hosgeldinhanimlar merhaba listeye benide eklermisiniz. bende izmirde nisanda tup bebek tedavisine baslayacagiz. dua edin
Allah yardimcin olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldinhanimlar merhaba listeye benide eklermisiniz. bende izmirde nisanda tup bebek tedavisine baslayacagiz. dua edin
Ay abla ne biliyim ilk kez olup tecrübesiz olunca herşeyi düşünüyorum sen de diyosun ya doktor fobim oldu diye benim de oldu korkuyorum kötü bişey duycam diyesacmalama Allah askina ben 1 kez kustum oda 2 aylikken . 2 kere daha kustum. herkesi ayni gecmez sacmalama rahat ol Dua et rahatla.
millet kusmuyosun falan mi diyo sana bana da diyoda aa sen hic hamile gibi degilsin igrenmiyosun biseyden aaa falan yapiyolar Allah im diyorum bi kulaktan giriyo otekinden cikiyo valla
Gözün aydın canım Allah bağışladın sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok sevindim :)Hanımlar sonucumu aldım katlanmış değerim allaha şükür 2 gün önce 40 ti bugün 103 olmuş 2 hafta sonra kese göreceğim
masAllah ayyyHanımlar sonucumu aldım katlanmış değerim allaha şükür 2 gün önce 40 ti bugün 103 olmuş 2 hafta sonra kese göreceğim
aynenAy abla ne biliyim ilk kez olup tecrübesiz olunca herşeyi düşünüyorum sen de diyosun ya doktor fobim oldu diye benim de oldu korkuyorum kötü bişey duycam diye
Canım çok teşekkür ederim inşallah Rabbim o günleri görmeyide nasip ederGözün aydın canım Allah bağışladın sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok sevindim :)
ins tsk ederimhosgeldin
Allah yardimcin olsun
Canım ne iğnesi kullanıyordun ? Sorduysam önceden kusura bakma unutmuşumKontrolüme 10 gün var ben şimdi akşam poliklinikleri oluyor devlette ona gidiyorum içim rahatlasın diye Pazartesi’de özeldeki doktoruma gitçem iğnem bitiyor hem onu yazdırır bende birdaha görürüm diyorum
tebrik ederim darisi bize olsun insallahHanımlar sonucumu aldım katlanmış değerim allaha şükür 2 gün önce 40 ti bugün 103 olmuş 2 hafta sonra kese göreceğim
Canımm gözün aydın çok şükür hayırlısıyla inşallah bundan sonrada hersey yolunda gitsin çok çok sevindimHanımlar sonucumu aldım katlanmış değerim allaha şükür 2 gün önce 40 ti bugün 103 olmuş 2 hafta sonra kese göreceğim
Ben de nasıl korkuyom ama gitmeseler içim rahatlamıyo delirdik galibaaynen
doktor mu amannn sen nediyon benim dr gorunce tansiyonum cikiyo:)))
Yok abla ne kusuru kan sulandırıcı kullanıyorum genetik testlerimde çıkmıştı sıkıntıCanım ne iğnesi kullanıyordun ? Sorduysam önceden kusura bakma unutmuşum
Bende kullanıyorum oksapar verdi 0.4 lük kendin yapabiliyor musunYok abla ne kusuru kan sulandırıcı kullanıyorum genetik testlerimde çıkmıştı sıkıntı
canım hep aklımda soramıyorum yumurta toplama işlemi acılımıydıKorkma canım hep pozitif düşün çok işe yarıyor
Evet ilk birkaç gün yapamadım sonra mecbur eşimde yoktu askerdeyken alıştım ben de clexane 0,4 lük kullanıyorum ikisi de aynı mı ben pek araştırmadım sen yapabiliyomusun?Bende kullanıyorum oksapar verdi 0.4 lük kendin yapabiliyor musun
Oksapar clexanın muadiliymiş . Bu sıralar eczanelerde clexan bulunamıyormus. Ben yapıyorum ama bu yakıyor biraz.Evet ilk birkaç gün yapamadım sonra mecbur eşimde yoktu askerdeyken alıştım ben de clexane 0,4 lük kullanıyorum ikisi de aynı mı ben pek araştırmadım sen yapabiliyomusun?
Canım anestezi ile yapıldıgından hiç birşey anlamıyorsun. Uyandıgında hersey bitmiş oluyorcanım hep aklımda soramıyorum yumurta toplama işlemi acılımıydı
anladım canım bazı yerler bayıltmıyormuş sanırım daCanım anestezi ile yapıldıgından hiç birşey anlamıyorsun. Uyandıgında hersey bitmiş oluyor
Clexanda yakıyor ilacı verince ben de tanıdık eczaneden temin ediyorum pazartesi rapor çıkartıcam beklemiştim bebeğin durumu ne olur ne olmaz diyeOksapar clexanın muadiliymiş . Bu sıralar eczanelerde clexan bulunamıyormus. Ben yapıyorum ama bu yakıyor biraz.