Elhamdulilllahh ay cok cok sevindim Allah im saglikla kucagina alirsin insAllah Allah bi avazda kurtarsin seni ayy Cok sukurhayırlı kandıller canım. sonucumu aldım canım . şükür pozitif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elhamdulilllahh ay cok cok sevindim Allah im saglikla kucagina alirsin insAllah Allah bi avazda kurtarsin seni ayy Cok sukurhayırlı kandıller canım. sonucumu aldım canım . şükür pozitif
Allah im dualarini kabul etti tam kandil gunu ogrendin ne mutlu:))hayırlı kandıller canım. sonucumu aldım canım . şükür pozitif
evt canım mubarek gunde ogrendm. sükür. insallah saglukla devamn eder. 8. haftadan cok korkuyorumAllah im dualarini kabul etti tam kandil gunu ogrendin ne mutlu:))
sukur namazinizi kilin bilmiyorsan ki ben de bilmiyorum 2 rekat namaz kil sukur namazi niyetiyle Rabbim kalbini biliyo kabul eder insAllah.evt canım mubarek gunde ogrendm. sükür. insallah saglukla devamn eder. 8. haftadan cok korkuyorum
Abla ne güzel bir haber Allahım kucağına sağ sağlim almanı nasip etsin inşallah çok çok sevindim darısı diğer kızların başına.canlar herkese merhaba. bildiğiniz üzere tekrar tüp denemesıne baslamıstım. henuz kan testı yaptırmadım ama allah sukur ıdrarda pozıtıf cıktı. yıne bılıyorsunuz . benım ıcın bunda sonrası daha muhım. dualarınıza ıhtıyacım var. ınsallah gebelık devam eder de sag salım kucagıma alırım. bebek bekleyen, isteyen tum arkadaslarım her zaman duamda. allah isteyen her kuluna hıc bekletmeden versın aminnn
çok tesekkür ederim canım.Abla ne güzel bir haber Allahım kucağına sağ sağlim almanı nasip etsin inşallah çok çok sevindim darısı diğer kızların başına.
Dualarım seninle yat dinlen bol bol enerjini yüksek tut ❤
Rabbim vesile kilsinMerhabalar herkese ben de aşılama için iğne tedavisine başladım bugün
Amin inşallah canım yarın doktora gideceğim bakalım kaç folikülüm oluşmaya başlamış. Yazarken bile heyecanlanıyorum inankiRabbim vesile kilsin
canımm cok tesekkür ederim. amin inşallah. sen kac haftalık oldun? az kaldı sanırımm.allahım yardımcın olsunlimoncicegi41 canim gozun aydin Rabbim saglikla sihhatla kucagina almayi da nasip etsin insallah
hayrlı olsun tedavın canım inşallah bebişine kavusmana vesıle olurMerhabalar herkese ben de aşılama için iğne tedavisine başladım bugün
Canım çok teşekkür ederim inşallah vesile olur. Ortalıkta salgın hastalık varken bile aklım hep tedavideydi erteleyemedim bir türlühayrlı olsun tedavın canım inşallah bebişine kavusmana vesıle olur
önlemlerini al canım bir sey olmaz allahın ıznıyleCanım çok teşekkür ederim inşallah vesile olur. Ortalıkta salgın hastalık varken bile aklım hep tedavideydi erteleyemedim bir türlü
31 girdim saol canim az kaldı hayirlisi ile kucagima da alsam....inan senin adinnada cik cik sevindimcanımm cok tesekkür ederim. amin inşallah. sen kac haftalık oldun? az kaldı sanırımm.allahım yardımcın olsun
Biliyorum canım. Burda beraber benzer süreclerden gectik. Herpozitifte kendi gibi seviniyor insan. Allah razı olsun. Çok az kalmış seninde . İnşallah cok rahat bi doğum olur. Hangi doktora gidiyorsun?31 girdim saol canim az kaldı hayirlisi ile kucagima da alsam....inan senin adinnada cik cik sevindim
Evey sanırım hep ona gidicemBaslarda kendi dr gidiyirdum 3 aydir konak temel beye gidiyorum...detayliyi eray beyde oldum...sen hala eray beyde devam dimi
Bende orata gidiyorum ama yumurta toplama ve transfer okan üniversitesi nde yapıldıEray beye ben burda ki kocaeli tipta gittim sen nerede gidiyon...