- Emoji Skoru
- 15.653
- Puanlar
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #8.301
Amin AminBaşarıcaz inanıyorum azmin gücü kazanacakallahın izni ile çok amin. Canım bu arada aklıma gelmişken sorim sen athenayı kaç ay kullandın hamile kaldın
Hayırlısı olsun kuzum yaCanım bu ay ovülasyonla takip etmedim o yüzden bat ne zaman tam bilemiyorum ama 12 sinde çok sol kasık ve bel ağrısı yaşadım akıntımda o güne kadar vardı sonra kesildi. 12si yumurtlama olduysa bat 27si. Eğer takvime bakarsam 31. Kısmet artık bu ay çok sallamadım ağustosta hsg çektireceğim
Kız o fayda ettiyse hadi kaliteliAmin Aminkuzum ben sanmıyorum athenayla hamile kaldım..athenayi ben ilk gebeliğimden kullanıyorum 1 seneden fazla oldu canım
yaparsın senAy bilmiyorumki yapabilecek miyiz bu yoğunluktaOlursa büyük mucize olur
Aynen öyle canım bugünler önemli değil gibi davranıyorumEvde yatılı misafir olunca zor onu yap bunu yapilişkiden önce enerji topla kendine hele eşine hiç deme yoruldum diye..onlar bizim gibi diğil hemen kafa gidiyor onlarda
Tatlı matlı Allah ne verdiyse yiyelim bariBanyonuz da ayrıymış, olur olur bişi olmaz. Ha evde biri var ha evde biri yok.
Sabaha enerji toplarsın heminsanın enerjisi tükeniyor valla kuzum 4 gündür üst üste yapıyoruz yumurta çatlamakda inat ediyor 15. Gün hala çatlamadı döngüm 28 gün gına geldi artık yapmıcam çatlarsa sabah yaparım
Misafire bana biraz müsade edin diyip uyusam mıyaparsın senyapmalısın zaten bir ay daha kaybedemezsin
Allah kolaylıklar versin valla bizimki iki gün üst üste yapsa 3. gün kacıyor artık bıktım diyor ilk aylar aynen öyle her gün yapma meraklısı şimdi kacıyor ben kızıyorum ne cabuk bıktım daha 1 yıl olmamış diyorum ay bu konuda cok sinirleniyorum onaÇokda iştahlı yapıyoruz ama çatlamıyorbu ayda her gün deneyelim dedik her gün yapınca taze sperm olsun dedik yumurtanın gazabına ugradık. Adam gece işten geliyor uykun barsa yat diyorum çatlama kırılma yok mu diyo haydiii devam bu sefer
ilşki olsun diyince zaten anlıyorlar canım bide misafir varkenAynen öyle canım bugünler önemli değil gibi davranıyorumdoktora gittiğimi bile söylemedim
Eee sen ne sanıyordunKız o fayda ettiyse hadi kaliteli
Olmasına anammm bir sene ben daha ilk defa aldım. Neyse allah isterse olur inşallah buda vesile olur
Ohhh süper hep böyle devam olucakAynen öyle canım bugünler önemli değil gibi davranıyorumdoktora gittiğimi bile söylemedim
Hepimiz için inşallah canımHayırlısı olsun kuzum ya
Benim daha 8 gün var cuma günü yapmayı düşünüyorum yumurta sarısı akıntım var sadece başka bir belirtim yokKızlar sapık gibi etiketliyorum ama kusura bakmayınArtık durumu belli olmayanları haftalık etiketlerim. Sadece güncelleyecek bir durumu olanlar cevap verebilir kızlar.
Regli gelenler bana güncelleme yaparsa sevinirim. Ya da test yapan ve bebiş haberi alan varsa.Bat tarihleri yaklaşanlar ne alemdeler birde. Ne zaman test yapmayı planlıyorsunuz? Hadi herkesten güzel haber alalım
@babytoys @tgdrnkzl @iremgns @sed2 @anne adayim @Merveeee57 @bebekcee @zernove @Kevssooo @melikebyhn12 @Sunshine597 @maaaavi M minikkalp63 @Sipser @Safransari @D073737 @Nurse9535 @destinesiaa @aynuray_ @brcn95 @Sunshine1 @Nightmare21 @simomays @ELIF7007 @uzumrv @minnoskedii @Soulfly07 @mdhzade @ebeanne22 @Numerus clauses @TOMURCUK_27L A L
Havalar nasıl oralardaHepimiz için inşallah canım
Bir kaç gündür rüzgarlı çok bunaltmıyorHavalar nasıl oralarda
Aman iyi bari nefes alınmıyo Bursa’nın sıcağıda fena yaBir kaç gündür rüzgarlı çok bunaltmıyor
Bende test yaptim negatif daha adet olmadim yarin öbur gün olurum herhaldeKızlar sapık gibi etiketliyorum ama kusura bakmayınArtık durumu belli olmayanları haftalık etiketlerim. Sadece güncelleyecek bir durumu olanlar cevap verebilir kızlar.
Regli gelenler bana güncelleme yaparsa sevinirim. Ya da test yapan ve bebiş haberi alan varsa.Bat tarihleri yaklaşanlar ne alemdeler birde. Ne zaman test yapmayı planlıyorsunuz? Hadi herkesten güzel haber alalım
@babytoys @tgdrnkzl @iremgns @sed2 @anne adayim @Merveeee57 @bebekcee @zernove @Kevssooo @melikebyhn12 @Sunshine597 @maaaavi M minikkalp63 @Sipser @Safransari @D073737 @Nurse9535 @destinesiaa @aynuray_ @brcn95 @Sunshine1 @Nightmare21 @simomays @ELIF7007 @uzumrv @minnoskedii @Soulfly07 @mdhzade @ebeanne22 @Numerus clauses @TOMURCUK_27L A L
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?