2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Ablacım Allah razı olsun çok teşekkür ederim gerçekten bu benim için bir sınav ve bir mucizeydi kalp atışını duymama rağmen hala inanamıyorum nasıl geçecek zaman bilmiyorum bir an önce alışıp korkularımı atıp tadını çıkarmak istiyorum
 
Kizlar bi sorum daha olacak Bu kizi nerden aldik sayfaya diyeceksiniz benim icin ama Yumurtlama gununde cinsel istek artar diye bir yazilar okudum, bu dogru mu sizce de? Ovulasyon testleriyle yumurtlamasina bakan arkadaslara soruyorum ozellikle, dogru mu?
 
Ovulasyon testi yapmadan bodoslama yola cikinca ortalik toz duman oldu. Ovulasyon donemim gecmis olmasina ragmen, su an bu akinti da neyin nesi? Anlayamiyorum, kafam asiri allak bullak.
 
hayirrr iste test insani sartliyo
 
Ablanada çok geçmiş olsun çok zor şeyler yaşıyor oda

Anne olmak gerçekten zor dualarına amin canım

Onu da denerim anason ve gaz ilacı fayda etmezse
 

Ovulasyon testi yapmadan bodoslama yola cikinca ortalik toz duman oldu. Ovulasyon donemim gecmis olmasina ragmen, su an bu akinti da neyin nesi? Anlayamiyorum, kafam asiri allak bullak.

Evet canım o dönemde bir çok kadında istekte artış oluyor. Kendimden de biliyorum benimde öyle oluyor. Ama sen bunları kafana çok da takma ben ovulasyon testi hiç yapmadım belli başlı yumurtalama dönemi belirtileri var kadınlar yaklaşık olarak en az bir belirtiyi vücudunda taşıyor. Tabi herkes hepsini yaşayacak diye bir kaide yok. Ovulasyon dönemi daha doğrusu yumurta çatladıktan sonra o akıntı gittikçe azalıyor. Ama bazı kadınlarda adete doğru hafif akıntı olabiliyor hatta hamile kalanlarda bile hafif akıntı olabiliyor. Belirtilere fazla takılmazsan kafan rahat olur bu da senin için daha faydalı olur canım. Aksi takdirde insan çok yoruyor kafasını bunlarla.
 


Cok iyisiniz, cok cook tesekkur ederim verdiginiz bilgile icin
 
allah razı olsun canım. evet test tarihim 1 şubat . yumurta toplamada cuma gunu olmustu. inşallah hayırlısıyla pozitifi gorurum. elimden geldiğince okuyorum cok sagolun desteğiniz için. seninde gebeliğin sorunsuz gecsın de bebısını saglıkla kucagına al ınsallah.

canımsın allah razı olsun canım. inşallah güzel haber alırsam hemen burda paylasacagım .evet kalıtesıne ona buna cok bakmıyor. allah ısterse oluyor. sabahtan berı 2 litreyı gecmıstır ıctıgım su. benım adet gıbı arada agrım oluyor. normalmı dersın?

E Eren61 iyiyim canım sen nasılsın sonradan gördüm etiketini
canım sen nerelerdesın. naptın basladın mı asılama tedavısıne. ben 2. tüpü denedim transfer oldu sımdı beklıyorum daha dogrusu bekleyemıyorumm :))
 
evet çok stresliyim stres hayatımızdan uzaklaşmadı bir türlü bir yandan da tayin meselemiz de belli olmadı ki gidip yerleşip hastaneye gidelim tedavimizi olalım kendiliğinden yaklaşık 6 senedir olduğu yok canım işimiz tüp bebeğe kaldı ALLAH'IN İZNİYLE İNŞALLAH ALLAH SİZLERİ SEVİNDİRDİ ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN HAYIRLI SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALIP GÜLE GÜLE BÜYÜTÜN İNŞALLAH AMİN...BİZLERE DE DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN DOSTLAR
 
E Eylul16 canım tedavın hayırlı olsun ınsallah. dedıklerı kadar zor degıl tüp bebek. sadece bekleme kısmı cok zor.
Cok tesekkurler :) insallah once senden sonra da hepimizden sirayla hayirli ve guzel haberleri aliriz. Bu benim 2.tedavi,o yuzden en zor kisminin beklemek oldugu dusuncesine ben de katiliyorum :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…