iyi ypmissin cnm. rapor almakla. en iyisi. biraz dikkat et. ins bebisin tutunur.medicana da yapiliyor benim islemim son dondurulmus embriyolarimi kullandim bakalim nasip. tasidimiz canta bile 15 kilo her nöbet inip ciktigim merdivenleri demiyorum bile. maalasef isim zor. diger denemelerimde ise basladim ama bunda akillandim.
aminnn insallah canim nasip kismet emeklerimiz bosa cikmaz insallahiyi ypmissin cnm. rapor almakla. en iyisi. biraz dikkat et. ins bebisin tutunur.
ol der ve olur. biraz emek biraz sabir. inaniorum ki en dogru zamanda olck. bu kadar emek bosa cikmazaminnn insallah canim nasip kismet emeklerimiz bosa cikmaz insallah
insallah dogru zamandir insallah nasip olurol der ve olur. biraz emek biraz sabir. inaniorum ki en dogru zamanda olck. bu kadar emek bosa cikmaz
ins cnm. saglikli bi bebisin olck. kac gun kaldi sonuc ogrenmeneinsallah dogru zamandir insallah nasip olur
nsallah 6 gün kaldi sonucu almama haftaya persembe test günümins cnm. saglikli bi bebisin olck. kac gun kaldi sonuc ogrenmene
iyiyim canım allaha şükür. okul iş güç oyalanıyorum. sen nasılsın. az kaldı test gününeee. kuzum inşallah hayırlısıyla olacak. valla sen tesellim olacaksın :)
İnşallah güzel bir sonuç çıkar da seviniriz canım. Allah razı olsun. Az kaldı ama bende az kaldım. Bir taraftan korkuyorum test yapmaya bir taraftan da bir an önce sonuç çıksın istiyorumzaten benle transfer olanlara hep Pazartesi Salı demişler test gününe ben Perşembe’yi bekleyeceğim
kizlar bu incir le testere disli aslan pencesini nezmana kadar yapicam. korkuyorum da kist olur diye suan tertemiz dedi ya dr en son muanede A anneveoglusu
limoncicegi41 siz bilirsiniz
araniza yeni katildim. izmirde tedavi goren vrmi
canim nasilsin. evet yapsam cikar ama erken test yapmayacagim bu sefer söz verdim kendime zamani gelince ögrenirim inslalah hayirlisiyla tutunmusturcanım beşinci gün embriyosu için yarın test yapsan idrarda çıkar hayırlısı ile
evde test yapmayı düşünüyormusun
canım doktora gıttım esımden sperm dna testı ıstedı. bakalım ne cıkacak.canım dr ne zaman gideceksin bende seni merak ediyorum
evet canım biraz daha bekle inşşallah sevineceğiz gülüm ilk sıradaki sıranla ilk hamiş de sen olacaksın inşallah hayırlısıyla sağlıcakla canım amincanim nasilsin. evet yapsam cikar ama erken test yapmayacagim bu sefer söz verdim kendime zamani gelince ögrenirim inslalah hayirlisiyla tutunmustur
Amin inşallah canım dualarınızda beni de unutmazsanız sevinirim . İnşallah hepimiz tel tek sevinirizevet canım biraz daha bekle inşşallah sevineceğiz gülüm ilk sıradaki sıranla ilk hamiş de sen olacaksın inşallah hayırlısıyla sağlıcakla canım amin
gzl olsn sonuclar insnsallah 6 gün kaldi sonucu almama haftaya persembe test günüm
Aminnn inşallahgzl olsn sonuclar ins
Canım nasılsın gelişmeleri takip etmeye çalışıyorum ama yolundami herseycanım doktora gıttım esımden sperm dna testı ıstedı. bakalım ne cıkacak.
cok sükür kuzum. iyiyim. yolunda hersey. tüp denememız döllenme olmadıgı ıcın olmadı maalesef. bır sore sonra tekrar denıycez ınsallah.Canım nasılsın gelişmeleri takip etmeye çalışıyorum ama yolundami hersey
Hayilrisiyla olacak insallhcok sükür kuzum. iyiyim. yolunda hersey. tüp denememız döllenme olmadıgı ıcın olmadı maalesef. bır sore sonra tekrar denıycez ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?