Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsaallah guzel haberleri alırız sat 11 temmuz yumurtlama 25 temmuz bat 8 ağustos .. bebis var veya yok bir haftaya öğrenirim artık
Eğer bu ay da olmazsa adet üçüncü hunu tedaviye gideceğim bakalım duphaston a basladimİnsaallah guzel haberleri alırız sat 11 temmuz yumurtlama 25 temmuz bat 8 ağustos .. bebis var veya yok bir haftaya öğrenirim artık
Ne zamandır hamile kalmaya çalışıyorsun acaba ben sadece bir kere kontrole gittim hiç bir test yapılmadı sadece yumurtaliklara bakıldıEğer bu ay da olmazsa adet üçüncü hunu tedaviye gideceğim bakalım duphaston a basladim
Aynı anda alırız haberleri insaallah ben biraz sabırsızım beklemek yoruyor olsun veya olmasın sonuç belli olsunSat 11 temmuz bat 8-9 Ağustos bende bekliyorum
Aynı aynı ay inşallah bakalım adetin üçüncü günü femaraya başlayacağızAynı anda alırız haberleri insaallah ben biraz sabırsızım beklemek yoruyor olsun veya olmasın sonuç belli olsun
Daha var canım yarın tekrarlaKızlar bu ovulasyon testi bana ne anlatmaya çalışıyor kafam durdu ya sıcaktan.. her şeyi unuttum.
Henüz pik değil ama kızarmaya başlamış yarın pik görebilirsin :)Kızlar bu ovulasyon testi bana ne anlatmaya çalışıyor kafam durdu ya sıcaktan.. her şeyi unuttum.
Normalde regl gecikince yapın diyorlar ama ben 5 gün kala yaptım henüz bi şey yok testleri boş yere harcıyorum reglden 1 gün önce bir daha yapıcamSon adet tarihim 17 Temmuz :) kızlar en erken tahlil ne zaman verirsem çıkar adetime 11
Gün var..
Peki kanda çıkar mı , benim de elimde bir tane var :)Normalde regl gecikince yapın diyorlar ama ben 5 gün kala yaptım henüz bi şey yok testleri boş yere harcıyorum reglden 1 gün önce bir daha yapıcam
Kişiye göre değişiyor kanda 6 7 gün önceden bile öğrenen var ama onlarında değeri çok düşük oluyor bazıları da gecikme olsa bile sonra öğreniyorPeki kanda çıkar mı , benim de elimde bir tane var :)
Sat 12 Temmuz bat 8 AğustosSat 11 temmuz bat 8-9 Ağustos bende bekliyorum