- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.541
Nerden alıyorsun kuzumAdı yok ki dur resmını atayım kutusunun ama 1 senedır bunu kullanıyorum ben hiç böle görmedim bi geçen ay görmüştüm bide işte
Benim doktorum başladığı günü değil bir sonrakini ilk gün sayardı. Pazar günü başladıysa ptesi 1.gün salı 2.gün şeklinde. 3.gün dahil gidebilirsin bence kanaman bitmediği takdirdeBenim adetim lekelenmeyle başlıyor yarım gün falan sonra tam adet geliyor. Ben bu ay adetin 2.3.günü doktora gidicem. Lekelenmeyi saymıyoruz bir de mesela 2 günün tam dolması gerekiyor değil mi? Bu salıya randevu aldım ama en geç pazar sabahtan mı başlaması gerekiyor adetimin o zaman? Bilen var mı?
Ay hadi bekliyoruzzzİnşallah balım birdaha test yapcam bakalım tutuyorum şimdi tuvaletimi
Eczaneden canımNerden alıyorsun kuzum
Kalbim duracak sanki şuanAy hadi bekliyoruzzzhem geri çekilmeyle hem de bat’a bu kadar varkenn ay maşallah
2. 3 gün farketmiyor diye biliyorum o kadar saati saatine olmasına gerek yok bence.Benim adetim lekelenmeyle başlıyor yarım gün falan sonra tam adet geliyor. Ben bu ay adetin 2.3.günü doktora gidicem. Lekelenmeyi saymıyoruz bir de mesela 2 günün tam dolması gerekiyor değil mi? Bu salıya randevu aldım ama en geç pazar sabahtan mı başlaması gerekiyor adetimin o zaman? Bilen var mı?
Seni de bekliyoruz
Yok benim tamamen bitmesi 5-6 günü buluyor. Salı günü iyi o zaman pazar günü olursam.Benim doktorum başladığı günü değil bir sonrakini ilk gün sayardı. Pazar günü başladıysa ptesi 1.gün salı 2.gün şeklinde. 3.gün dahil gidebilirsin bence kanaman bitmediği takdirde
Bakalım İnşAllah nasip olurYok dünür senin hamile kalman şart benim için yapmalısın başka çaren yok
Tamam canım sağol2. 3 gün farketmiyor diye biliyorum o kadar saati saatine olmasına gerek yok bence.
Aynen yarına hazırlık yapılsınHic bilmiyorum ki canımböyle bir durum varsa en azından bugün üretim olsun yarin bol bol gelir
Asıl testlerin bize çektirdirdiği neşu testlerin bizden çektikleri ne be
Tamam bekliyorum testi sabırsızlıklaHiç bişey içmişim madem 3 saat yapalım
CAnm benim senelerdir boyle duzensiz pco falanda demediler ama bilmiyormCanım mevsimsel olabilir 10 güne kadar normal zaten olmaması birkaç gün daha bekle gelir inşAllah. Pco mı var neden olmuyormuş
Saol canm tesekkurler bakarim youtubedanStres yapma canım olacaktır. Birkaç gün daha bekle olmazsa doktora gidersin.adet söktürücü masaj var YouTube’dan bakıp yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?