- Emoji Skoru
- 470
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #8.321
Cnm 15 gun sonra dünki gittıgım doktor izne çıkacagı için sibel hanım bakacakmışOhhh süper hep böyle devam olucak
Canımcım dün geldim1 aylık aldım yine diğer ayın raporunuda burdan alıcam inşallahsavascii canım sen ne yaptın 2 aylık rapor alabildin mi? Gittin mi ailenin yanına?
Canım çokta yüksek değil yaZumruduanka96
A Afratafrac
kızlar tam etiketlemeyi beceremiyorum kan sonucum çıkmış şimdi de kolestrol çıkmışbir yeri düzeltiyorum bir yer bozuluyor yaaa
Aynen aşko doktor cips çekirdek uzak dur dediCanım çokta yüksek değil ya
Ayy aynen bebeğim valla bende uzak duramıyorum onlardan çikolata cips gazlı içeçek vazgeçilmezimAynen aşko doktor cips çekirdek uzak dur dediok dedim en sevdiğim şeyler bide işten çıktım Tv izlerken iyi gidiyor yahu
Regl 6 7 gün var bakalım inşallah tutunur yaaKızlar sapık gibi etiketliyorum ama kusura bakmayınArtık durumu belli olmayanları haftalık etiketlerim. Sadece güncelleyecek bir durumu olanlar cevap verebilir kızlar.
Regli gelenler bana güncelleme yaparsa sevinirim. Ya da test yapan ve bebiş haberi alan varsa.Bat tarihleri yaklaşanlar ne alemdeler birde. Ne zaman test yapmayı planlıyorsunuz? Hadi herkesten güzel haber alalım
@babytoys @tgdrnkzl @iremgns @sed2 @anne adayim @Merveeee57 @bebekcee @zernoveChilddevelopment @melikebyhn12 @Sunshine597 @maaaavi @minikkalp63 @Sipser @Safransari @D073737 @Nurse9535 @destinesiaa @aynuray_ brcn95 @Sunshine1 @Nightmare21 @simomays @ELIF7007 @uzumrv @minnoskedii @Soulfly07 @mdhzade @ebeanne22 @Numerus clauses T TOMURCUK_27 @Belisimm
Aşko peki insülin direnci burda glukoz açlık şekeri diye yazan mı ben anlamadım yaAyy aynen bebeğim valla bende uzak duramıyorum onlardan çikolata cips gazlı içeçek vazgeçilmezim
Olmaaass aşko ben evde birinin olduğunu bilirsem odaklanmam ki yaBanyonuz da ayrıymış, olur olur bişi olmaz. Ha evde biri var ha evde biri yok.
Sibeli tanımıyorum yenimi acaba.Benimki güleryüzlü ama nasıl deyim tam istediğim gibi diğil..ama güzel ultrasonda bakıyor dün kan verdim onlara bakıcak cuma.Sanki çok zaman ayırmıyor ordakı doktorlar.Ama Tekirdağda bir doktor var çok iyi ya..nasip olursa sonra onun yanına gidicemCnm 15 gun sonra dünki gittıgım doktor izne çıkacagı için sibel hanım bakacakmış
Senin dünki doktor, nasıldı tavrı?
Onu bilmiyorum balım ben yaAşko peki insülin direnci burda glukoz açlık şekeri diye yazan mı ben anlamadım ya
Fodega ve athena kullanıyorum canım. Eşime arada veriyorum fodega çok pahalı ürünler canım ben kullanıyorum yoksa almaya para yetmiyorEee sen ne sanıyorduno kadar mfk aldım ben 1 defa kaldım sonra kalamadım ama..Athenayı ben yumoşlar kaliteli olsun diye kullanıyordum sen vitaminde kullan istersen ama eşinde kullansın.
Evet çok pahalı biliyorum bazen eşim diyor 5 ay boşuna para verdik ama ben hiç öyle düşünmüyorum.Ben eşime azopermde veriyordum yani başkalarıni almasam bile azoperm Athena hep evde varFodega ve athena kullanıyorum canım. Eşime arada veriyorum fodega çok pahalı ürünler canım ben kullanıyorum yoksa almaya para yetmiyor
Dimi ya normalde yaklaşan taraf olmayınca hemen anlıyorilşki olsun diyince zaten anlıyorlar canım bide misafir varken
aynen canım onlarda tilkilik varDimi ya normalde yaklaşan taraf olmayınca hemen anlıyor
Yatak odasına stok yapınTatlı matlı Allah ne verdiyse yiyelim bari
Ayyy gerçekten mi. 2 kişien de o renk akıntı geldi ve hamiş çıktılar. Darısı senin başına kuzumBenim daha 8 gün var cuma günü yapmayı düşünüyorum yumurta sarısı akıntım var sadece başka bir belirtim yok
Bebişim çok sıkıntı değil o. Bende çok zayıfkende vardı. Yeme içmende biraz dikkat et, yaz google a kolesterol azaltmak için hangi gıdalar yeni yenmez diye. Çıkar zaten karşına. Maşallah sağlıklısın.Zumruduanka96
A Afratafrac
kızlar tam etiketlemeyi beceremiyorum kan sonucum çıkmış şimdi de kolestrol çıkmışbir yeri düzeltiyorum bir yer bozuluyor yaaa
Salatalık, havuç ve kırmızı salçalık biberlerden uzun uzun parmak şeklinde doğra. Yanına yoğurt sos yap bandır bandır ye. Yoğurdun içine nane, hafif pul biber koyuyorum bir de ben.Aynen aşko doktor cips çekirdek uzak dur dediok dedim en sevdiğim şeyler bide işten çıktım Tv izlerken iyi gidiyor yahu
Benim daha yeni geldi canim etiketleyecktim seniKızlar sapık gibi etiketliyorum ama kusura bakmayınArtık durumu belli olmayanları haftalık etiketlerim. Sadece güncelleyecek bir durumu olanlar cevap verebilir kızlar.
Regli gelenler bana güncelleme yaparsa sevinirim. Ya da test yapan ve bebiş haberi alan varsa.Bat tarihleri yaklaşanlar ne alemdeler birde. Ne zaman test yapmayı planlıyorsunuz? Hadi herkesten güzel haber alalım
@babytoys @tgdrnkzl @iremgns @sed2 @anne adayim @Merveeee57 @bebekcee @zernoveChilddevelopment @melikebyhn12 @Sunshine597 @maaaavi @minikkalp63 @Sipser @Safransari @D073737 @Nurse9535 @destinesiaa @aynuray_ brcn95 @Sunshine1 @Nightmare21 @simomays @ELIF7007 @uzumrv @minnoskedii @Soulfly07 @mdhzade @ebeanne22 @Numerus clauses T TOMURCUK_27 @Belisimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?