- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
ADET OLUNCA İÇİYORUM 12 13 GÜN KADAR SONRA BIRAKIYORUMİçiyim ozaman ben ondan da nasıl içiliyor nezaman başlanıyor
Allah razı olsun canım amin inşallahMAŞALLAH GÖZÜN AYDIN CANIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMA DARISI
Canım nasıl sevindim nasıl sevindim.çokk şükür. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. İçime doğuyordu zaten .Sonucum çıktı kızlar çok şükür pozitif. Keseyi bile gördüm rabbim herkese nasip etsin kepinizden Allah razı olsun
Canımm Allah razı olsun inşallah sağlıkla ilerler çok şükür bugünlereCanım nasıl sevindim nasıl sevindim.çokk şükür. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. İçime doğuyordu zaten .
Aminnn canım benimCanımm Allah razı olsun inşallah sağlıkla ilerler çok şükür bugünlererabbim seninde güzel haberlerini almak nasip etsin
aaaayyyy nasıl mutlu olydum keseyide gördün haaaa allahım sana şükürler olsun çok şükür bin şükürSonucum çıktı kızlar çok şükür pozitif. Keseyi bile gördüm rabbim herkese nasip etsin kepinizden Allah razı olsun
aramıza hoşgeldin canım sanırım ikinci bebeğini istiyorsunKızlar beni de ekleyin listeye..Rabbim önce hiç olmayanlara sonra da bana versin.
Hosbuldum teşekkür ederim.Evet 10 yaşında 1 kızım var.4 senedir 2.yi istiyorum,geçen sene 1 düşüğüm oldu,hâlâ çabalıyorumaramıza hoşgeldin canım sanırım ikinci bebeğini istiyorsun
allah bağışlasın benimde 11 yaşında bir oğlum var 6 yıl uğraştım ikinci için 3 kere miyon oldum 1 kere dıxş gebelik bir kere aşılama bir kere tüp bebek denedim canım çok şükür hamileyim darısı sana olsunHosbuldum teşekkür ederim.Evet 10 yaşında 1 kızım var.4 senedir 2.yi istiyorum,geçen sene 1 düşüğüm oldu,hâlâ çabalıyorum
Canımmm Allah razı olsun inşallah sağlıkla devamı gelir bu defa sağlıkla kucaklamak nasip eder rabbimaaaayyyy nasıl mutlu olydum keseyide gördün haaaa allahım sana şükürler olsun çok şükür bin şükür
rabbim sağlıkla devamını nasip etsin canım
aaynaa limoncicegi41 E Eren61 cennetkokulumm I am mad
@SchonerDuft darısı sizlere olsun inşallah bu sayfada bebiş haberleri peşi sıra gelsin inşallah
Amin inşallah canım.Allahım isteyen herkese versin,tüp bebekle mi gebelik oldu.Sağ salim dogsun inşallahallah bağışlasın benimde 11 yaşında bir oğlum var 6 yıl uğraştım ikinci için 3 kere miyon oldum 1 kere dıxş gebelik bir kere aşılama bir kere tüp bebek denedim canım çok şükür hamileyim darısı sana olsun
tüp bebek denedim tuttu ama düşük yaptım düşük kanaması sonrası doğal yoldan mucizem kendi geldi canımAmin inşallah canım.Allahım isteyen herkese versin,tüp bebekle mi gebelik oldu.Sağ salim dogsun inşallah
Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin..Ne güzel Allah bizede ve tüm olmayanlarada nasip eder inşallh.tüp bebek denedim tuttu ama düşük yaptım düşük kanaması sonrası doğal yoldan mucizem kendi geldi canım
rabbim senin gibi evlad hasreti ile yanan nerde kulu varsa sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallahCanım
Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin..Ne güzel Allah bizede ve tüm olmayanlarada nasip eder inşallh.
İnşallah tez zamanda mutlu haberler duyarızaaaayyyy nasıl mutlu olydum keseyide gördün haaaa allahım sana şükürler olsun çok şükür bin şükür
rabbim sağlıkla devamını nasip etsin canım
aaynaa limoncicegi41 E Eren61 cennetkokulumm I am mad
@SchonerDuft darısı sizlere olsun inşallah bu sayfada bebiş haberleri peşi sıra gelsin inşallah
O ne büyüktür ki bir kapıyı kapatıp diğerini açar.Hadi bakalım allah bir avaz da kurtarsın,sağlıkla gelsin yavrun.tüp bebek denedim tuttu ama düşük yaptım düşük kanaması sonrası doğal yoldan mucizem kendi geldi canım
hosgeldin bendensinHosbuldum teşekkür ederim.Evet 10 yaşında 1 kızım var.4 senedir 2.yi istiyorum,geçen sene 1 düşüğüm oldu,hâlâ çabalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?