- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
Buralardayız aslında. Sen nasılsın canım neler yapıyırsunburalar sessizleşti bayağı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buralardayız aslında. Sen nasılsın canım neler yapıyırsunburalar sessizleşti bayağı..
ben de ev işleri falan öyle uğraşıyorum canım diyetteyim işte kilo vermekle uğraşıyorum canım sen nasılsınBuralardayız aslında. Sen nasılsın canım neler yapıyırsun
iyilik canım rejimle başım dertteSenden nbr
Allah saglik versin yeterki kilo veriliriyilik canım rejimle başım dertte
evet canım ALLAH saglık sıhhat versin inşallah cümlemize amin..Allah saglik versin yeterki kilo verilir
yeterki saglik olsun onu verirsi insAllah
aksamlari dikkat etmek lazim aslinda benimde dikkat etmem lazim
Aksam yemegine dikkat etmek lazimda yapabilene:)))evet canım ALLAH saglık sıhhat versin inşallah cümlemize amin..
kşlo vermek de sabır işi
dikkat ediyorum canım ekmeği falan kestim..Aksam yemegine dikkat etmek lazimda yapabilene:)))
Ozaman verirsin pes etme yeterkidikkat ediyorum canım ekmeği falan kestim..
etmeyeceğim inşallah canımOzaman verirsin pes etme yeterki
Allah a sukurkızlar nasılsınız ben de kilo vermekle uğraıyorum
inşallah canım benim bu kilolar hayatımı zehir etti kurtulmak şartAllah a sukur
insAllah hersey guzel olacak senin icin insAllah
Süpersin canım kac kilo verdin? Yürekten destekliyorumkızlar nasılsınız ben de kilo vermekle uğraıyorum
şimdiye kadar canım 6 kilo verdimSüpersin canım kac kilo verdin? Yürekten destekliyorum
İyi gidiyorsun tebrikler canımşimdiye kadar canım 6 kilo verdim
Bendede tazmanya canari var evdeinşallah canım benim bu kilolar hayatımı zehir etti kurtulmak şart
:)Bendede tazmanya canari var evde
sağol canım iyice gitsin şu kilolar inşallahİyi gidiyorsun tebrikler canım
Canım benim etmez miyiz hiç Rabbim eşini çocuklarına sana anasına babasına bagıslasın sonuçları tertemiz cıksın inşallahArkadaslar bize dua edin sonuclarimiz temiz ciksin insAllah
cok bunaldim oyle boyle degil