Canım benim çok iyi anlıyorum seni. Bütün transferlerimde hep bir kaç gün önce test yaptım büyük stres oldu bana. Bu transferde de drum beşinci gün olmasına rağmen 14. Güne test verdi çatladım ama bekledim genedeevet gonapeptyl yaptım. aynı fıkırdeyım kuzucugum gününü beklemek ıstıyor bır yanım bır yanım test ypmak ıstıyor. bı taraftan aman hcg arttı yok eksıldı onu beklemek ıstemıyorum
Ohh çok şükür çok sevindim öp benim yerimeMaşallah kilo almış boyu uzamış teyzesi
Geçmese de razıyım valla herşey yolunda gitsin yeter :)hamilelikten o gecer gecer
Bugün gittim iğnemi yazdırmaya bebek büyümüş kese tam yuvarlak değil dedi doktor ama sıkıntı etme dedi.Canım hissettiklerin normal bende de karın aprısı çok oluyor hala. Senin kontrolün ne zaman
İnşallah hayırlısıyla kucaklayacaksın inanıyorum canım. Çok sevindim bebeğin iyi olmasına. Ben o ağrıyla birlikte çoğu zaman ishal de oluyordum afedersin. 10. Haftaya kadar böyle devam etti. Şimdi ağrı ara ara oluyorBugün gittim iğnemi yazdırmaya bebek büyümüş kese tam yuvarlak değil dedi doktor ama sıkıntı etme dedi.
Hergün sabah karşı uyanıyorum sanki ishal gibi ama hiç birşey yok 5 10 dk kıvrandırıyor sonra rahatlıyorum senin de mi öyle
Ben de tek bende oluyor sanıyorum araştırdım doktora sordum bir cevap bulamadım.İnşallah hayırlısıyla kucaklayacaksın inanıyorum canım. Çok sevindim bebeğin iyi olmasına. Ben o ağrıyla birlikte çoğu zaman ishal de oluyordum afedersin. 10. Haftaya kadar böyle devam etti. Şimdi ağrı ara ara oluyor
Yok canım hormonlar değişiyor mise bağırsak sistemi de bir şekilde adapte olmaya çalışıyor. İlerleyen dönemlerde de kabız olunuyorBen de tek bende oluyor sanıyorum araştırdım doktora sordum bir cevap bulamadım.
Bana inandığınız için ben de bu bebeğe bukadar inandım gerçekten büyük bir yanlıştan döndüm Allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza da almayı nasip etsin hepimizin inşallah
HaklısınYok canım hormonlar değişiyor mise bağırsak sistemi de bir şekilde adapte olmaya çalışıyor. İlerleyen dönemlerde de kabız olunuyorİnan canım umutsuzluk şeytandandır. Rabbim istedi mi olmazlar olur biz yeterki umut edip isteyelim
Amin inşallah canımHaklısın
Allahım umutlarımızı yitirtmesin inşallah canım herşey güzel olsun
Ordan bir silik çizgi göz kırpıyor hadi hayırlısı inşallahMerhaba arkadaşlar dayanamadım test yaptım bugün 7. Günüm heyecanladım ama yinede emin olamadım
İnşallah canım inşallah.Ordan bir silik çizgi göz kırpıyor hadi hayırlısı inşallah
sen doktora gittinmi sanki kalp atisi icin gidicemmi demistin yanlis mi hatirladim
evet gonapeptyl yaptım. aynı fıkırdeyım kuzucugum gününü beklemek ıstıyor bır yanım bır yanım test ypmak ıstıyor. bı taraftan aman hcg arttı yok eksıldı onu beklemek ıstemıyorum
Canım hayırlı olsun allah saglıkla kucagına aşmayı nasip etsin. Kaçıncı gün embriyosuydu?Merhaba arkadaşlar dayanamadım test yaptım bugün 7. Günüm heyecanladım ama yinede emin olamadım
ALLAH RAZI OLSUN canım hacet namazı kılacağım evet canım bebek için hatme başlamıştım 3 cüzüm kaldı onu da tamamlayıp hatim duamı da yapıp tedaviye başlamış olacağız inşallah hacettepyi arıyorum şimdi hep meşgül randevu içinAllah im vesile kilsinda yavruna kavus inisAllah Aminnn
hacet namazi kil
Taze transfer mi canım eğer değilse bebek geliyor gözün aydın canımMerhaba arkadaşlar dayanamadım test yaptım bugün 7. Günüm heyecanladım ama yinede emin olamadım
Gözün aydın canım keseyi görmüşsün maşallah sağlıkla rabbim kucağında göstersin evladını inşallahKuzum bugün gittim ama keseyi görmeye daha 5 haftalığız teyzesi. İnşallah 2 hafta sonra kalp atışları için gidicem. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik.
aynen canım borcun bittiği yok yaş oldu 34 artık kaynanamı da bıraktım sıkıldım beklemekten kaynanamın eltisi bile geçti karşıma 3. torun için yelek örmeye başladı gideceğim zaman başka zaman ör ya gözüme sokma yanşİnşallah gaz sorunlarını atlatırsınız canım. Teşekkürler göbüş büyüdü baya :)
Canım en doğru kararı vermişsin bence. Borç hiç bitmiyor maalesef bende beklemedim yavaş yavaş bitirmeye çalışıyoruz borçları. Senin yaş da benim gibi otuzun üzerinde hatırladığım kadarıyla artık bir yerden başlamak lazım
amin canım ben de tüp bebek konusuna karar verenlerdenim artık 100 numara çevirdim hacettepeye ulaşamadım :)Merhaba arkadaşlar
Biz bir aylık olduk aşimizı olduk geldik
Hamile arkadaşlar nasılsınızSaye- @Eren61 I am mad cennetkokulumm oyy ne güzel 4 hamile oldu darısı limoncicegi41 @Umut2019 aaynaa @huzur45 e ve tüm isteyen arkadaşlara sağlıkla tez zamanda nasip etsin inşallah rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?