- 1 Nisan 2022
- 12.930
- 15.640
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #8.081
Annemler eşim diyor sinirden demiş sana öyle çünkü ben ona dedimki keşki tedaviden önce bana vitamin yazaydınız..belki daha güzel embriyolarım olurdu..bu sözüme çok sinirlendi..bana dedi sen bana diyemezsin ben ne yapa bilirim..Ben o zaman yanında çok ağladım ordan ağlayarak çıktım zaten kimyasal olmuştum..işte o sözünü dedi ama ben hala unutamıyorum ve gebe olduğuma bile sevinemedik hep kulağımda o sözü.Allah kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın.Kucağına alamazsın ne demekmiş o nasıl bir uslupsuz bir doktor dayanağı neymiş çok sinirlendim
Sağol canım.3 HaziranGözün aydın canim son adet tarihin ne canim
4000 bini gecmişti bende ama ben duyamamıştım canımBenimde 11 haziran bende haftaya duyar miyim acaba
Annemler eşim diyor sinirden demiş sana öyle çünkü ben ona dedimki keşki tedaviden önce bana vitamin yazaydınız..belki daha güzel embriyolarım olurdu..bu sözüme çok sinirlendi..bana dedi sen bana diyemezsin ben ne yapa bilirim..Ben o zaman yanında çok ağladım ordan ağlayarak çıktım zaten kimyasal olmuştum..işte o sözünü dedi ama ben hala unutamıyorum ve gebe olduğuma bile sevinemedik hep kulağımda o sözü.Allah kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın.
Anladim canim keseyi gormuş müydün peki4000 bini gecmişti bende ama ben duyamamıştım canım
Benim de nisan 27 de oldu ameliyatım . Benim de aklımda olan gidip bi kan testi verip baktırmak hormonlaraKızlar sadece size bi sorum olacak ben ciddi anlamda salmaya karar verdim ama 24 üne randevu almıstım doktora görünmeye sizce ne yapayım gitsem mi gitmesem mi hormonlarda en son sorun yoktu mayısta tüplerde açıldı, valla gidip aynı sürecleri yaşayasım yok siz olsanız napardınız
Çok geçmiş olsun canım teşekkür ederimGebelik için değil normal kontrol de öğrendim kuzum hamile değilim
Çok dua ediyorum namazda her an her dakikaUnut canım sen onu zor biliyorum ama güzel düşün. Dua et bol bol Meryem süresini dinle oku. Valla yazıklar olsun çok kötü yanlış konuşmuş
Keseyi vajinal görmüştümAnladim canim keseyi gormuş müydün peki
Gaybı Allah tan başkası bilemez Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbir şey yokturAnnemler eşim diyor sinirden demiş sana öyle çünkü ben ona dedimki keşki tedaviden önce bana vitamin yazaydınız..belki daha güzel embriyolarım olurdu..bu sözüme çok sinirlendi..bana dedi sen bana diyemezsin ben ne yapa bilirim..Ben o zaman yanında çok ağladım ordan ağlayarak çıktım zaten kimyasal olmuştum..işte o sözünü dedi ama ben hala unutamıyorum ve gebe olduğuma bile sevinemedik hep kulağımda o sözü.Allah kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın.
Benim ameliyat olmadı canım islem sırasında ilacla acıldıBenim de nisan 27 de oldu ameliyatım . Benim de aklımda olan gidip bi kan testi verip baktırmak hormonlara
Birileri görüp yazsa keşke ben de merak ettim. Bu kadar yüksek değer kimyasal olmamalı ya. Moralini yüksek tut kuzum. Acil doktoruna falan mı sorsan veya kendi doktoruna msj atabiliyorsan atsanKizlar cuma beta 1095ti bugünde kan verdim aslinda vermicektim kendimi kötü hissettim tansiyonum falan dustu acilde verdim 1843 cikti iyi degil mi artması
Amin canımGaybı Allah tan başkası bilemez Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbir şey yokturRabbim sağlıkla kucagınıza almanızı nasip etsin inşallah sıkıntı neydi ki doktor oyle söyledi merak ettim paylaşmak istemezseniz anlarım
Kendi doktorumun numarası yok maalesefBirileri görüp yazsa keşke ben de merak ettim. Bu kadar yüksek değer kimyasal olmamalı ya. Moralini yüksek tut kuzum. Acil doktoruna falan mı sorsan veya kendi doktoruna msj atabiliyorsan atsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?