- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
Hayırlı cumalarrhayırlı cumalar dostlar
Ücretsiz canım sadece raporun yoksa ilaçlar yekün tuttuyorkızlar üniversitede aşılamalar ne kadar bilginiz var mı
Burcu ... allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım allah razı olsunMerhaba arkadaşlar nasılsınız
benim doğum tarihi 3 Ocak olarak belirlenmişti dün kontrolümüz vardı Doktor bebeğin artık daha da aşağıya indiğini söyledi o yüzden ocagi artık beklemeyeceğiz Allah nasip ederse 28 Aralık cuma günü ben doğuma gidiyorum özelden ya da buradan isimlerinizi bana yazarsanız doğuma girmeden önce dua etmek istiyorum sizlere
vay arkadaş saka gibi su gibi gecti zaman.Merhaba arkadaşlar nasılsınız
benim doğum tarihi 3 Ocak olarak belirlenmişti dün kontrolümüz vardı Doktor bebeğin artık daha da aşağıya indiğini söyledi o yüzden ocagi artık beklemeyeceğiz Allah nasip ederse 28 Aralık cuma günü ben doğuma gidiyorum özelden ya da buradan isimlerinizi bana yazarsanız doğuma girmeden önce dua etmek istiyorum sizlere
Ayyyyy kuzumm çok hoşşş hayırlısıyla inşallah çok az kaldı haftaya kucagında olacak allahın izniyleMerhaba arkadaşlar nasılsınız
Görüştüm canım adetle baslıycazSaye- Dr kontrolün nasıl geçti canım
limoncicegi41 Dr ile görüştün mu tedavi için
benim 1.500 tutmuştu 2 sene öncekızlar üniversitede aşılamalar ne kadar bilginiz var mı
Canım Alkah sağlıkla kavuştursun inşallah rabbim Kolay sağlıklı Doğum nasip etsinMerhaba arkadaşlar nasılsınız
Canım çok şükür bebekler iyi ala hipertroidi olmuşum endokrine gittim bugün. Bu gebelerde sok görülen hipotroidi gibi değil maalesef. Tanı zaman alacak. Haftaya usg ve kan vereceğim ona göre ilaç başlanacak yada takip edilecek. İnşallah bende senin gibi evlatlarımı sağlıkla kucaklarımSaye- Dr kontrolün nasıl geçti canım
limoncicegi41 Dr ile görüştün mu tedavi için
Özelde dimi bu fiyat raporsuzbenim 1.500 tutmuştu 2 sene önce
Amin Allah in izniyle inisAllahCanım Alkah sağlıkla kavuştursun inşallah rabbim Kolay sağlıklı Doğum nasip etsin
Canım çok şükür bebekler iyi ala hipertroidi olmuşum endokrine gittim bugün. Bu gebelerde sok görülen hipotroidi gibi değil maalesef. Tanı zaman alacak. Haftaya usg ve kan vereceğim ona göre ilaç başlanacak yada takip edilecek. İnşallah bende senin gibi evlatlarımı sağlıkla kucaklarım
Ya nekadar düşüncelisin umarım herşey yolunda gider ben de dua edicem senin için Ebru benim adım hayırlı sağlıklı sıhhatli al kucağına inşallahMerhaba arkadaşlar nasılsınız
Geçmiş olsunn inşallah bir sıkıntı çıkmaz kalbini ferah tutCanım Alkah sağlıkla kavuştursun inşallah rabbim Kolay sağlıklı Doğum nasip etsin
Canım çok şükür bebekler iyi ala hipertroidi olmuşum endokrine gittim bugün. Bu gebelerde sok görülen hipotroidi gibi değil maalesef. Tanı zaman alacak. Haftaya usg ve kan vereceğim ona göre ilaç başlanacak yada takip edilecek. İnşallah bende senin gibi evlatlarımı sağlıkla kucaklarım
Sağol canım inşallah çıkmazGeçmiş olsunn inşallah bir sıkıntı çıkmaz kalbini ferah tut
üniversite hastanesinde canım bu fiyat ama profa muayene olmuştum 120 tl muayene paras ödedimÖzelde dimi bu fiyat raporsuz
Rabbim bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm Allahım yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle.. Ayşenur.. Allahım razı olsun bizleri düşündüğün içinMerhaba arkadaşlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?