2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

kızlar yumurtlamadan sonra 10. günüm tahminen bat a 5 gün var . Eczaneden test alsam erken gebelik testi diye mi almam gerekiyor daha önce hiç test almadım .
 
Bulamadıysanız atayım dıcem ama bulmuşsunuz kuşum yarasınnnn
 
kızlar yumurtlamadan sonra 10. günüm tahminen bat a 5 gün var . Eczaneden test alsam erken gebelik testi diye mi almam gerekiyor daha önce hiç test almadım .
Kaset test istiyorum de bebişim. Normal olsun de. Boşa çok para verme erken gebeliğe. Sen bilirsin tabi. Erken alacaksan da Predictor al.
 
Kuzum çok sağol biraz cesarete ihtiyacım vardı iyi geldi söylediklerin aynı şekilde aklımdan çıksın istiyorum. Bir tek o kaldı yaptırmadığım. Belki bebişim bunu bekliyordur.
 
Benim de kimyasal bile olmadı. Yalancı pozitif bile görmedim. Ben de 35 yaşındayım. 15 ay oldu. Değerlerimiz eşimle normal. Çok benzeriz kuzum. Sen inşallah 10. Ayda görürsün güzel haberini. Önümüzdeki ay da ben veririm haberimi.
 
Çok morelim bozuldu çok ümitliydim oysaki sabah da teste silik cıkınca hayır adete 5 gün var daha
O silik çizgiyi ciddiye almamak gerekiyor canım hepimize çıktı diyebilirim o çizgilerden. İlk kez başına gelince sarsılıyor insan. Zaten gebelik varsa bile çıkmaması normal daha. Çok çok erken öğrenmeye çalışıp psikolojimizi bozuyoruz. Birkaç gün sonra test yaparsın
 
Canım olsa kanda cıkmazmıydı ama çokta bir gün yok arada 5 gün var olma ihtimalı varmı sizce
 
Canım önce bi idrar testi yapsaydın. ilk klomen kullandığımda kist yapmıştı ve 3-4 gün gecikme görmüştüm. Umarım bebeğin seninledir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…