Hayırlı olsun canım bende tüp bebekle hamile kaldım inşallah sende hayırlı haberler alırsınmerhaba arkadaşlar benide eklermisiniz. tüp bebek tedavisi görüyorum yumurtalar toplandı ama transfer gelecek aya kaldı
hosgeldin:)merhaba arkadaşlar benide eklermisiniz. tüp bebek tedavisi görüyorum yumurtalar toplandı ama transfer gelecek aya kaldı
tşk ederimhoşgeldin canım aramıza hemen ekliyorum listeye seni de
hoşbuldum inşallah canım ama transferim gelecek aya kaldı bekliyoruz hayırlısı artıkhosgeldin:)
Allah im yardimcin olsun inisAllah guzel haberler verirsin
inşallah canım. Şimdilik beklemedeyiz transfer ertelendiHayırlı olsun canım bende tüp bebekle hamile kaldım inşallah sende hayırlı haberler alırsın
hayırlısı olsun ben de tüp bebek düşünüyorum ne kadar tuttu ilaçları falan tedavinininşallah canım. Şimdilik beklemedeyiz transfer ertelendi
özelden yazayım olur muhayırlısı olsun ben de tüp bebek düşünüyorum ne kadar tuttu ilaçları falan tedavinin
olurözelden yazayım olur mu
gec olsun guc olmasin vardir hayirhoşbuldum inşallah canım ama transferim gelecek aya kaldı bekliyoruz hayırlısı artık
iyi ne olsun. ya sana ne sorucam sana doktor tup bebekmi dedi kesinkızlar nasılsınız?
İyi şükür canım evdeyim çalışmaya alışkın olunca sıkıldımkızlar nasılsınız?
Canim izindesin sanırm.Ne zaman doğumun.Rabbim saglikla hayırla yavrunu kucağına alırsın insallh..Arı sutünü adetin kaçıncı gününde baslıyorüz bende aldım sizin kullandıgınızdan..Günaydınlarr hanımlar
Güzel bir hafta diliyorum herkese
aaynaa canım inşallah güzel haberlerini alırız
Saye- nasılsın canım dr ne zamana çağırdı kalp atışı için
E Eren61 , @limoncicegi41 , @Siyahkelebekkk , @Ozgenin annesi, @Huzur45 , @I am mad ve @SchonerDuft sizler nasılsınz
@cennetkokulumm ben tekirdağı özlüyorum zaman zaman sende nasıl durum bilemiyorum
sen nasılsın canım
Evet içindeyim canim Allah razı olsunCanim izindesin sanırm.Ne zaman doğumun.Rabbim saglikla hayırla yavrunu kucağına alırsın insallh..Arı sutünü adetin kaçıncı gününde baslıyorüz bende aldım sizin kullandıgınızdan..
Canım raporlumusun nasılsın Dr gittin mi tekrarİyi şükür canım evdeyim çalışmaya alışkın olunca sıkıldım
Ben iyiyim şükür evde büyük oğlanı okula göndermesi çamaşır yemek derken yuvarlaniyoruz sen nasılsın canımkızlar nasılsınız?
Aramıza hoşgeldin arkadaşım herşey gönlünce olsun inşallahmerhaba arkadaşlar benide eklermisiniz. tüp bebek tedavisi görüyorum yumurtalar toplandı ama transfer gelecek aya kaldı
A anneveoglusu izindesin diye haber etmemezlik etmeCanım raporlumusun nasılsın Dr gittin mi tekrar
iyi dinlen ki bebeklerde iyi olsunİyi şükür canım evdeyim çalışmaya alışkın olunca sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?