- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.879
- 798
bir de bakmışsın pozitifKuzum evet yarın aslında günüm tahlil verdim çıkar. Şimdi sonuç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir de bakmışsın pozitifKuzum evet yarın aslında günüm tahlil verdim çıkar. Şimdi sonuç
:))) hayırlısıyla inşallahbir de bakmışsın pozitif
Ay ben de tam bir tecrübeyim heeeCanım bende çok ümitliydim esasında yarın adet olmam lazım .smear testi için randevum vardı gelmişken bekleyeceğime kan testi vereyim dedim iki saate çıkar herhalde karnım ağrıyo sivilcelerimde çıktı büyük ihtimal negatif ama hayırlısı olsun
ne zaman çıkacak şimdi:))) hayırlısıyla inşallah
Sen hep erkenden oluyorduna hala olmaman da bir soru işareti yaniii:)) neyse cok umitlenmek de yok umitsiz olmak da. Iki saat dedigin nedir ki :))Kuzum evet yarın aslında günüm tahlil verdim çıkar. Şimdi sonuç
Canımsın inşallah ama içsel olarak hissediyorsun ya hamileymiş gibi hissetmiyorum ya da hislerim öldüAy ben de tam bir tecrübeyim heeebende de normalde sivilce cikmaz ama hamile kaldigim ay yaganimda minnak bi tane çıkmıştı:) hamilelik belirtileri adetle aynı yani sibilce de olabileeer sen sonucu alir almaz yaz bize hadi hakkinda hayirliai kuzusu :)
Canım 1 saat geçtine zaman çıkacak şimdi
Heyecandandir o canim benim. Tabi ki hakkında hayırlısı ne ise onu versin RabbimCanımsın inşallah ama içsel olarak hissediyorsun ya hamileymiş gibi hissetmiyorum ya da hislerim öldü
hadi inşallah hamişsindir gülüm ay rejimde olmasam çikolatalar nerede derdimCanım 1 saat geçti
Sus kiz aklı cikolatadahadi inşallah hamişsindir gülüm ay rejimde olmasam çikolatalar nerede derdim![]()
ay inşallah canım ama bir beş kilo vereyim bir çikolata kaçamağı yaparım heralde susayım gerçekten tatlı dedikçe kızın canlar şimdi yemek yapıyorum gülüm bugün ders çalıştımSus kiz aklı cikolatadaçabuk ders çalış seneye seni çok fit bir memur anne olarak göreceğiz:))
ççikolata yok sana seneye belki azcık olabilir :)hadi inşallah hamişsindir gülüm ay rejimde olmasam çikolatalar nerede derdim![]()
Hmm... Hayırlısı olsun kuzum ben hep diyorum şu kocalariniz da gidip 5 dakika tahlil versin hep kendinizden bilmeyin olmayincakızlar sonuç negatif şaşırmadım o kadar da çalıştıydıkk tüh hepsi boşa gitti
ah bu çikolata başımın belasıççikolata yok sana seneye belki azcık olabilir :)
hayırlısı canım inşallah hayırlarla sağlıcakla bu sene bitmeden hamile haberini alırız amin ben bu ay diyet falan bilmiyorum ama diğer aya kadar biraz kilo giderse diğer ay iyice düzenli yapalım diyorum eşimekızlar sonuç negatif şaşırmadım o kadar da çalıştıydıkk tüh hepsi boşa gitti
inşallah kuzum allah hepimizin hayırlı haberlerini alayı nasip etsinhayırlısı canım inşallah hayırlarla sağlıcakla bu sene bitmeden hamile haberini alırız amin ben bu ay diyet falan bilmiyorum ama diğer aya kadar biraz kilo giderse diğer ay iyice düzenli yapalım diyorum eşime
oda gidecek canım ramaznda gidemedi bu hafta gidecek bakalımHmm... Hayırlısı olsun kuzum ben hep diyorum şu kocalariniz da gidip 5 dakika tahlil versin hep kendinizden bilmeyin olmayinca
Büyük bir heyecanla okudum mesajlari bu mesajını görünce İnşallah çok yakında seninde güzel haberlerini alacağız canımKuzum evet yarın aslında günüm tahlil verdim çıkar. Şimdi sonuç