Amminnnn Allah razi olsunaaaayyyy nasıl mutlu olydum keseyide gördün haaaa allahım sana şükürler olsun çok şükür bin şükür
rabbim sağlıkla devamını nasip etsin canım
aaynaa limoncicegi41 E Eren61 @cennetkokulumm @I am mad
@SchonerDuft darısı sizlere olsun inşallah bu sayfada bebiş haberleri peşi sıra gelsin inşallah
Merhaba canım her iki kürü birliktemi yapıyorsun. Testere disli aslan pencesini neden gerek gördün kullanmak için.incir kurunudemi birakmak lazim acep
merhaba incir yum. gelistiriyo.Merhaba canım her iki kürü birliktemi yapıyorsun. Testere disli aslan pencesini neden gerek gördün kullanmak için.
Yazdıklarınızı okuyorum uzun zamandır okadar cok sevindim ki Rabbim saglıkla sıhatle tamamına erdirsin inşallah.Sonucum çıktı kızlar çok şükür pozitif. Keseyi bile gördüm rabbim herkese nasip etsin kepinizden Allah razı olsun
Hosbuldum kader arkadaşım :)hosgeldin bendensin
. benim kiz 8 yasinda 4 senedir ugrasiyorum valla
Allah razı olsun canım inşallah hayırlısıyla kucağıma almak nasip olsun. Çok mutlu oldum ben de hiç beklemiyordumYazdıklarınızı okuyorum uzun zamandır okadar cok sevindim ki Rabbim saglıkla sıhatle tamamına erdirsin inşallah.
Canımm çok sağolSaye- canımm cok sevındım okulda yazamadım dogru düzgün. uzun zamandır bu kadar sevınecegım bır haber almamıstım. hayırlı saglıklı sıhhatli evlat olsun inşallah. keseyi görmen güzel sürpriz olmus. sabrının karsılıgını aldın canım. hcg kac cıktı?
ayy bıde cıft kese olurmus belli olmaz daha ıkıncı kesede cıkabılır. hayırlısı olsunda :) bakalım perinatolog ne diyecek onlem olarak bıseyler yapacak mı?Allah razı olsun canım inşallah hayırlısıyla kucağıma almak nasip olsun. Çok mutlu oldum ben de hiç beklemiyordum
Canımm çok sağolbeta hcg 2580 çıktı. Şimdilik tek kese dedi drum. Yarın birde perinatoloğa gideceğim drum istedi. Kayıplar ve dış gebelikler olunca.
cnm.senin tup bebekmiydj.Allah razı olsun canım inşallah hayırlısıyla kucağıma almak nasip olsun. Çok mutlu oldum ben de hiç beklemiyordum
Canımm çok sağolbeta hcg 2580 çıktı. Şimdilik tek kese dedi drum. Yarın birde perinatoloğa gideceğim drum istedi. Kayıplar ve dış gebelikler olunca.
Drum olabilir dedi canım rabbim hayırlı sağlıklısını versin inşallah. Perinatolog da takip etsin istiyor drum aynı zamanda bakalım bende meraktayım. Yatın belki o bir kese daha görürayy bıde cıft kese olurmus belli olmaz daha ıkıncı kesede cıkabılır. hayırlısı olsunda :) bakalım perinatolog ne diyecek onlem olarak bıseyler yapacak mı?
Evet canım tüp bebekti. 4. Denememcnm.senin tup bebekmiydj.
Cetvelini seveyim senin maşallah doğuma kadar kalsın inşallah gelişmeleri yaz bize çok mutlu ettin bugün biziAllah razı olsun canım inşallah hayırlısıyla kucağıma almak nasip olsun. Çok mutlu oldum ben de hiç beklemiyordum
Darısı sana olsun ikinci deneme öncesi egricayir arı sütü alıp kullansan eşinle canımayy bıde cıft kese olurmus belli olmaz daha ıkıncı kesede cıkabılır. hayırlısı olsunda :) bakalım perinatolog ne diyecek onlem olarak bıseyler yapacak mı?
ay rabbim yuzune gulmus cnm. harika haberler. cok mutlu oldum. allah emeklerini bos cikarmamisEvet canım tüp bebekti. 4. Denemem
kuzum nette var o marka ama guvenemıyorum ki orjinal mi degıl mi n11 de var.Darısı sana olsun ikinci deneme öncesi egricayir arı sütü alıp kullansan eşinle canım
Ne zaman ikinci denemeyi düşünüyorsun
Ben n11 den aldım orijinal canım sonradan gördüm kendi sitesi de vardıkuzum nette var o marka ama guvenemıyorum ki orjinal mi degıl mi n11 de var.
canım peki buz kalıbı ile mı geldı. soguk zıncırı varmıs.Ben n11 den aldım orijinal canım sonradan gördüm kendi sitesi de vardı
Evet canım korunaklı soğuk zincirde geldicanım peki buz kalıbı ile mı geldı. soguk zıncırı varmıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?