- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.441
Tamam bebeğim teşekkür ederim bir de niqunun önerdiklerini alırım bu ay bu iş tamamBu ay rahat ol öncelikleEşine şu günler önemli deme. O da kendini baskı altında hissetmesin Sağlıklı beslen vitaminlerini folik asitini almayı ihmal etme yeter bence
Amin canım hepinizden alalh razı olsun ne kadar güzel bir duygu görmeden bilmeden birbirimize dualrda bulunmak
Bende alayım hangisinden miş ooA Afratafrac Çok fena influence oldumverdiğin linkten 25 adet testi sadece 89 tl ye aldım indirim kuponu varmış satıcının
Dün olduysan bu gün boş bırakDün değerlendirmistik ama yarın akşam geç mi olur üst üste spermde sıkıntı olur mu ki
Ay var gibi sanki ilk resimdeAlın bide benden test gelsin bugün bat 7 gün var
Valla gözle de var gibi geliyo canım ama işte var gibi geliyo sadeceAy var gibi sanki ilk resimde
Olmus olabilir canım kimyasalın peşine olan çokValla gözle de var gibi geliyo canım ama işte var gibi geliyo sadece
Aşırı silik var sankiAlın bide benden test gelsin bugün bat 7 gün var
Doğru ama benim adam korundu geri çekilerek yani samanlıkta iğne arıyo gibiyim bir ihtimal diyorum kaçan göçen olduysaOlmus olabilir canım kimyasalın peşine olan çok
Bebişim buradan link paylaşmak yasak. Özel mesajlarını açarsan gönderim.Bende alayım hangisinden miş oo
Kız ben birşeyler görüyor gibiyimAlın bide benden test gelsin bugün bat 7 gün var
Olacağı varsa prztf ile bile olur merak etmeDoğru ama benim adam korundu geri çekilerek yani samanlıkta iğne arıyo gibiyim bir ihtimal diyorum kaçan göçen olduysa
Aynen canımOlacağı varsa prztf ile bile olur merak etme
Ay inşallahhh inşallahhh
Valla bebiş varsa geri çekilmesine karşı resmen bravo derimDoğru ama benim adam korundu geri çekilerek yani samanlıkta iğne arıyo gibiyim bir ihtimal diyorum kaçan göçen olduysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?