Düşer abla ilkinde de öyle oldu ya hayırlısı buymuş Rabbim böyle uygun görmüş Allahım tez zamanda hepimize nasip etsin inşallahCanım ikinciden sonra kesin düşer kuzum
amin kuzum. genç yasında büyük tecrübe yasadın. rabbim yüzünü güldürsün .Düşer abla ilkinde de öyle oldu ya hayırlısı buymuş Rabbim böyle uygun görmüş Allahım tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah
Hepimizin inşallah ablaamin kuzum. genç yasında büyük tecrübe yasadın. rabbim yüzünü güldürsün .
İyiyim abla Allaha şükür geçti yan etkiler moralimde iyi yarın kan vermeye gidicem 4. Gün ya bakalım inşallah düşmüştür.I am mad canım nasılsın?
hastaneden cıktın anladıgım kadarıyla. çok şükür canım. yan etkisi cok mu oluyor? kiste baktılar mı tekrar?İyiyim abla Allaha şükür geçti yan etkiler moralimde iyi yarın kan vermeye gidicem 4. Gün ya bakalım inşallah düşmüştür.
Sen nasılsın?
Kiste bakmadı abla önce gebeliği sonlandıralım dedi çıktım hastaneden imza attım yoksa bırakmıyorlardı 1 hafta daha yatcaktım dünde kan verdim 4. Günü iğnenin 38e düşmüş çok şükür yan etkilerde çok fazlaydı abla mide bulantısı ağız yaraları geçti ama ara ara yokluyorhastaneden cıktın anladıgım kadarıyla. çok şükür canım. yan etkisi cok mu oluyor? kiste baktılar mı tekrar?
canım çok geçmiş olsun hayırlısı ile geçti gitti inşallahKiste bakmadı abla önce gebeliği sonlandıralım dedi çıktım hastaneden imza attım yoksa bırakmıyorlardı 1 hafta daha yatcaktım dünde kan verdim 4. Günü iğnenin 38e düşmüş çok şükür yan etkilerde çok fazlaydı abla mide bulantısı ağız yaraları geçti ama ara ara yokluyor
Çok şükür geçti valla canım bıraz da olsa rahatladımcanım çok geçmiş olsun hayırlısı ile geçti gitti inşallah
Oh çok şükür kurtuldun say canım. Ne kadar korunman gerektiği ile ilgili birsey söyledi mi?Kiste bakmadı abla önce gebeliği sonlandıralım dedi çıktım hastaneden imza attım yoksa bırakmıyorlardı 1 hafta daha yatcaktım dünde kan verdim 4. Günü iğnenin 38e düşmüş çok şükür yan etkilerde çok fazlaydı abla mide bulantısı ağız yaraları geçti ama ara ara yokluyor
Yok abla demedi ama ben kendim en az 6 ay koruncam zaten korkuyorum artık onu bi yenmem lazım kist hsg derken zamanda geçer sonra bakarım bi kontrole gider danışırımOh çok şükür kurtuldun say canım. Ne kadar korunman gerektiği ile ilgili birsey söyledi mi?
Evet canım benim iyiyim adete 6-7gün kaldı beklemek çok zorrr sabredemiyorum gidip test yapasım vat :)))@limoncicegi41 nasılsın arkadaşım sahra bu senin yeni nickinmi
Aynen kuzım kendini hazır hissettiğinde tekrar denersin. Bu arada testler sonuçlar derken zaman sı gibi geçer sende toparlanmış olursun canımYok abla demedi ama ben kendim en az 6 ay koruncam zaten korkuyorum artık onu bi yenmem lazım kist hsg derken zamanda geçer sonra bakarım bi kontrole gider danışırım
az kalmış senindeEvet canım benim iyiyim adete 6-7gün kaldı beklemek çok zorrr sabredemiyorum gidip test yapasım vat :)))
Gecmis olsun Allah bidaha gostermesin .Çok şükür geçti valla canım bıraz da olsa rahatladım
az kalmış seninde
benimde bu gün yarın olmam gerek benim bile yapasım var
sonra diyorum nerde bende o şans şıp diye gebe kalamazsın otur yerine kızım bekle paşa paşa diyorum,
bende diyorum bu sıcak yazan arkadaş beni önceden kesin tanıyor olmalı kim ki diye allah seni :))
:)))) aslında rumuz değiştirdiğimi grupta yazmıştım canım gözünden kaçmış olmalı.az kalmış seninde
benimde bu gün yarın olmam gerek benim bile yapasım var
sonra diyorum nerde bende o şans şıp diye gebe kalamazsın otur yerine kızım bekle paşa paşa diyorum,
bende diyorum bu sıcak yazan arkadaş beni önceden kesin tanıyor olmalı kim ki diye allah seni :))
Canım görmedim ben ya ne bileyim eğer gelmiş ise şok geçiririm:)))) aslında rumuz değiştirdiğimi grupta yazmıştım canım gözünden kaçmış olmalı.
Hiç öyle deme allah isterse herşey vesile allah istemezse herşey bahane oluyor. Hiç belli olmaz canım hayırlısı olsun kuzum.
Ovu testi yapmış mıydın yumurtlama gününü biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?