Ben bu Dru şartlar önüme sürüyor
Karsi komşum Dr o önerdi
Yozgatta iki tercihin var birincisi şehir hastanesi az Dr sayısı ile şehre Suriyelilere ve afganlara bakıyorlar ama nasıl içeri üçer beşer alıyorlar biri yatıyor biri kalkıyor Dr doğru dürüst zaman ayiramıyor
Diğeri tıp fakültesi onda da özelden muayene oluyordum sırf Dr takibinde sıkıntı olmasın diye Dr ikinci kez randevuyu uzattı zaman bulamadı plesanta kireçlenmesi önden giden bir gebelik ve son haftalarda olmama ragmen ben 10-15 dk ayırmalı diye düşünüyorum birde az önce yozgatta yaşayan bir arkadaşın personelin hastalara nasıl yaklaştığını neler söylediklerini duyunca daha bir tuhaf oldum
Bu Dr ile ilgili bu saatten sonra bana bir teşhisi olamaz ya sancilanacam kanama veya suyum gelecek acil sezeryana alacak yada vakti zamanı geldiğinde sezeryan yapacak
Başka Dr bulsam onunla doğuma girebilecegimin ne tip fakültesinde nede şehir hastanesinde garentisi yok buda beni geriyor
Ayrıca Yozgat merkezde özel hastane yok bu ilçe de sorgundaki bana yakın tek özel hastane inan bende bu durumdan memnun değilim