- 14 Nisan 2023
- 1.425
- 1.482
- 53
- 27
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #7.281
Bende onu anlatamıyorum bir türlü ve bu bize zaman kaybettiriyor. Bu konuda kırgınım ona her seferinde de söylüyorum içim soğumuyor çünkü. Bu sefer tüm sorumluluk bana kalıyor. Mecburen farklı yollar denemek zorunda kalıyorum.Yani ben de o gururu anlamıyorum. Bunun erkeklikle hiçbir ilgisi yok. Bizim yumurtlama problemimiz olunca tüplerimiz tıkalı olunca kadın olmuyoz mu artık. Çok saçma. Gözümüz ağrırsa nasıl göz doktoruna gidiyorsak bu konuda da gidilir.
Bunun erkekllikle gram ilgisi yok. Çocuğu olamayan kısır erkekler eminim bu tarz şeyler okuyorlarsa üzülüyorlardır.
Aynen olmuş canımKızlar sizce yumurtlama olmuş mu sanki bana 16.gün pik gibi gelmişti zaten bi bakın
Kıyamam sana ben. Çok zordur bu durum. Umarım yola gelir eşin bir şekilde. Bu durum bir gün senin dolup dolup patlamana neden olmaz inşallah.Bende onu anlatamıyorum bir türlü ve bu bize zaman kaybettiriyor. Bu konuda kırgınım ona her seferinde de söylüyorum içim soğumuyor çünkü. Bu sefer tüm sorumluluk bana kalıyor. Mecburen farklı yollar denemek zorunda kalıyorum.
O kadar severim ki şeffaf ilişkiyi. Oturalım, konuşalım, beraber çözüm bulalım. Sonuçta burda sizinle paylaştığım hiçbir şeyi ben çevremdeki hiç kimseyle paylaşmıyorum. Zor oluyor ama yavaş yavaş iletişim kurmayı da öğreniyor, öğretiyorum
15 16 da yumurtlama olmuş 17 çatlamışKızlar sizce yumurtlama olmuş mu sanki bana 16.gün pik gibi gelmişti zaten bi bakın
Oluyor canım ben ittire ittire yaptırıyorum herşeyi. Ve çok yorulduğum zamanlar oluyor. Arada patlıyorum tabi. Benim de nasibimde bu varmış napayımKıyamam sana ben. Çok zordur bu durum. Umarım yola gelir eşin bir şekilde. Bu durum bir gün senin dolup dolup patlamana neden olmaz inşallah.
7.9.10.13.14.16 günlerini değerlendirdim bugün de değerlendiririm inşallah bebiş haberi alırım bu ay15 16 da yumurtlama olmuş 17 çatlamış
Beni görmediniz kuzular ??Eki Görüntüle 3273096
Isı takibi yapayım dedim biter bitmez yapmadım ama fikir olsun öğreneyim dedim hem yumurtlama olmuş mu acaba kızlar?
Canım ben gördümde hiç ateş takibi yapmadığım için bilgim yok yanıltmak istemedim için yazmadımBeni görmediniz kuzular ??
Canım ben gördüm ama hiç yapmadığım için yorum yapamadım. Bilen kızlar görünce yazarlar şimdi.Beni görmediniz kuzular ??
Bebişim yumurtlama olmuş gibi duruyor. Ateş bir den yukarı çıkmış.Beni görmediniz kuzular ??
Kız ben sana demedim mi biz Ağustos da alacağız mutlu haberi. İçime doğdu niyeyseTam gününde geldi benim kırmızılar.
A Afratafrac kuzum güncelleyiver beni
Sat 16 temmuz bat 13 ağustos
Ay hadi inşallahKız ben sana demedim mi biz Ağustos da alacağız mutlu haberi. İçime doğdu niyeyse
Toplu terfi alalım burdan hepimizAy hadi inşallahAğustos ayında gebe kalmayan olmasın ve tükkanı kapatıp hamileler gruplarına geçelim
ya aslında tam yumurtlamışsın diyemem ama bazı testlerde aynı koyuluk vermiyo bazen yumurtlama olsada. 4. Testte ki ve 5. Testteki gün değerlendirebilirdin çoğu kez okudum tam kırmızı olmadan yumurtlama görüp hamile kalanMerhaba hanımlar . Nasılsınız? Ben bir senedir evliyim ve neredeyse evliliğmizin başından beri bebiş istyorum. Lakin hormonal proplemler strest skıntı cikolata kisti (2cm) vb sorunlarla cok bogustum.Hepsini düzelttim cikolata kistim dısındaonun icinde hayıt tentürü basladım sifa Allahtan. ovülasyonla takip edip jel kullandım bu ay yumurtlamam da . Fakat suan yumurtam catlamısmı ne olmus bilemiyorum. Bu konularda cok cahilim resim paylastıgımda bana yorum yapar mısınız lütfen. Simdiden cok tesekkur ederım. Son fotografta dizili olan testlerden 5 incisi bugun cekildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?