- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.681
43lükten 2 tane ekleyebildim sepete. 3.süne izin vermedi kalmamışO
O 43 tlye basılıyor mu canım aynı şekilde arkadaşıma da almak istedim alamadım izin vermiyor sepete eklemeye suan hiçbiriniA Afratafrac baya link attı demekki hepimize
35 TL olandan sepete 1 tane ekleyebiliyom ama ikinci eklemek istediğimde 44 TL olan satıcıya yönlendiriyor demek bir hakkımız var.Evet canım dur ben siparişim ekranını atim
Evet bebeğim yorum da yazdım ya stripe gölge görüyorum dedimCanım yaptım testi gördün mü sen
Onu ben de fark ettim kesin afra bu dedim
Epedy satıcısı şok geçirdi eminimKızlar böyle almışım kupon birde hepsiburada premiumda puanım varmis 90.8 tl ye mi ne geldi 30 test
Evet ben zaten almayi düşünmüyorum fiyat uygun diye bakayım dedim. O kadar kuruma çizgisi çıkardı ki geçen ay.Bu test bende çok yalancı pozitif çıkarttı 20 tane almıştım 10 taneyi çöpe attım Nefretlikonunda da çizgi çıkmazsın yani..
Kafam gitti iyiceEvet bebeğim yorum da yazdım ya stripe gölge görüyorum dedim
Bana innovita ve predictor bile çıkardı yalancı çizgiEvet ben zaten almayi düşünmüyorum fiyat uygun diye bakayım dedim. O kadar kuruma çizgisi çıkardı ki geçen ay.
Orijinal birde İlk sayfadaki gibiydi dışı kul yapımı işte hiçbirine güzel olmaz benim kullanmadığım çok nadir test markasının kalmıştır hepsinde muhakkak silik gördümEvet ben zaten almayi düşünmüyorum fiyat uygun diye bakayım dedim. O kadar kuruma çizgisi çıkardı ki geçen ay.
Kesinlikle hepsinde çıktı siliklik bende deBana innovita ve predictor bile çıkardı yalancı çizgibu çıkarsa da koymaz bana
Bariz kırmızı çıkana kadar umursamıycam testlerin silik çizgisiniKesinlikle hepsinde çıktı siliklik bende de
Amin kuzum cümlemizin insallahhCanım çok üzüldüm rabbim bir ömür mutlu sağlıklı yaşayacağın evlatlar nasip etsin İnşAllah
Ben de seviniyordum daha erken kuruyunca belli oluyor diye. Adet olunca anladm gerçeğiBana innovita ve predictor bile çıkardı yalancı çizgibu çıkarsa da koymaz bana
Evet benimki de orijinalmis sayfaya atmıştım hatta. Ama dediğin gibi hepsi kul yapımıOrijinal birde İlk sayfadaki gibiydi dışı kul yapımı işte hiçbirine güzel olmaz benim kullanmadığım çok nadir test markasının kalmıştır hepsinde muhakkak silik gördüm
Benim de derinden bi sızılar başladı sanki. Ama taa yumurtlamadan beri kasık ağrısı dışında ilk defa ağrıyor o da az, işte gerçek adet ağrısıTamam bebeğim teşekkür ederim bir de niqunun önerdiklerini alırım bu ay bu iş tamamben yine ovu testi yapmıcam akıntımdan anlıyormuşum bak 13.günündeyim ağrılarım başladı yarın regl olurum
Hahahahah yel girmiş yelBenim de derinden bi sızılar başladı sanki. Ama taa yumurtlamadan beri kasık ağrısı dışında ilk defa ağrıyor o da az, işte gerçek adet ağrısı
Ben bu ay esneme germe yaptım her gün, youtube da basit yoga hareketleri buldum, ondan mı bilmiyorum ne karnım ne belim bacağım ağrıdı. Ben hamilelik yerleşme falan diyordum meğerse tutulmuşum ben ondan ağrıyormuş her yerim
Kesinlikle katılıyorum arada yapınca bı şaşırıyor ne oluyor diyeAhahahaher gün böyle baksan kıymeti olmaz ara sıra iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?