ooooAmin canim benim biz trabzonspora forvet buyutuyoruz inşallahyeni geldik trabzondan.
Insallah Rabbim her isteyene tattirir evlat sevgisini beklemek zor imtihan zor ama meyvesi cok güzel emin olun..
Tabi ki insallah kardesi olur kızının dünyada en güzel miras kardeştir. Rabbim tüm isteyenlere versin. Ven aslen arsinliyim kocam tonyalı. Ama benim tarafim kaşüstünde yaşıyoroooo
sen nerelisin
dualarin icin sagol canim benim amin hepimizzz Allaha sukur bi kizim var 8 yasinda . benim hesaplarima gore 3. dogmustu ama 1 de kaldik. yinede sukurler olsun vardir Rabbimin bildigi ben tattim canim hamdolsun Allah olmayanada Rabbim versin nankorluk edemem burda Sukurler olsun 1 tane var . ama kardesi olsa cok iyi olur deliriyo bebek diye doktora gidince baktir diyo belki bebek vardir anne karninda diyo simdikiler alem
canim senin icin cok sevindim. insallah iyilestigin haberini aldigimiz gibi hamilelik haberini de aliriz.nasilsiniz kizlar
bugun sonuclarim cikti .iyilesmisim . yinede senede 1 kontrolum var. doktor 1 sene bekle bebek icin dedi. zaten.ben herseyi doktora birakmistim bekliycez bakalim. Allah hepinizin dualarini kabul etsin Ya Rabbim .
Amin Amin Amin
iyiyim canim dügün telasi bitti nöbetler basladi. kv geldi rahatsiz belki ameliyat olma durumnu var bende durumlar karisik.Saye- canim sen nasilsin dinlenebildinmi dugun telasindan
Amin canim hepimizin hepimizin.canim senin icin cok sevindim. insallah iyilestigin haberini aldigimiz gibi hamilelik haberini de aliriz.
iyiyim canim dügün telasi bitti nöbetler basladi. kv geldi rahatsiz belki ameliyat olma durumnu var bende durumlar karisik.
16 gun hala etkimi gosterirmis kim dedi sana moral bozmak icinmi dedi. ben bilmiyorum da bisey diyemiycemdecanm sikkin. caglafma ignesi vurulali 16. gun. hala igne etkisi olblr diyorlar kandada pozitid. gebelkk testinde de uzjlsemmi sevinsemmi bilemedm
Bana özel hastanede bir doktor dedi ki ağrısız mı? Öyle hsg mi varmış felan dedi sanmıyorum ben pek dedi de ondan tekrar sordum abla inanırmısın adet söktürücü kullanıyorum yarın sabah son tableti alcam hala olmadım bayramdan sonraya planlamıştım herşeyiCanım asetin 3.günü bakılan testler var amh,fsh progesteron,prolaktin vs hepsini istemeyebilir. Canım hsg yi ben bi arastırma hastanesinde bi de cevat beye cektirdim.arastırmadaki faciaydı.ama cevat beyde hafif bir agrı hissettim .korkma git cevat beye
Ben 2 kere geçirdim ilkinde de ikincisinde de değerim çıkmadı geri düştü geri çıktı sonra ikincisin de kürtaj olsun kesin tanı için kürtaj sonrası değer artmaya devam edince kesin tanı konuldu 2 doz kemoterapi iğnesiyle sonlandırıldi yaklaşık 1 ay sürdü sonlanmasıSoğan kürü denesen hemen eritir o . Çok geçmiş olsun . Dış gebelik geçirdiğini nasıl anladılar
Dış gebelik mi mol gebelik mi geçirdin bahsettigin mol gebeliği anımsattı banaBen 2 kere geçirdim ilkinde de ikincisinde de değerim çıkmadı geri düştü geri çıktı sonra ikincisin de kürtaj olsun kesin tanı için kürtaj sonrası değer artmaya devam edince kesin tanı konuldu 2 doz kemoterapi iğnesiyle sonlandırıldi yaklaşık 1 ay sürdü sonlanması
Canım benim stresli bi dönemden mi geçiyorsun ya da kullandıgın ilaç gecikmene neden oldu. Hakkında hayırlısı olsın bende gecen ay adeti bekledikce gelmedi . İnsan sinir oluyorBana özel hastanede bir doktor dedi ki ağrısız mı? Öyle hsg mi varmış felan dedi sanmıyorum ben pek dedi de ondan tekrar sordum abla inanırmısın adet söktürücü kullanıyorum yarın sabah son tableti alcam hala olmadım bayramdan sonraya planlamıştım herşeyi
Sağol canım amin inşallah Allah tüm hastalara şifa versin. Bel fıtığı ameliyatı olacak karar verirse . Ben çalıştığım için çok ilgilenemeyeceğim canım ama benim evde kalacak eşimin teyzesi de gelecek yardımcı olacakAmin canim hepimizin hepimizin.
Amin
nesi var canim cok gecmis olsun Allah sifa versin kv ne Rabbim
kimseye muhtac etmesin kimseyi hastalikta zor anam bakmayada adam lazim insana Allah etrafindaki insanlarin bile vicdanlisini versin
16. Güne neden iğne etkisi deniyor anlamadım. Sonucunuz kaç çıkıyor kicanm sikkin. caglafma ignesi vurulali 16. gun. hala igne etkisi olblr diyorlar kandada pozitid. gebelkk testinde de uzjlsemmi sevinsemmi bilemedm
15Sağol canım amin inşallah Allah tüm hastalara şifa versin. Bel fıtığı ameliyatı olacak karar verirse . Ben çalıştığım için çok ilgilenemeyeceğim canım ama benim evde kalacak eşimin teyzesi de gelecek yardımcı olacak
16. Güne neden iğne etkisi deniyor anlamadım. Sonucunuz kaç çıkıyor ki
Allah sifa versin canim anneneSağol canım amin inşallah Allah tüm hastalara şifa versin. Bel fıtığı ameliyatı olacak karar verirse . Ben çalıştığım için çok ilgilenemeyeceğim canım ama benim evde kalacak eşimin teyzesi de gelecek yardımcı olacak
16. Güne neden iğne etkisi deniyor anlamadım. Sonucunuz kaç çıkıyor ki
Dış gebelik geçirdim kesin netDış gebelik mi mol gebelik mi geçirdin bahsettigin mol gebeliği anımsattı bana
Haklısın abla 25 yaşındayım daha ilk defe böyle birşey oldu inanırmısın 1 gün bile aksamazdı stresli de değilim okadar pozitifim ki son 1.5 aydır spor yapıyorum sağlıklı besleniyorum kendime iyi gelmeyen insanlarla görüşmüyorum bile.Canım benim stresli bi dönemden mi geçiyorsun ya da kullandıgın ilaç gecikmene neden oldu. Hakkında hayırlısı olsın bende gecen ay adeti bekledikce gelmedi . İnsan sinir oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?