- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
hcg sıfırlanınca baslayacak.Canım hayırlısı olsun gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum Allah sağlıkla tekrar nasip etsintedavi ne olacak peki
Aaaa çok şaşırdım doğal yolla oldu dimi...kızlar ben gene düşük yapıyorum. sabah kanda baktırdım. 22 cıktı. şimdide kanamam var. düşecek belli. kimyasal oldu demek daha dogru olur sanırım bundada var bi hayır . hep hayırlısını ıstedım.
Evet canım dogal yolla. Dogru düzgün ilişki bile olmadı oysaki. Bende hiç beklemiyordum. Ama zaten devam etme olasılıgı cok düşük. Kanama ara ara devam ediyor .Aaaa çok şaşırdım doğal yolla oldu dimi...
Kanama nasıl devam ediyor mu ?
Her gebelik bizim için sağlıklı doğuma bir adım yaklaştırıyor teselli olamayız tabi bununla. Hakkında hayırlısı olsun canım
ALLAHÎM HAYIRLARLA SAĞLICAKLA SENİ DE BİZLERİ DE SEVİNDİRSİN CANIM HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN CÜMLEMİZE İNŞALLAH AMİNkızlar ben gene düşük yapıyorum. sabah kanda baktırdım. 22 cıktı. şimdide kanamam var. düşecek belli. kimyasal oldu demek daha dogru olur sanırım bundada var bi hayır . hep hayırlısını ıstedım.
Kuzum benim ya sevinsem mi üzülsem mi bilemedimEvet canım dogal yolla. Dogru düzgün ilişki bile olmadı oysaki. Bende hiç beklemiyordum. Ama zaten devam etme olasılıgı cok düşük. Kanama ara ara devam ediyor .
Canim ya ayyy cok uzuldumkızlar ben gene düşük yapıyorum. sabah kanda baktırdım. 22 cıktı. şimdide kanamam var. düşecek belli. kimyasal oldu demek daha dogru olur sanırım bundada var bi hayır . hep hayırlısını ıstedım.
Allahım yardımcın olsun mevlam korusun bebeginikızlar ben gene düşük yapıyorum. sabah kanda baktırdım. 22 cıktı. şimdide kanamam var. düşecek belli. kimyasal oldu demek daha dogru olur sanırım bundada var bi hayır . hep hayırlısını ıstedım.
yat yat ya doktor sana müdahale edemiyormuEvet canım dogal yolla. Dogru düzgün ilişki bile olmadı oysaki. Bende hiç beklemiyordum. Ama zaten devam etme olasılıgı cok düşük. Kanama ara ara devam ediyor .
Ahh abla çok geçmiş olsun çok mu kanamankızlar ben gene düşük yapıyorum. sabah kanda baktırdım. 22 cıktı. şimdide kanamam var. düşecek belli. kimyasal oldu demek daha dogru olur sanırım bundada var bi hayır . hep hayırlısını ıstedım.
Amin canım sağolAllahım yardımcın olsun mevlam korusun bebegini
Sağol kuzum yok yerlesme böyle olmuyor. Kanamam cpk değil. Adetten azAhh abla çok geçmiş olsun çok mu kanamanbelki yerleşme felandır
Doktor progestan verdi. Baskada bişey yapamaz zaten.yatamam canım okul var yayat yat ya doktor sana müdahale edemiyormu
merak ettim nasilsin canim inisAllah kanaman durur. Aminnn
Aynen canım. Allahtan umut kesilmezCanim ya ayyy cok uzuldum
((
ne demeli bilemedim ooooff Yardim et Allahim bu kizcagiza da saglikla kucagina alsin bebegini artik.belki dusmezz yat heppp Allah tan umit kesilmez
Canım vitamin kullanıyordum. Progestan verdi zaten canım ama tecrübelerime göre bir işe yaramayacakKuzum benim ya sevinsem mi üzülsem mi bilemedimsen takviye gıda kullanıyor muydun. Yarın doktora git belki progestan verir
Hayırlısı olur inşallah haberdar et mutlakaSağol kuzum yok yerlesme böyle olmuyor. Kanamam cpk değil. Adetten az
İnşallah canım aminALLAHÎM HAYIRLARLA SAĞLICAKLA SENİ DE BİZLERİ DE SEVİNDİRSİN CANIM HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN CÜMLEMİZE İNŞALLAH AMİN
İMTİHANININ MEYVESİ ÇOK TATLI OLACAK İNŞALLAH CANIM AMİN
Tamam canımHayırlısı olur inşallah haberdar et mutlaka
kiz rapor alsana ogretmenler hep aliyo .Doktor progestan verdi. Baskada bişey yapamaz zaten.yatamam canım okul var ya
İnşallah canım amin
Tamam sende oturarak ders yap bare agir kaldirma biseye uzanma.Canım vitamin kullanıyordum. Progestan verdi zaten canım ama tecrübelerime göre bir işe yaramayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?