- 3 Kasım 2022
- 1.089
- 574
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #6.801
Hayırlısı kuzum erken ama dediğim gibi inşallah hamilesindirYok stres yapmıyorum bitanem. Varsa çok sevinirim iki buçuk yıl oldu.Ama yoksa da alıştım zaten der önümüzdeki aylara bakarim
İnşallah canım
İnşallah canımHayırlısı kuzum erken ama dediğim gibi inşallah hamilesindir
Adet bekliyorum beybi olunca yazcam sanaEvetttttt güzel kızlar ne durumdasınız. Adet olan? Adetiniz hala bekleyen? Test yapıp bebek haberi alan ve bugün test yapıcak olan var mı? Tets yapmayıp belirtisi olan var mı
@bhykrttl @beun8 @doga @Cancanyus @babytoys @cey3406 @reyhani500 @halles @Madame butterfly
@cnlrmIADK @tgdrnkzl @iremgns @sed2 @anne adayim @Merveeee57 @bebekcee @Bright-1619 O ozgeeeee1 @zernove @buzmavisi- @Kevssooo @BERNA TURCAN M melikebyhn12 @Sunshine597 @maaaavi @Mervenur277 @minikkalp63 @Minnos28 @ErabiaE @Sipser @eylem91 @Safransari Papatyam000 @Nurse9535 destinesiaa @aynuray_ Zumruduanka96
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah bebişin seninledir5 gün var kuzum
Sağol kuzum.Darıs sana
28 günde bir şeklinde hesaplayınca 16’sı canım. Ama mesela geçen ay 10.gün pik gördüğüm için 24 günde regl oldum. Bu ay da akıntıyı 30’unda gördüm.Senin de 16sı değil miydi
Akıntın en son ne zaman gelmişti?
MerhabaHayırlı olsun bebişim. Buranın eskilerinden biri olarak dedim hadi ben açayım. Temmuz ya da Ağustos benim de olacak nasipse artık denemeler. İki başlığı birleştirdim. Hatta 2 aylık başlıklar daha kullanışlı geldi. Umarım hiç biriniz gelmezsiniz.
En kötü herkes Haziran ayında gebe kalsın da bu topikte bir ben kalayım
30da gördün bitti di mi aynı gün? Ben de bi önceki ayla tekrar kıyasladım şimdi. Buna göre bugün değil yarın lekelenme başlar anca. Hey Allahım yaa daha varmış adete28 günde bir şeklinde hesaplayınca 16’sı canım. Ama mesela geçen ay 10.gün pik gördüğüm için 24 günde regl oldum. Bu ay da akıntıyı 30’unda gördüm.
Şişlide Ecomar hastanesiKızlar İstanbul’da oturanlar rahim filmi çektirdiniz mi hiç çektirdiyseniz hangi hastanede çektirdiniz yazar mısınız
Çok can acıtan bir işlem mi acabaŞişlide Ecomar hastanesi
Ben 1 defa anestezeli çektirdim başka özel hastanede..ikincini Şişlide çektirdim anestezi istedim bana dediler kesinlikle ağrı olmucak tabi ben inanmadım korka korka gitdim ama dedikleri gibi varmış sadece adet sancısı oluyor birde çeken kadın doktor çok ilgili..sonrada hiç bir şey olmamış gibi ağrım sızım bile olmadı.Çok can acıtan bir işlem mi acaba
Evet kuzum aynı gün oldu bitti akıntı. Ben de o günü baz almıştım o yüzden. Dün veya bugün olurum diye. En kötü yarın gelir artık. Tabi inşallah gelmez ama hiç test yapasım yok artık gerçek adet ağrılarım geldi30da gördün bitti di mi aynı gün? Ben de bi önceki ayla tekrar kıyasladım şimdi. Buna göre bugün değil yarın lekelenme başlar anca. Hey Allahım yaa daha varmış adete
Senin de bugün adet olman lazım galiba değil mi? Keşke bi testin daha olsaydı yapsaydın?
İnşallah olmazsın. Gerçi adet ağrısıyla hamilelikten kaynaklı ağrı benziyor diyorlar ama adet ağrısı daha aşağıya vuruyor bence.Evet kuzum aynı gün oldu bitti akıntı. Ben de o günü baz almıştım o yüzden. Dün veya bugün olurum diye. En kötü yarın gelir artık. Tabi inşallah gelmez ama hiç test yapasım yok artık gerçek adet ağrılarım geldiinşallah sen olmazsın
Benlen oyun oynuyo testler canımBugün göremedim kuzumama ümidimiz bizimle 5 gün var daha
Ay yok hiç halim yok canım ya tekrar uyuya kalmışım oturdum yerdeZumruduanka96 canım nasıl oldun ,daha iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?