Teşekkür ederimmgecmis olsun
Evde varsa yap canımya bu ovulasyon testleri ise yararmi yapsammi gene . karar veremedim neyse olanlari kullanmak daha mantikli suan kismetse olur nasipten otesi yok iste
günaydin canim nasilsin.Evde varsa yap canım
canım 8 iyiki rahim kalınlığı için birde bu ölçük cumartesi gününden perşembeye kadar daha artar merak etme allahın izniylegünaydin kizlar. cumartesi kontrole gittim ordan da köye gittim yazamadim. 8 olmus rahim kalinligi. o gün vajinal neopogen yapildi. yarin tekrar kontrol edecek insallah artmistir. ne yapacagim bilmiyorum bu rahim kalinligi meselesini o kadar ilaca bana misin demiyor. persembe transfer olacak yarin bir problem cikazsa ya nasip bakalim gerisi. sizler nasilsiniz.
iyiyim hamd olsun 29 ekim tatilinde kız kardeşim nişanlanıyorgünaydin canim nasilsin.
insallah artar canim evet fena degil 8 insalalh daha da artar da umudumuz artar. dedem ameliyat olustu canim. iyi sükür haftasonu gittik gördük.canım 8 iyiki rahim kalınlığı için birde bu ölçük cumartesi gününden perşembeye kadar daha artar merak etme allahın izniyle
Allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah kybaban nasıl oldu
Ben iyiyim ağırlaştım 32. haftayı bekliyorum 4 gözle izne çıkmak için
kardesinin yuvasi huzurlu mutlu olur simdiden hayirli olsun canim. senin de dogum iznine az kaldi. babalar özleniyor kizlar en cok babalarini özlüyor nedendir bilmem bende de ayniiyiyim hamd olsun 29 ekim tatilinde kız kardeşim nişanlanıyor
mersine gideceğiz mutluyum epeyidir gitmedim memlekete babamı çok özledrim
annem düşük tehlikesi sırasındagelmişti sağolsun
sen nasılsın
insallah artar canim evet fena degil 8 insalalh daha da artar da umudumuz artar. dedem ameliyat olustu canim. iyi sükür haftasonu gittik gördük.
kardesinin yuvasi huzurlu mutlu olur simdiden hayirli olsun canim. senin de dogum iznine az kaldi. babalar özleniyor kizlar en cok babalarini özlüyor nedendir bilmem bende de ayni
evde varda kafam karisti pek inanamiyorum artik ona ama neyse oyle diyosan sende .Evde varsa yap canım
Oooo dugun varr:))iyiyim hamd olsun 29 ekim tatilinde kız kardeşim nişanlanıyor
mersine gideceğiz mutluyum epeyidir gitmedim memlekete babamı çok özledrim
annem düşük tehlikesi sırasındagelmişti sağolsun
sen nasılsın
sen izne nezaman cikican kiz rapor alsana rahatsizsanben kybaban olarak biliyordum çok geçmiş olsun tekrardan
allah razı olsun cümlemizin yuvasına rabbim huzur mutluluk bereket nasip etsin inşallah
babalar özeldir
canım tayin çıkmadığı dönemde ve düşük tehlikesi olduğu dönemde kullandığım raporlar ile tüm rapor hakkımı bitirdim artık heyet raporu olmal onuda almak çok zorsen izne nezaman cikican kiz rapor alsana rahatsizsandinlen canim yorma kendini
az kalmis . Allah yardimcin olsunncanım tayin çıkmadığı dönemde ve düşük tehlikesi olduğu dönemde kullandığım raporlar ile tüm rapor hakkımı bitirdim artık heyet raporu olmal onuda almak çok zor
19 kasımdan sonra 32. hafta ile izne çıkacağım doğuma kadar biraz daha dişimi sıkmam gerek
amin canim insallahben kybaban olarak biliyordum çok geçmiş olsun tekrardan
allah razı olsun cümlemizin yuvasına rabbim huzur mutluluk bereket nasip etsin inşallah
babalar özeldir
Canımmm inşallH her sey yolunda gider bende pers opu olcam heyecanlı ce endişeliyimgünaydin kizlar. cumartesi kontrole gittim ordan da köye gittim yazamadim. 8 olmus rahim kalinligi. o gün vajinal neopogen yapildi. yarin tekrar kontrol edecek insallah artmistir. ne yapacagim bilmiyorum bu rahim kalinligi meselesini o kadar ilaca bana misin demiyor. persembe transfer olacak yarin bir problem cikazsa ya nasip bakalim gerisi. sizler nasilsiniz.
Kuzum benim az kalmış cok şükür bugünlere :))canım tayin çıkmadığı dönemde ve düşük tehlikesi olduğu dönemde kullandığım raporlar ile tüm rapor hakkımı bitirdim artık heyet raporu olmal onuda almak çok zor
19 kasımdan sonra 32. hafta ile izne çıkacağım doğuma kadar biraz daha dişimi sıkmam gerek
c anım nasılsın opu ne zaman olacakKuzum benim az kalmış cok şükür bugünlere :))
canım persembe opu olacak . ama yumrutam az 3 tane söyledi kuzum ikide küçük varmıs onlardan umutlu degılımc anım nasılsın opu ne zaman olacak
canım transfer micanım persembe opu olacak . ama yumrutam az 3 tane söyledi kuzum ikide küçük varmıs onlardan umutlu degılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?