- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.501
Aynen hem sendekiler yaşar zaten ve yarın gelecek olan spermde hem daha çok daha kaliteli olur bence. Bu konuda eşime sordum her gün yapmakla 2 güne bir yapmak arasında fark var mı dedim %50 azalıyor bence dedi. Senin eşinde böyle olmuyorsa her gün yapınTamamdır canim, bir yandan acaba bugün de mi diyorum sonra neyse içeride vardır diyorum, önceki gebelik de 2 gün pik olmuştu 2. Pikte değerlendirmistik ertesi gün catlamisti acaba o yuzdn bugün de mi olsa dedim ama spermler de yarın akşama kadar yaşar herhalde kafamda deli sorular
Ben hamile kalana kadar seni göndermem sürekli etiket yapar çağırırım buraya seniAyyy nasıl merak etdim..yok ben burdan çıkmayım hepiniz hamile kalın
Ben hamile kalana kadar seni göndermem sürekli etiket yapar çağırırım buraya seni
Canım mevsimsel olabilir 10 güne kadar normal zaten olmaması birkaç gün daha bekle gelir inşAllah. Pco mı var neden olmuyormuşKizlar tünaydın ben nerdeyse 3 ay olcak regl olmadim bu ayda tarlusal verdi doktor biteli 6 gun oldu hala regl olmadm hic bir belirtimde yok olcakmis gbi neden boyle oldu merak ediyorum eskiden kullandigimda 3 yada 4 gun mutlaka olurdum
Evet evet biliyorum senin yöntemi salı değerlendiremedik o yüzden 2-3-2 şeklinde oldu benim düzen de. O zaman yarın akşam değerlendireyim ben tamamdır canımCanım burda bilenler biliyor ben 3 2 değerlendirdim öyle hamile kaldım sende dün değerlendirdin stres yapma boş bırak bu gün yarın yine yaparsınız düşünme çok..testlere takılma
Hic bilmiyorum ki canımAynen hem sendekiler yaşar zaten ve yarın gelecek olan spermde hem daha çok daha kaliteli olur bence. Bu konuda eşime sordum her gün yapmakla 2 güne bir yapmak arasında fark var mı dedim %50 azalıyor bence dedi. Senin eşinde böyle olmuyorsa her gün yapın
Canım hayırlı olsun ben takip ediyordum seni üye olmadan da cok sevindimDün olduysan bu gün boş bırak
Bende heycanlıyım kuzum burda yok o predıctorden ya offBende git predictor al benim betam 5 iken çıkardı kuzum bak testimi de atayım sana ben senden daha çok heyecan yaptım
Benim gibi stresli insan belki burda yokEvet evet biliyorum senin yöntemi salı değerlendiremedik o yüzden 2-3-2 şeklinde oldu benim düzen de. O zaman yarın akşam değerlendireyim ben tamamdır canım
Hiç bişey içmişim madem 3 saat yapalımBence tut 2 3 saat idrarını çok sıvı da alma tekrar yapsabaha çatlarız
Başka bi erken gebelik testi al dene o zaman kuzum ayyy inşallah vardırBende heycanlıyım kuzum burda yok o predıctorden ya off
Yok yok çıkmaAyyy nasıl merak etdim..yok ben burdan çıkmayım hepiniz hamile kalın
Benim bugun bat günüm ama olmadım. Hiç belirtim de yok. Pcoslu olmak bunu gerektirir zaten. Ovulasyona da devam ediyorum. Bakalım ne zaman gelecek reglEvettttt güzel kızlarım durumlar nedir. Var mı test yapan belirtisi olanDün ve bugün yazanların yazmasına gerke yok. Ara ara tarihi gelenleri toplu etiketliyorum bebekler.
@tgdrnkzl @iremgns1Annakarenina @anne adayim @UstaOzlem @Merveeee57 @bebekcee @Bright-1619 @ozgeeeee1 @zernove @buzmavisi-
İnşallah canımbenim baya ümitlendim bendeAy canım görünüyor sankihangi test bu hadi inşallah
Alcam bakalım canım inşallah inşallah Allahım sen hepimize nasip etBaşka bi erken gebelik testi al dene o zaman kuzum ayyy inşallah vardır
Sağol canım Amin Allah.Darısı sana İn şa AllahCanım hayırlı olsun ben takip ediyordum seni üye olmadan da cok sevindimsağlıkla gelsin inşallah bebiş. Son zamanlar takip edememiştim görünce sevindim. Sizde sperm sorunu falan yoktu değil mi ? Birde rahim filmi falann çekilmiş miydin yakın zamanda? Hepsini birdenn okuyamadım biraz umutlanmaya ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?