2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

canım benım, aslında ne tayin meselesı nede yasadıgın otekı stresler ınan hıcbırı olmamasına sebep degıl. sadece vaktını saatını beklıyor kuzum. onları sebep gorup öfke duyma. bırıyle tanıstım. 12 sene bebegı olmamıs. neler denememıs ki, once dogal yolla olmayınca 2 kere asılama, 4 kere tüp bebek hıc bırınde olmamıs. daha sonra bır ıkı sene gecmıs. bı bakmıs hamılee. demem oki içini ferah tut. allah ne zaman ısterse o zaman olur
 
Merhaba hanımlar inşallah bende 2019 Ekim annesi olacağım ama kafamı karıştıran şeyler var bilenler varsa beni bilgilendirirse sevinirim 10 ocakta 3.gun embriyosu 2 adet transfer edildi 20 Ocak test günümdü 2 gün önce test sonucum 26.21 çıktı bugün ise 40.29 çıktı doktorum herkeste 2 katına katlanacak diye bir şey yok önemli olan katlanması seninde katlanıyor dedi şuan bir gebelik var gelişimi yavaş dedi bakıcaz dedi ama içim hiç rahat etmedi korkuyorum bebeğim tutunamadımı hala değerlerim artar normal gebelik yaşar miyim? Şimdi 2 gün sonra test vericem tekrar onda 80 olması lazım dediler olmazsa ne olucak acaba
 
haklısın canım zamanı gelmeyince olmuyor ...
ALLAH inşallah o kadar bekletmesin bizleri gülüm amin
 
canım hosgeldın. bu durumda olup saglıkla ılerleyende var maalesef sonlanan da var. senın nasıl olacagını zaman gösterir.hakkında hayırlsı olsun canım.
 
çok sevindim test gününe de çok az kalmış kendini sıck tut anans ve kabak çekirdeği ye kabız olma bol su da en önemlisi.
yok canım bir başlayacaz bir başlamayacağız diyoruz aman yoruldum ya düşünmekten tedavilerden
 
İlk gebeliğimi 2 ay önce tanatoforik displazi (ölümcül iskelet anomalisi) nedeniyle 18.haftamda sonlandırdım. Doğsa bile yaşamayacaktı ya da 6. ayda karnımda ölebilirmiş dedi doktorum. Bu yüzden hemen sonlandırma kararı aldım , içim yana yana..Daha yeni yeni alışabildim onun yokluğuna. Çok küçük olmasına rağmen çok etkilendim.Şimdi diliyorum ki 2019 bana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah. Ben de buradaki gibi bekleyip yavrusuna kavuşan anneler gibi yaşarım mutluluğumu.
 

İşlemler hep mübarek günde olmuş canım inşallah hayırlı güzel bir sonuçla müjdeli haberi alırsın bizlere de verirsin. Amin canım hepimiz evlatlarımız sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah.
 

Amin canım Allah razı olsun Rabbim dualarını kabul etsin ve sana da inşallah tez zamanda işlerini yoluna sokup hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik ve evlat nasip etsin. Her zaman dualarımdasınız. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun bu meyveyi kimseden mahrum bırakmasın inşallah.
 
hosgeldin Rabbim isteyen herkese versin Amin
Allah bidaha gostermesin saglikla alirsin inisAllah bebegini kucagina
 

"Her dua nasibine, her nasip vaktine esirdir." derler ya aynen öyle. Rabbim bazen bişeyi çok bekletiyor bizim için yazdığı hayırlı bir zaman var. Bize de zorda olsa sabretmesi düşüyor. Umarım sabredenlerden oluruz ve sabrımızla mükafatlandırılanlardan oluruz. Rabbim bekletirmiş ama sonra da en güzelini en hayırlısını verirmiş bunda da vardır bir hikmet elbette. Ol dedi mi olduran Rabbim dualarınız kabul etsin olmasını istediğiniz şeyleri en hayırlısından en sağlıklısından versin hepinize.
 
beni de ekler misiniz???
umutsuz vakayım ama umut dünyası her şey Allah tan yine inanmak lazım :)
 

Canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin. Ben bu değer durumuna pek de katılmıyorum. Daha burda bir arkadaşımızın yeni başına gelenleri belki okudun. Onunda değerlerine göre bakılsaydı kürtaj olması gerekecekti nerdeyse ama çok şükür kalp atışını gördü bile. Zaten değerin güzel katlamış illa matematik sorusunun cevabı gibi beklenmemeli sonucu diye düşünüyorum. Sen bunları düşünerek sürece olumsuz katkı sağlıyorsun hamile olmana odaklan beslenmene dikkat et stresten üzüntüden uzak tut kendini. Rabbim nasip ettiyse bu değer artışı bahane, unutma değer artışı düzgün olmasına rağmen sağlıklı devam etmeyen bir sürü gebelik var.
 

Geçmiş olsun canım. Rabbim sana sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı evlat nasip etsin. Maalesef sınav dünyasındayız ve bazen istemediğimiz katlanması zor şeylerle sınav oluyoruz. Rabbim sabrını arttırsın ve en yakın zamanda seni tekrar bu mucizeyle mükafatlandırsın
 
hosgeldin. o belli olmaz kafana takma kendine dikkat et. I am mad inde degerleri bi dusmustu simdi Sukur kalp atisini duydu bebisinin. seninki dusmemis az artiyo. sorun yokki.
dua dua dua dualarimuz olmasa biz hiciz.
bol dua .
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inisAllah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…