hosgeldin aramizabenide eklermisiniz, burada takip ettiğim birkaç başlık var inşallah uğurlu gelir bizlere..
Amin .. kismettt inisAllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldin aramizabenide eklermisiniz, burada takip ettiğim birkaç başlık var inşallah uğurlu gelir bizlere..
HOŞGELDİN CANIM HEMEN EKLİYORUM SENİ DEbenide eklermisiniz, burada takip ettiğim birkaç başlık var inşallah uğurlu gelir bizlere..
Bazı cocuklar ne kadar acımasız oluyor yazık ya kıyamam kizcenecok nazli cokkk babasi benden de duskun ..
cocugun biri basinda aglatana kadar ugrasmis sonrada iyice hasta oldu cocuk.
bizim ogretmen her hafta sinav yapiyo:)
ikinci sana kok sokturecek galiba simdiden kipir kipirsa Saglikli olsunda Rabbim varsin yaramaz olsun cocuk dedigin az yaramaz olcak tabiki![]()
:)Bazı cocuklar ne kadar acımasız oluyor yazık ya kıyamam kizcene
Sizin öğretmen de bir tuhaf
Hayırlısı ile gelsin kuzu abisinden antrenmanliyim :)))
sorun yok diyor bana sorunu hallettik Allah nezaman nasip etmisse olur hani diyo sorun olsa tamam diyo sorun kalmadi diyor 3 ay bekle diyor simdi onu duydum sonradanda tikaniyomus acaba diyorum simdiBazı cocuklar ne kadar acımasız oluyor yazık ya kıyamam kizcene
Sizin öğretmen de bir tuhaf
Hayırlısı ile gelsin kuzu abisinden antrenmanliyim :)))
İlk kez duydum canım böyle bir şeyi:)
ya sana bisey sorucam dr rahim tikanikligi diye bisey varmis sonradan dogum yapanlardada sonradan cikabildigini yeni duydum ben. histereskobiyle dr oyle bisey bende olsaydi suphelenip soylermiydi acaba bilgin varmi
canim sagol valla cevap icin vallahi bunu haftasonu duydum sabah ta show tv de bunu konustular kendine iyi bakta isgillendim hepten . icimi rahatlattin vallahi dr um iyi bi dr gercektende yalandan yere para almaz ozel ama duayla basladi hep muaneye kaynanam kanserdi teshiside o koydu oyuzden cok guveniyorum gercektenİlk kez duydum canım böyle bir şeyi
Histeroskopi de herşeyi görür canım olsa idi söylerdi
bende iki aydir hic kopkoyu ciZgi gormedim o testte anlamadim bende . yapanlar c den daha koyu oliyo diyolar ama bende hic oyle olmadi. hafif kirmizi olunca catlamaya basliycak demek kopkoyu olupta siliklesince yumurta catladi demekteşekkür ederim arkadaşlar.. hoş buldum .birşey sorucaktım ovülasyonla takipteyim 10. günden başladım normalde 28 günde bir döngüm, bugün 13. gün henüz kırmızı bile olmadı hafiften çizgi var bellli belirsiz, acaba yum. günüm ne zaman devam edicem yapmaya testi ama bu ay arısütü kullanmaya başladım 10 gündür içiyorum dikkat etmeye başladım beslenmeme. folbiol folik asit aldım kullanmaya başladım bu hafta. ne dersiniz aklım takıldı
bende oyle dedikleri gibi c den daha koyu oluyomus hic gormedimaynen dediğim gibi koyu olması lazım , aman aman bir koyuluk falan yok ne zaman olacak bilemiyorum
ALEYKÜM SELAM CANIM BEN DE ÇAY İÇİYORUM GEL BERABER OLSUN ...Selamlar kızlar hayırlı bir gün olsun inşallah
Canım çok şükür iyiyim çay içmeyi bile özledim bulantılardan geleyimALEYKÜM SELAM CANIM BEN DE ÇAY İÇİYORUM GEL BERABER OLSUN ...
NASILSIN? BEN DE BU AY ÇALIŞMALARI İYİCE YAPAYIM DİYORUM AMA BAKALIM :)
KAYNANAM HAFTASONU YANIMA GELECEK CANIM TAŞINMA İŞİMİZ DE VAR BİR KENDİ İŞİMİZE ODAKLANAMIYORUZ AMA YAPMAMIZ LAZIM :)Canım çok şükür iyiyim çay içmeyi bile özledim bulantılardan geleyimsıklaştır çalışmaları inşallah nasip olur canım
Benimde haftasonu kayınvalidem geliyorKAYNANAM HAFTASONU YANIMA GELECEK CANIM TAŞINMA İŞİMİZ DE VAR BİR KENDİ İŞİMİZE ODAKLANAMIYORUZ AMA YAPMAMIZ LAZIM :)
TAYİN MESELEMİZ OLUMLU GİBİ CANIM TAM BELLİ DEĞİL AMA HABER BEKLİYORZBenimde haftasonu kayınvalidem geliyorbir ara bulup yapın :) tayin meselesi oldu mu
Hayrlısı olsun inşallah canımTAYİN MESELEMİZ OLUMLU GİBİ CANIM TAM BELLİ DEĞİL AMA HABER BEKLİYORZ