN evet tüp bebek yapılacak inşallah hayrlarla sağlucakla seviniriz hepimiz de klomen de ben biraz kilo almıştım canımİnşallah güzel haberler alırsın alırız .Biraz stresli bir dönem hepimiz için . Klomen kullanırken herhanhi bir yan etki yaşadınızmı? Benim bünyem biraz hassas.Mart ayında tüp bebek demissiniz.insallah güzel haberler verirsiniz
canım bugün hastaneye gittim kan sonuçlarımız çıktı her şey normal dedi hemşire mart ayı için istiyoruz dedim tamam dedi rapor için sekreterle görüşün dedi o da baktı evraklarımıza adete en çok 15 gün kala geleceksiniz evraklarınızı kontrol edeyim dedi tamam dedim birkaç eksik evrağı dedi haftaya cuma tüm evraklarla gelin dedi yani nasipse mart adetimde tüp bebek tedavimiz başlıyor inşallah şu rapor da çıkar dagizz sen neyaptin son gelismeleri alak sendenn
guzel haberlerle inisAllahcanım bugün hastaneye gittim kan sonuçlarımız çıktı her şey normal dedi hemşire mart ayı için istiyoruz dedim tamam dedi rapor için sekreterle görüşün dedi o da baktı evraklarımıza adete en çok 15 gün kala geleceksiniz evraklarınızı kontrol edeyim dedi tamam dedim birkaç eksik evrağı dedi haftaya cuma tüm evraklarla gelin dedi yani nasipse mart adetimde tüp bebek tedavimiz başlıyor inşallah şu rapor da çıkar da
Ben aslında kızım bana sorduğunda ileride ,denedim demek istiyorum .inşallah umutlu bekleyisimi Z güzel sonuçlanır .iyi dileklerin için çok teşekkür ederim .inşallah seninde ehersey gönlünce olsunoncelikle Allah rahmet eylesin. olume care yok iate su dunyada hepimizin gidecegi yer orasi zor tahmin edebiliyorum biliyorumda ... Allah geride kalanlara saglikli omur versin.
canim ne gec kalmasi bende senin gibi dusunyyodum . suan 34 yasindayim yeni giricem hatta benimde 9 yasinda kizim var. ben 5 senedir istiyorum yani demem oki yasa baksaymis benim 28 yasindayken hemen olurdu.
o sureci banada doktorum anlatmisti bence yorucu sinir bozucu bisey degil aksine ne guzel iste mudahale edebilecek tabiki veren Allah ama sen elinden geleni yap ..
sonra keske dememek icin...
bende polikistikover yok ama ben bunu doktoruma sormustum bende varmi diye dedi yok bu zaman dogustan olan biseymis yani sonradan olmaz demisti bana .
canim benim sen tedavini ol bol dua et Hacet namazi kil:)
Canım iyiyim ben şükür. Sende rapor evraklarını vermişsin hayırlısıyla olur inşallah
Amin butun kizlar hepiniz sirayla inisAllah Aminyeni bir hamiş haberi daha alırız inşallah
aynen ben de canımsitenin yeni hali yuzunden arada kacirdigim bisey oldumu diye 3 kez bakiyorum Allah im
Sağol canım iyiyim şükür gün içinde ara ara kendilerini hissettiriyorlar. Sen nasılsın ağrın sızın var mıaaynaa canım iyiyim sagol sen nasılsın. rapor cıktı sanıyordum hangi ilaclar belli mi?
I am mad canım nasılsın. daha iyisindir umarım
E Eren61 canım ne zaman gidiyorsun doktora. cinsiyeti belli olsun artık.:)
Saye- canım sen nasılsın?minişler nasıl?
A anneveoglusu kuzumm nasılsın ? ben o eli yiriim. nasıl ogluşun gaz problemi azalmıstır umarım
genel olarak iyiyim . ama ara sıra agrım oluyor gecıyor. tam iyileşmedim akıllı ol dıyor :))Sağol canım iyiyim şükür gün içinde ara ara kendilerini hissettiriyorlar. Sen nasılsın ağrın sızın var mı
canım bugün hastaneye gittim kan sonuçlarımız çıktı her şey normal dedi hemşire mart ayı için istiyoruz dedim tamam dedi rapor için sekreterle görüşün dedi o da baktı evraklarımıza adete en çok 15 gün kala geleceksiniz evraklarınızı kontrol edeyim dedi tamam dedim birkaç eksik evrağı dedi haftaya cuma tüm evraklarla gelin dedi yani nasipse mart adetimde tüp bebek tedavimiz başlıyor inşallah şu rapor da çıkar da
Dikkat et kendine canım sıcak tut kendini adet bende histeroskopi sonrası geç olmuştu bakalım senin nasıl olacakgenel olarak iyiyim . ama ara sıra agrım oluyor gecıyor. tam iyileşmedim akıllı ol dıyor :))
Ben iyiyim şükür Ömer de iyi canım daha iyi artık gaz çıkarma konusunda azaldı şüküraaynaa canım iyiyim sagol sen nasılsın. rapor cıktı sanıyordum hangi ilaclar belli mi?
I am mad canım nasılsın. daha iyisindir umarım
E Eren61 canım ne zaman gidiyorsun doktora. cinsiyeti belli olsun artık.:)
Saye- canım sen nasılsın?minişler nasıl?
A anneveoglusu kuzumm nasılsın ? ben o eli yiriim. nasıl ogluşun gaz problemi azalmıstır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?