- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Canım çok şükür iyiyim tek problem bulantılar ne yapalım katlanacağım Allah onlara iyilik versin inşallah. Sen nasılsınaaynaa inşallah hayırlı olur tayin işiniz canım
Saye- nasılsın canım
@minik_izmit dogum yaptın mı canım
limoncicegi41 nasılsın canım tedavi varmı gündemde
ben patlican gorunce kotu oluyodum birak yemegini:)Canım çok şükür iyiyim tek problem bulantılar ne yapalım katlanacağım Allah onlara iyilik versin inşallah. Sen nasılsın
Canım bir patlıcan olsa ekmekten bile midem bulanıyorben patlican gorunce kotu oluyodum birak yemegini:)
zayiflama bare ye ne olursa artik uc canlisin dikkat et..Canım bir patlıcan olsa ekmekten bile midem bulanıyorherşeyden bulanıyor. İyi kötü meyve yiyordum o da bugün zorla yedim acı geliyor her tat
Üç kilo vermişim canım yiyip içmeyince. 12. Haftalarda geçer diyorlar ya bakalım benimki geçecek mi. Bir de midem sürekli yanıyorzayiflama bare ye ne olursa artik uc canlisin dikkat et..
kilo verme iste en azindan oldugun kiloda dur senden alir cocuk eksigini sonra. benim son zamanlardada olmustu gecti 9 sene uzerinden oyle hatırlıyorum.Üç kilo vermişim canım yiyip içmeyince. 12. Haftalarda geçer diyorlar ya bakalım benimki geçecek mi. Bir de midem sürekli yanıyor
İlk aylarda sorun olmuyor da canım sonraki aylar olan bana olur devam ederse böyle. Onlar alacağını benden alır dediğin gibi ben nerden alırım bilmiyorumkilo verme iste en azindan oldugun kiloda dur senden alir cocuk eksigini sonra. benim son zamanlardada olmustu gecti 9 sene uzerinden oyle hatırlıyorum.
inşallah kuzum birkaç ay içinde tüp bebek yaptırmayı istiyoruz ALLAH nasip ederse inşallah artık biz de seviniriz umarımaaynaa inşallah hayırlı olur tayin işiniz canım
Saye- nasılsın canım
inşallah canım benim bir her şey tam belli olsaHayrlısı olsun inşallah canım
Allah im inisAllahinşallah kuzum birkaç ay içinde tüp bebek yaptırmayı istiyoruz ALLAH nasip ederse inşallah artık biz de seviniriz umarım
hepimiz için hayırlarla sağlıcakla nasip eder inşallah canım aminAllah im inisAllah
hayirlisiyla
tahin pekmez ye bare bisey ye cikartsan da ye canim senden alacak sonra onlara kim bakacakİlk aylarda sorun olmuyor da canım sonraki aylar olan bana olur devam ederse böyle. Onlar alacağını benden alır dediğin gibi ben nerden alırım bilmiyorum
canım adetle ikinci denemeyi yapıcaz kısmetse yanı haftaya. sen nasılsın ? dikkat et kendıne cok yorulma emi. yegenımın gelmesıne az kaldı. hayırlısıyla gelsn senlendırsın bızıaaynaa inşallah hayırlı olur tayin işiniz canım
Saye- nasılsın canım
Tatlıyı hiç düşünemiyorum canımtahin pekmez ye bare bisey ye cikartsan da ye canim senden alacak sonra onlara kim bakacak
yemek programi izle istahin gelsin
Canım beslenmene dikkat et moralini yüksek tut güzel haberlerini alırız inşallahcanım adetle ikinci denemeyi yapıcaz kısmetse yanı haftaya. sen nasılsın ? dikkat et kendıne cok yorulma emi. yegenımın gelmesıne az kaldı. hayırlısıyla gelsn senlendırsın bızı
gunaydin canimGünaydın hanımlar
Hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?