- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #7.501
Allahımmmm sendromsuz Pazartesi böyle olur işteKızlarşimdi yaptım bekletilmiş idrar falan da değildi sabah tekrarlayip yine çizgi görürsem kan vereceğim one step marka test @imagination forever @melisaa93 A Afratafrac @TASUU @Papatyamaviss @Tikabasa
@ozgeeeee1 ve diğer güzelim kızlar
Amin inşallah çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsunGece gece ne güzel bir haber böyleRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnsallah çiçeğimmm çok teşekkür ederimGörüyorum çizgiyisağlıkla koyulaşsın inşallah kuzum
tesekkür ederim canım ama daha emin olamıyorum panigim o yüzden, mayısta hsg cekildim tüplerim kapalı cıkmıstı ilacla acıldı, ilk iki ay olmadı sonra bu ay ekstra süt maydanoz buharına oturdum iki gün
Cok haklısın canım özel bi gün olmasa vermem ama güzel olur varsa
İnşallah canom çok teşekkür ederim darısı sana ve diğer tüm anne adaylarına inşallahHayırlı olsun çok güzel geçirin hamileliğinizi inşallah
Yaptım bebeğim idrarı çekmesini bekliyorum
Amin inşallah bebeğim çok teşekkür ederim darısı sizlere olsun en kısa zamandaHayırlı olsun canim. Saglikla gelsin kuzucuk insallah
Tebrikler kuzum belirtilerin nelerdi yumurtlama günüm ne zmndiAmin inşallah çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun
İnsallah çiçeğimmm çok teşekkür ederimdarısı isteyen tüm güzel anne adaylarımıza ve sana
VuhuuuuuuKızlar cabuk bakın ilk 3 dakikada cıkan bi silik var gözümle cok net görüyorum ama fotoğrafta net cıkmadı diye azıcık ışığı kıstım var mı A AfratafracPerlitik @melisaa93 @IADK @TASUU @Merve3553 @Tikabasa @bitkin96 ve unuttuklarım
Teşekkür ederim canımmmAllahımmmm sendromsuz Pazartesi böyle olur iştetebrik ederimmmmm
Ya bana sormamışsınız ama nacizane fikrimi söyliyeyim. Erken öğrenmek kendinize yaptığınız en büyük eziyet oluyo ilk kızımıda erken öğrendim kanamalı bir hamilelik geçirdim neler demedi ki doktorlar dış gebelik mi dersin düşücek mi dersin. 1 ay boyunca her 2 günde bir test verdim delik deşik oldum anlayacağınız birde psikolojiside ayrı tabi Sakin kalıp beklemenizi tavsiye ederim.
az daha sabır bebişim. BakBembeyaz:)
Vuhuuuuuuay allahım ne güzel ahberler. HAdi koyulaşsın inşallah.
Teşekkür ederim canım benim yumurta normalde geç çatlıyor pcos var bende hafif ama bu ay salacagim dediğim için yumurtlama hiç bilemiyorum takip etmedim sadece göğüs ağrım çok fazlaydı döngünün ortasında başladı hala devam ediyor bunlardi sadece rabbim sana da nasip etsinTebrikler kuzum belirtilerin nelerdi yumurtlama günüm ne zmndi
az daha sabır bebişim. Bakmonimoni de daha ilk kez bugün silik çizgi çıktı. O bizden 1 gün ileride gidiyordu hem. Bu arada ben yanlış hesaplamışım. Ben de senden bir gün geri geliyormuşum fdklgjlfgjljgh Benim bugün daha 9. günümmüş.
Anladım kuzum sağlıkla ilerlesin inşallahTeşekkür ederim canım benim yumurta normalde geç çatlıyor pcos var bende hafif ama bu ay salacagim dediğim için yumurtlama hiç bilemiyorum takip etmedim sadece göğüs ağrım çok fazlaydı döngünün ortasında başladı hala devam ediyor bunlardi sadece rabbim sana da nasip etsinben çörekotu bal tarçın kürü yaptım ama bu ay ben onun etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü daha oncekinde de bu kürü yaptığım ay hamileydim
Doğum günü kutlu olsunBugün eşimin doğum günü normalde kan vermem ama akşama söylemek istiyorum 2 yıla yakın oldu bekliyoruz acaba var mı yok mu diye versem mi kan
E git o zaman ver kan. Ama söz ver sonra merak edip kanla takip yapmayacaksınCok haklısın canım özel bi gün olmasa vermem ama güzel olur varsa
Beklemek en iyisi şimdi hamile kalsam 3 ay kocama dahi söylemiycem diye kendime söz verdim. 2 kimyasal geçirdim bu aradaevet bataklık resmen 1 kez verdim mi o kurt düşüyor içine sürekli veriyorsun düşük olduğu için değerler
Freely e en başta geç yansıyo. 15 dk bekledin demi iyiceKuzu benim bembeyaz çıktı bu arada sabah yaptım test yarın da çıkmazsa kesin olmadı demek bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?