- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
belirtin varmıydı peki ? bir kitap alaydın okurdun bariBir taraftan çay poğaça bir taraftan kk vakit geçmiyor gibi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belirtin varmıydı peki ? bir kitap alaydın okurdun bariBir taraftan çay poğaça bir taraftan kk vakit geçmiyor gibi![]()
İnşallahhadi güzel haberler ile
Belirti mi bilmiyorum bir kaç değişiklik var ama yoramıyorum bir şeye. Kitapta aklıma gelmedi işin açığıbelirtin varmıydı peki ? bir kitap alaydın okurdun bari
neyse az kalmış zaten . sen bize birşeyler anlat zaman hızlıca geçsin bari .İnşallah
Belirti mi bilmiyorum bir kaç değişiklik var ama yoramıyorum bir şeye. Kitapta aklıma gelmedi işin açığı
Okumayı bende çok severim canım. Şu anda da ayşw kulin okuyorum. Az kaldı evetneyse az kalmış zaten . sen bize birşeyler anlat zaman hızlıca geçsin bari .
benim çantamda genelde sürekli ktap olur . okumayı severim
bende down brown dı snaırım başlangıç adlı romanını aldım öncesinde de tibetin gençlik pınarını okumuştum.Okumayı bende çok severim canım. Şu anda da ayşw kulin okuyorum. Az kaldı evet
Ben bunun öncesinde Tanju Babacan tereddüt okumuştum. Beni sarmaz sanıyordum ama gayet iyiydi be samimiyetle yazılmıştıbende down brown dı snaırım başlangıç adlı romanını aldım öncesinde de tibetin gençlik pınarını okumuştum.
yazarı hiç duymadım .sonuç çıktı mı ?Ben bunun öncesinde Tanju Babacan tereddüt okumuştum. Beni sarmaz sanıyordum ama gayet iyiydi be samimiyetle yazılmıştı
umarım sevinçten bize haber vermeyi atlamıştırSaye- canım test sonucu çıkmadımı
İçiyim ozaman ben ondan da nasıl içiliyor nezaman başlanıyoryumurta kalitesini arttırıyor
Ya benim burdaki aptal doktor yüzünden adetim düzensizleşti gününde olamıyorum artık sadece adet olmazsam söktürmek için içsem nasıl olur acaba sökülünce bıraksam ya da mecbur adet söktürücü ilaç içicemhep icilmiyo canim o haberin olsun .
rahmi inceltiyo diye biliyorum. ben de kalinlik var diye ben ara vermiyodum ama sen bi arastir internetten 2 ay icip 1 ay ara mi veriyoduk hatirlamadim simdi valla ibrahim saracoglunun sitesinde yazar.
baska dr a git kafana gore ilac icme canim zarari olurYa benim burdaki aptal doktor yüzünden adetim düzensizleşti gününde olamıyorum artık sadece adet olmazsam söktürmek için içsem nasıl olur acaba sökülünce bıraksam ya da mecbur adet söktürücü ilaç içicem
Değiştirdim doktorumu zaten ama burası küçük yer çok fazla iyi doktor yok malesefbaska dr a git kafana gore ilac icme canim zarari olur
masAllahhh Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsincok sevindimSonucum çıktı kızlar çok şükür pozitif. Keseyi bile gördüm rabbim herkese nasip etsin kepinizden Allah razı olsun![]()
Gözün aydın okadar çok sevindim ki sağlıkla kucağına da alırsın inşallahSonucum çıktı kızlar çok şükür pozitif. Keseyi bile gördüm rabbim herkese nasip etsin kepinizden Allah razı olsun![]()
Canımm Allah razı olsun hepinizi tek tek bekliyorum :)masAllahhh Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsincok sevindim
agagini suru ilk hamilemiz sensin ne de olsa :)
Allah razı olsun canım sizlerin de hayırlı haberlerini alalım inşallahGözün aydın okadar çok sevindim ki sağlıkla kucağına da alırsın inşallah![]()
MAŞALLAH GÖZÜN AYDIN CANIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMA DARISISonucum çıktı kızlar çok şükür pozitif. Keseyi bile gördüm rabbim herkese nasip etsin kepinizden Allah razı olsun![]()
İnşallah inşallahhh:)Allah razı olsun canım sizlerin de hayırlı haberlerini alalım inşallah![]()