hoşgeldin canım aramıza listeye ekleyeyim mi seni de?
seni sevindiren Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla bizleri de sevindirsin inşallah canım sen de hayırlarla sağlıcakla bebeğini kucağına alıp hayırlarla sağlıcakla büyütmek nasip olsun inşallah amin bizlere de inşallah amin..evet asıl ilaçlar muayane ve hormon test sonuçlarına göre başlayacak adet ne zaman
canım burda ne zamandır birbirimiz ile diyoloğumuz var hep söylerim senin aynanın ve elifin o dış gebelik zamanı bana desteğinizi asya unutamam inşallah birbirimize güzel haberler verelim
inşallah sevinçli haberler alırsın canım listemize seni de ekleyeyim mi?Bizim 2. asilama da olmadi. Tup bebek tedavisine başlayacağız nasipse insallah
Hayirlisi olsun. Allah bebegine kavustursun seniBizim 2. asilama da olmadi. Tup bebek tedavisine başlayacağız nasipse insallah
Olur, cok takip edemedim,ne listesi tam olarak bilmiyorum ama:)inşallah sevinçli haberler alırsın canım listemize seni de ekleyeyim mi?
Hayirlisi olsun. Allah bebegine kavustursun seni
ilk sayfada hamile kalmak isteyen arkadaşlarımız ve hamişler belli oluyor bakabilirsin şuan 16 hamilemiz varOlur, cok takip edemedim,ne listesi tam olarak bilmiyorum ama:)
Süpermiş, tesekkurler :) sayimiz gitdide artar insallah:)ilk sayfada hamile kalmak isteyen arkadaşlarımız ve hamişler belli oluyor bakabilirsin şuan 16 hamilemiz var
inşallah ben kpss çalıştığımdan aylarca uğrayamadım ilgilenemedim bakalım baktım demin listeye bir hamiş daha buldumSüpermiş, tesekkurler :) sayimiz gitdide artar insallah:)
hayirlisi.. Rabbim dualarini kabul etsinbende beklemedeyim 4 .ay..bat 29 temmuz
Canım bugün adet olmam lazım ama olmuyorumevet asıl ilaçlar muayane ve hormon test sonuçlarına göre başlayacak adet ne zaman
canım burda ne zamandır birbirimiz ile diyoloğumuz var hep söylerim senin aynanın ve elifin o dış gebelik zamanı bana desteğinizi asya unutamam inşallah birbirimize güzel haberler verelim
Ahahaha ayynacom ben sahraaainşallah canım listemize seni eklememişim ekleyeyim mi hemen uzun zamandır sınav olduğundan giremedim yoksa buralarda demirbaş gibiyimdir :)
aaa hadi hayirlisi kiz belki hamissindir .Canım bugün adet olmam lazım ama olmuyorum
Yok tatlım lucrin sanırım adetimi geciktirdiaaa hadi hayirlisi kiz belki hamissindir .
Allah verirse olur
Yok tatlım lucrin sanırım adetimi geciktirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?