kiz simdi dank etti kafama senin oglan 7 aylikmiOlur yeni başlamışsiniz d vitamini b12 ve TSH ölçümlerini yaptır bunlar da sorun varsa gebe kalman zorlaşır
amin canımm .Rabbim o güzel gönlüne göre hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Bende iyiyim ne olsun evde bekliyorum
Hazırlıklar tamam canım
Allah razı olsun rabbim hayırlısı ile kacagima almayı nasip etsin kuzuyu inşallah
Rabbim hayırlısı ve sağlıkla sizlere de nasip etsin inşallah
allah razı olsun canım benım hepımız ıcın guzel gunler gelsın.Canım benim çok çok geçmiş olsun çok sevinmiştim hamile olmana ama nasip değilmiş kuzum. Rabbim sana daha sağlıklısını daha hayırlısını nasip etsin tez zamanda. Bu zor günlerin arkasında seni bekleyen çok güzel günler gelsin inşallah.
en son 11 idi düştü sayılır.limoncicegi41 nasılsın canım sıfırlandı mı hcg
Haftaya Çarşamba gideceğim canım inşallah iyidirler. Bende bir değişiklik yok aynı devam ediyorumAllah a sukur seni sormali asil gittinmi dra
Yok canım 39+6 da 40. Haftada doğdukiz simdi dank etti kafama senin oglan 7 aylikmi
Selam kızlar nasılsınız
Çok şükür canım evde vakit geçirmeye çalışıyorum hava da kapalı.İyiyiz canım sen nasılsın
evet cnm. bakalim o gunler gelsinde tekrar dusunucem. tabi karnin buyumustur artik. haklisin cnmYasal hakkın benim keyfi izne ayrilmam imkansızdı 37. Haftaya kadar beklerim diyordum baktım olmuyor Dr 32. Haftada aldım raporu verdim bitti. Personel ses çıkaramaz yasal hakkımız
:)Yok canım 39+6 da 40. Haftada doğdu
Allah ucunuzude korusunHaftaya Çarşamba gideceğim canım inşallah iyidirler. Bende bir değişiklik yok aynı devam ediyorum
Amin canım inşallahAllah ucunuzude korusun
Yok artık o nasıl bir düşünce. Moral vereceği yerde ne diyorkaynanamdan son inciler tüp bebek yaptırırsanız günah olmaz demi inşallah diyor ben de gözün rahatsızdı ameliyat oldun o zaman ameliyat oldun günah işledin sen dedim sustu delirtecek kadın beni ya
canım bosver eski insan dini anlayıs sekılleı bıraz farklı. aldırıs etmekaynanamdan son inciler tüp bebek yaptırırsanız günah olmaz demi inşallah diyor ben de gözün rahatsızdı ameliyat oldun o zaman ameliyat oldun günah işledin sen dedim sustu delirtecek kadın beni ya
canımm nasılsın? bu ay senden guzel haberler beklıuyorum ınsallah. :) adete ne akadar var. cok calıssssAllah ucunuzude korusun
Niye söylüyorsunuz canım bu beyindeki insanlarakaynanamdan son inciler tüp bebek yaptırırsanız günah olmaz demi inşallah diyor ben de gözün rahatsızdı ameliyat oldun o zaman ameliyat oldun günah işledin sen dedim sustu delirtecek kadın beni ya
ay cok cahil. benimkide bebek yapin artik zamani dedi. bende ilk evlendigimizde istemiodun. simdi isteyecegin mi tuttu dedimkaynanamdan son inciler tüp bebek yaptırırsanız günah olmaz demi inşallah diyor ben de gözün rahatsızdı ameliyat oldun o zaman ameliyat oldun günah işledin sen dedim sustu delirtecek kadın beni ya
O söylemese siz bilmiyorsunuz doğru zamanı çünkü bu kyvde milleti karışmadan duramiyor bende iki oğlan anasiyim bakalım benden nasıl kyvde olacakay cok cahil. benimkide bebek yapin artik zamani dedi. bende ilk evlendigimizde istemiodun. simdi isteyecegin mi tuttu dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?