- 8 Mayıs 2023
- 2.204
- 2.442
- 28
4 Eylül Eylül ayını ve eylül ismini çok severim umutla gelsin inşallahBende aynen öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun bir sonraki regl tarihi ne zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 Eylül Eylül ayını ve eylül ismini çok severim umutla gelsin inşallahBende aynen öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun bir sonraki regl tarihi ne zaman
İnsallah canım benim benimde 9 Eylül insallah çok güzel haberler alırız4 Eylül Eylül ayını ve eylül ismini çok severim umutla gelsin inşallah
Sende mi 4 aydır deniyorsun yeni mi evlisinİnsallah canım benim benimde 9 Eylül insallah çok güzel haberler alırız
Aynen öyle senle bir Nevi kaderlerimiz aynı bende mayıs da kimyasal geçirdimSende mi 4 aydır deniyorsun yeni mi evlisin
Emin değilim ama sanırım bende geçirdim kimyasal çünkü silik çift çizgi görüp sonra negatife döndü doktora gitmemiştimAynen öyle senle bir Nevi kaderlerimiz aynı bende mayıs da kimyasal geçirdim
Daha sağlıklı hamilelikler nasip olsun bizlere kımyasal zaten sağlıksız gebelikEmin değilim ama sanırım bende geçirdim kimyasal çünkü silik çift çizgi görüp sonra negatife döndü doktora gitmemiştim
canım inşallah yükselir ve hamilelik olmuştur hayırlısıyla Kan aslında ben gebelik için vermedim cnm muayeneye gitmiştim 8 aydır gebe kalamadım bi sıkıntı mı var muayene olayım diye doktor istedi o da tam bu döneme geldi yani aslında ben hamile olup olmadığını öğrenmek için kan vermedim doktor değerlerime baksın demir eksikliği vs var mı veya başka şeyler diye verilen bi kandı o da beta öyle çıkınca bi acaba var mı diye kuşkulandımSonucu tekrarla erken vermişsin kan testini bence hamilelik var gözüküyor yükselir inşallah
Doktor bişey dedi mi canım belki hastanenin referans değerinde yüksektir benimde bir keresinde 3.20 çıktı gebelik yok dediler daha önde hamilelik testi vermiş miydin o hastanede7
canım inşallah yükselir ve hamilelik olmuştur hayırlısıyla Kan aslında ben gebelik için vermedim cnm muayeneye gitmiştim 8 aydır gebe kalamadım bi sıkıntı mı var muayene olayım diye doktor istedi o da tam bu döneme geldi yani aslında ben hamile olup olmadığını öğrenmek için kan vermedim doktor değerlerime baksın demir eksikliği vs var mı veya başka şeyler diye verilen bi kandı o da beta öyle çıkınca bi acaba var mı diye kuşkulandım
Doktor bişey dedi mi canım belki hastanenin referans değerinde yüksektir benimde bir keresinde 3.20 çıktı gebelik yok dediler daha önde hamilelik testi vermiş miydin o hastanede
Pazartesi ben olsam yerinde verirdim meraktan çatlardım evet doktor da demiş zaten ara bi değer inşallah vardır herşey gönlünce olsuncanım ben hastaneye muayene için gitmiştim ilk kez kan testi verdim ve ilk kez gittim oraya sonucunu da sağlık ocağına dün gösterdim sağlık odağındaki doktor bana çok ara bi değer şu an yok da diyemem var da diyemem bir kaç gün sonra tekrar kan testi ver olur mu dedi. Bende eğer adet olmazsam (salı günü olmam gerekiyor) pazartesi ya da çarşamba kan vereyim diyorum
Haklisin cnm labaratuvardan ötürü farklılıklar oluyormuş diye duydum yerinde versem çok iyi olur dediğin gibi. Ama hastane şehir hastanesi çok uzakta Bi bakayım da gidebilirsem oraya giderim gidemezsem artık burda hallederim bende çok merak ediyorum inşallah vardır bir an öncede ogrenmek istiyorum haftaya tatile gidecegiz en azindan hareketlerime dikkat ederdim haftaya belli olur insallah saol cnm seninde herşey gönlünce olsun inşallahPazartesi ben olsam yerinde verirdim meraktan çatlardım evet doktor da demiş zaten ara bi değer inşallah vardır herşey gönlünce olsun
Canım sence yumurtlama mıHaklisin cnm labaratuvardan ötürü farklılıklar oluyormuş diye duydum yerinde versem çok iyi olur dediğin gibi. Ama hastane şehir hastanesi çok uzakta Bi bakayım da gidebilirsem oraya giderim gidemezsem artık burda hallederim bende çok merak ediyorum inşallah vardır bir an öncede ogrenmek istiyorum haftaya tatile gidecegiz en azindan hareketlerime dikkat ederdim haftaya belli olur insallah saol cnm seninde herşey gönlünce olsun inşallah
Canım yanlış alıntı mi yaptin acaba ? Ben ovulasyon testi hiç yapmadım ve anlamıyorum anlayan arkadaşlar yorum yapsın hiç denemedim bilgim yok bu konudaCanım sence yumurtlama mı
Yumurtlamak üzeresin kuzum. Bugünden itibaren değerlendirmeye başlayabilirsin. Yarına veya sabaha çatlar muhtemelenCanım sence yumurtlama mı
Canım sence yumurtlama mı
Kızlar bu topikin başkanı olmadığı için sat bat eklemesi yapılamıyor ve sohbet çok dönmüyor. İsterseniz Ağustos Eylül Ekim gebelik planlayanlar topiğine gelin orda daha çok yanıt verecek kişi olurCanım yanlış alıntı mi yaptin acaba ? Ben ovulasyon testi hiç yapmadım ve anlamıyorum anlayan arkadaşlar yorum yapsın hiç denemedim bilgim yok bu konuda
Merhaba kızlar benimde sat 29 Temmuz bat 25 Ağustos yumurtlama günlerini değerlendirdik size şimdi ovülasyon testimi atıcam bi yorumlar mısınız acaba çatlama olmamış mı biraz tedirgin oldum. Umarım hepimiz bu ay hamilelelik haberlerimizi alırız benim de hormonlarım normal eşimin sperm testi normal alttan muayene oldum oda normal bir tek hsg kaldı onun için bekliyorum kendime süre verdim 2 deneme daha yapıp çektircem inşallah gerek kalmadan hamile kalırım adetim 3 Ağustos da bitti 6 gün sürüyor 7. Gün testi yapmaya başladım