Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun. İnşallah rabbim nasip eder banada hayırlı sağlıklı evlatlar. Sanada sağ Salim kucağına almak nasip etsin rabbimSaye- tüm kalbimle duacinim rabbim hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah senden güzel haberler alırız inşallah yarın
Amin inşallah Allah razı olsunyarin gzl,haberlerinizi bekliyoruz.
Hadi ya maşallah beni baya kötü etkiledi soğan suyuna geçtim bende.Onu da içmiştim özellikle kanama.artsin diye tadını hiç yadırgamadım
Benim kistim büyüktü 3 4 tane doktora gittim küçülmeden denememen lazım dediler.kist gebe kalmaya engel bisey degil biliyorsun dimi
6 ayda 1 içiliyor diye biliyorum . dur sana atayım kutunun resmini benim şuan içtiğimi o da adeti söküyor ama olunca içiyorum benkanama uzun sürsün diyeHadi ya maşallah beni baya kötü etkiledi soğan suyuna geçtim bende.
Bu arada soğan suyunu her ay içmenin bir zararı var mı adetim olmayınca söktürsün diye ben içiyorum adetim oluyo ovülasyona kadar devam ediyorum
6 ayda 1 içiliyor diye biliyorum . dur sana atayım kutunun resmini benim şuan içtiğimi o da adeti söküyor ama olunca içiyorum benkanama uzun sürsün diye
Benimkide onattığım hoş bir kokusu var6 ayda 1 içiliyor diye biliyorum . dur sana atayım kutunun resmini benim şuan içtiğimi o da adeti söküyor ama olunca içiyorum benkanama uzun sürsün diye
eskiden bende bunu içiyordum. tadı güzel hayıt otu içiyor musun peki ?Benimkide onattığım hoş bir kokusu var
kan verdin mi ?Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun. İnşallah rabbim nasip eder banada hayırlı sağlıklı evlatlar. Sanada sağ Salim kucağına almak nasip etsin rabbim
Amin inşallah Allah razı olsun
Yok içmiyorum o ne için nasıl içiliyor?eskiden bende bunu içiyordum. tadı güzel hayıt otu içiyor musun peki ?
yumurta kalitesini arttırıyorYok içmiyorum o ne için nasıl içiliyor?
Evet canım verdim 11 gibi sonuç çıkar inşallahkan verdin mi ?
Aminnn. kan vermisdindir sen simdi saat 10 oldu hadi inisAllahhhh Amin.Allah razı olsun canım. İnşallah güzel haberler vermek nasip olur. En geç on gibi vermiş olurum iki saate kalmaz çıkar sonuç. İnşallah hamileyim yazmak nasip olur
msji gorur gormez yazdim kan vermissinEvet canım verdim 11 gibi sonuç çıkar inşallah
hep icilmiyo canim o haberin olsun .Hadi ya maşallah beni baya kötü etkiledi soğan suyuna geçtim bende.
Bu arada soğan suyunu her ay içmenin bir zararı var mı adetim olmayınca söktürsün diye ben içiyorum adetim oluyo ovülasyona kadar devam ediyorum
Sağol canım inşallah pozitif olur hayırlısıylamsji gorur gormez yazdim kan vermissin
ay inisAllah Amin
kizzz burdami vakit geciriyon:)Sağol canım inşallah pozitif olur hayırlısıyla
az kaldi pozitif duyarsin inisAlllahhh AminnBir taraftan çay poğaça bir taraftan kk vakit geçmiyor gibi
İnşallah canımaz kaldi pozitif duyarsin inisAlllahhh Aminn
hadi güzel haberler ileEvet canım verdim 11 gibi sonuç çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?