aaa gerçekten mi çok sevindim sağlıkla devam etsin canım
Amin Allah im sana ve isteyen herkse nasip etsin. galiba kafaya takmamak lazimmis aslinda . bu ay okadar da ugrasmamistim .aaa gerçekten mi çok sevindim sağlıkla devam etsin canım
Amin Allah razi olsun inisAllahAnmmm mikemmelhayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah
evet kafaya takmayınca oluyor çok sevndim beklenmeyen mucize bu olsa gerek çok şükür canımAmin Allah im sana ve isteyen herkse nasip etsin. galiba kafaya takmamak lazimmis aslinda . bu ay okadar da ugrasmamistim .
ben cok sasirdim Allah in isi iste kendimden umidi kesmistim.
Ayyy ne diyorsun allahim ne güzel bir haberyazamamisim bile Allahim hamileyimmm
ne güzel bır haber verdın canım ya.. su cıkardım derken terledın mı? son adetın ne zamadı? kac haftalık oldu sımdı?Rabbim sizlerede nasip etsin Amin inisAllah en kisa zamanda .
aslinda hic suphelenmemistim gene oyle oldum sandim . hep midem bulaniyo arara hatta kizimdada oyle oldum dun degil onceki gece su cikardim uykudan kalktim ondada oyle olmustum ozaman suphelendim iste . bugun disardaydim acaba bi test yqpiyim dedim hic tahmin etmedim anam saniyesine kipkirmizi bordo oldu. heh dedim limonun kulaklari cinlasin..
canım du doktora gıttım adetıme bır hafta var baslarız dıye. meger daha yumurtlama olmamıs 20 mm folıkul gordu. yanı 15 gun snra anca baslarız. ben o ılacı hıc kullanmadım.. evet sanırım rısklı gebelık uzmanı bulmamız gerek.tedviye başladın mı canım .
diğer topikte karamel yazmış ya acaba riskli gebelik uzmanı mı bulsak sen o ilacı hiç kullanmışmıydın
doğal olma ihtimali var o zaman bu ay desene .canım du doktora gıttım adetıme bır hafta var baslarız dıye. meger daha yumurtlama olmamıs 20 mm folıkul gordu. yanı 15 gun snra anca baslarız. ben o ılacı hıc kullanmadım.. evet sanırım rısklı gebelık uzmanı bulmamız gerek.
Mersin tip fakultesinde vardır canım arastirdin midoğal olma ihtimali var o zaman bu ay desene .
bilmediğimiz çok şey varmış .. riskli gebelik uzmanını nasıl bulcaz ki
araştırmadım aşılama doktorum orda prof . gürkan hoca çok yoğun oldukları için ilgi az alıyor malesef .. özelde bulmam gerekliMersin tip fakultesinde vardır canım arastirdin mi
adetımın 22. günü ilk defa boyle oluyor. ben 28 gunde bır adet olurdum. :)) bende bılmıyorum ki arastırma hastanelerınde vardır ıllakı yada. özelde.doğal olma ihtimali var o zaman bu ay desene .
bilmediğimiz çok şey varmış .. riskli gebelik uzmanını nasıl bulcaz ki
Onlarında saat 16.00dan sonra ozelleri var 122 TL'ye canımaraştırmadım aşılama doktorum orda prof . gürkan hoca çok yoğun oldukları için ilgi az alıyor malesef .. özelde bulmam gerekli
araştırma hastanesine mecburen gidiyorum ilgi çok düşük ya prof bile olsa malesef aynı üstelik eşim ünv. personeli olduğu halde böyleadetımın 22. günü ilk defa boyle oluyor. ben 28 gunde bır adet olurdum. :)) bende bılmıyorum ki arastırma hastanelerınde vardır ıllakı yada. özelde.
biliyorum canım ama genel anlamda bir iticilik var doktorun o hızını hissediyorsun hoş yine dönüp dolaşıp ünv. gidicem boşa konuşuyorum :)Onlarında saat 16.00dan sonra ozelleri var 122 TL'ye canım
O konuda haklısın ben yakın zamanda üni hastanede prof perinotologu bıraktım doğumda bana güven vermedi doğuma girecek gibi gelmedi bana bu yüzden Dr değiştirdimaraştırma hastanesine mecburen gidiyorum ilgi çok düşük ya prof bile olsa malesef aynı üstelik eşim ünv. personeli olduğu halde böyle
biliyorum canım ama genel anlamda bir iticilik var doktorun o hızını hissediyorsun hoş yine dönüp dolaşıp ünv. gidicem boşa konuşuyorum :)
yeni drden memsun ama değil miO konuda haklısın ben yakın zamanda üni hastanede prof perinotologu bıraktım doğumda bana güven vermedi doğuma girecek gibi gelmedi bana bu yüzden Dr değiştirdim
Yaaa gerçekten miii gözün aydın çok sevindimmmmyazamamisim bile Allahim hamileyimmm
Memnunum şüküryeni drden memsun ama değil mi
Amin canim Allah razi olsun canimsiiiinnnnnnnnnnn kalpten sarilmak arkadaslik buuu ..Ayyy ne diyorsun allahim ne güzel bir habercanım tebrik ediyorum seni benden sonra bu sayfada hamileler hiç eksik olmasın inşallah anlat nasıl anladın şuan yanımda olsan sarılırdim sana sıkı sıkıya ayy çok mutlu oldum rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı diğer kızlara
Allah razi olsun darisi basiniza kizlarYaaa gerçekten miii gözün aydın çok sevindimmmm
su cikardim derken kustum sorma kizimdada oyle oluyodum su kustum yanine güzel bır haber verdın canım ya.. su cıkardım derken terledın mı? son adetın ne zamadı? kac haftalık oldu sımdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?