- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #7.521
Kuzucum senin bata daha var ama daha dur bakalim. Ben hala umutluyum sendenKuzu benim bembeyaz çıktı bu arada sabah yaptım test yarın da çıkmazsa kesin olmadı demek bence.
Freely e en başta geç yansıyo. 15 dk bekledin demi iyice
Tebrik ederim cnmKızlar cabuk bakın ilk 3 dakikada cıkan bi silik var gözümle cok net görüyorum ama fotoğrafta net cıkmadı diye azıcık ışığı kıstım var mı A AfratafracPerlitik @melisaa93 @IADK T TASUU @Merve3553 Tikabasa @bitkin96 ve unuttuklarım
15 dk ya kadar beklemek lazım onda. Ama sonrasında dikkate almamak lazım öyle bir test.Yok kuzum 5 dk bakabildim ise geç kalmamak için çıkmam gerekiyordu onu bilmiyordum. Dağıtıma çıktı 30 freely im
Kuzucum senin bata daha var ama daha dur bakalim. Ben hala umutluyum senden
Hayırlısıyla gelsin bebişin canım, inşallah bebişinin seninledir. Ben de bu hafta hsg çektireceğim. Güzel haberler alalım inşallahtesekkür ederim canım ama daha emin olamıyorum panigim o yüzden, mayısta hsg cekildim tüplerim kapalı cıkmıstı ilacla acıldı, ilk iki ay olmadı sonra bu ay ekstra süt maydanoz buharına oturdum iki gün
Beklemek en iyisi şimdi hamile kalsam 3 ay kocama dahi söylemiycem diye kendime söz verdim. 2 kimyasal geçirdim bu arada
Aaa 3 ay bekleyecek misin valla bravo. Allah aynı sabrı herkese versin.Valla ben eşime söylerim ama büyük konuşmak istemiyorum ama cinsiyeti belli olana kadar kimseye söylemem başka eşime de dedim. Öbür türlüsü daha üzücü oluyor.
canım ovu takip etmedim ateş ölçtüm sanırım ayın 13 de oldu bugün yumurtlama üzerinden geçen 4 günüm sen ne durumdasınSenin yumurtlama geldi mi kuzum yakındık sanki
Hayirlisi canimcim evet aslolan saglikKuzum valla karın ağrım başladı dün ve bugün normalde gecmisti alt karın ağrım regl olacakmisim gibi. Eski düzen yumurtladim bu ay bakalım hayırlısı sekerimmmm vardır bir hayır Elbet sağlıkla olsun.Sen nasilsin seni görmeyince buralarda üzülüyorum daha sık gel
daha var bence olsada şimdi çıkmaz bi kac gün bekleyip tekrar yap bugün yaptınmı yazışma cok göremedimBata takvime göre 8 gün var canım erken yumurtladim bu ay daha doğrusu kürtaj öncesi gibi yumurtladim 2 aydır geç yumurtluyordum reglim geç geliyordu
+1 valla soylememek daha iyi bence de. Dusuk yaptigimda da kimsenin haberi yoktu esimden baska. Hala da pisman degilimValla ben eşime söylerim ama büyük konuşmak istemiyorum ama cinsiyeti belli olana kadar kimseye söylemem başka eşime de dedim. Öbür türlüsü daha üzücü oluyor.
Ya benim meğer bugün daha 9. günmüş. Pikin devam ettiği gün de pikten sayılıyomuş o gün test silik çıksa da. Bilmiyordum bunu. Ben de yapmim beklim 10. gün yarını diye düşündüm ama canım test çekti şu an. Yaparım herhalde eşim işe gittikten sonraA Afratafrac canım sen test yapmadın mı?
tebrik ederim canım bu baya cıkmış ben burdayım diyor maşallah rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinKızlarşimdi yaptım bekletilmiş idrar falan da değildi sabah tekrarlayip yine çizgi görürsem kan vereceğim one step marka test @imagination forever @melisaa93 A Afratafrac T TASUU @Papatyamaviss Tikabasa
@ozgeeeee1 ve diğer güzelim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?