- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.401
Anladım canım ben geç kaldım ateş ölçmeye sanırımBak canım ateş tablom adetken başlıyorsun ölçmeye. Keskin bir yükseliş düşüş oldugu zamanlar yumurtlama yakın oluyor. Herkesin ateşi kenidne özel ben düşük ateşliyim mesela ateşim dipe çöktümü sonrasında 2 güne çatlıyor. Şimdi bu tabloda yarın 36.3 yada 36.4ü görürsem çatlamış olcak. Program 3 yüksek ateşten sonra çizgi çekecek çatlama gününe
Öyle vallahi normal yaşamayı özlemişizaynen ya havalardan galiba bizide gevşetti hiç testte almadım ovuda kulmadım bi rahatlama var Allah hayır etsin
Bence değil canım İnşAllah yerleşme ağrısıdırKasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor bugün 4. günakıntım yok ama bu olumsuz birşeymi
Aahahaha evet hem freely mavi test geliyor hem çok ucuza.A Afratafrac Çok fena influence oldumverdiğin linkten 25 adet testi sadece 89 tl ye aldım indirim kuponu varmış satıcının
Belirti arama bebeğim boşverBen yine çok hafif gölge görüyorum ama artık olsaydı tam olarak çıkardı değil mi kızlar? Gece sol kasık ağrım o kadar arttı ki uyutmadı resmen hala da ağrıyor. Reglden önce benim hiç böyle bir ağrım olmazdı ama test de ortada
Tamam canım ama bir test bir sonuç göstermez iki test sonrası değerlendirme yapalım laboquickte.inşallah canım idrar testinin markasını değiştircem ya bir de surelab kullanıyordum laboquickle yapcam bi de
Yok canım ben hiç almadım ama A Afratafrac alıyor diye biliyorummelisaa93 geçen gün görselini attığım testler hala kargoya verilmemiş ben de iptal ettirdim, daha önce kaç kez başka marka aldım 3 günde elimdeydi. Sen istemiş miydin pttavmden
yarın sabah laboquickle yaparım yarın sabah da kan vercem yarın öğlen belli olur artık ne, ne değil.artmış mı azalmış mı?buraya yazarım artık umarım güzel bir artış görürüm kızlarTamam canım ama bir test bir sonuç göstermez iki test sonrası değerlendirme yapalım laboquickte.
İnşAllah canımyarın sabah laboquickle yaparım yarın sabah da kan vercem yarın öğlen belli olur artık ne, ne değil.artmış mı azalmış mı?buraya yazarım artık umarım güzel bir artış görürüm kızlar
Kuzum banada linkini versene bende bi göz atıyımAahahaha evet hem freely mavi test geliyor hem çok ucuza.
Ben hepsiburada dan alıyorum. 1 haftaya geliyor elime en geç. Ama bu sefer express ile yollamışlar ertesi gün elime geçti.Yok canım ben hiç almadım ama A Afratafrac alıyor diye biliyorumEllerinde yok belli ki stok gelmesini bekliyorlar
Benim testime benziyor:)Ben yine çok hafif gölge görüyorum ama artık olsaydı tam olarak çıkardı değil mi kızlar? Gece sol kasık ağrım o kadar arttı ki uyutmadı resmen hala da ağrıyor. Reglden önce benim hiç böyle bir ağrım olmazdı ama test de ortada
Bebişim özel mesaj atılmıyor sana. Kapatmışsın sanırım.Kuzum banada linkini versene bende bi göz atıyım
İnşallah kuzum sağol walla yaptıracaktım da cesaret edemiyordum. Konuşmamız sonrasında cesaretim geldi. Neyi bekliyorum ki dedim. Beş dakikalık işlem ne olsa. Hayırlısı bakalım. İnşallah dediğin gibi olur da hsg sonra süpriz bi şekilde hamiş oluruumm, hepimiz alalım güzel haberlerimiziHadi inşallah canım ben ınanıyorum hsg vesıle olacak o ay bu ay ınsallah
Evet öyle dediler bana daYok canım ben hiç almadım ama A Afratafrac alıyor diye biliyorumEllerinde yok belli ki stok gelmesini bekliyorlar
Ooo çok iyiBen hepsiburada dan alıyorum. 1 haftaya geliyor elime en geç. Ama bu sefer express ile yollamışlar ertesi gün elime geçti.
totiş değilde benim alnımda çıkardı iri iri hamile kaldığım ay çıkmamıştıKızlar daha önce şöyle bişey duydum ama asla doğruluğunu bilmiyorum sadece duyumumu paylaşıyorumdiyodu ki kızın biri eğer adetine yakın totişinde sivilce çıktıysa gebelik yoktur sivilce yoksa gebelik olabilir , ne alaka bilmiyorum ama bide bunu takip edin bakalım gerçi herkeste sivilce olacak diye bişey de yok ama zehri saldım şuan
Aynen öyle kuşum. Şu anda regl beklemeye başladım, gelsin ki yeni maceramıza atılalımBelirti arama bebeğim boşverSen kendinde ağrı batma fln aradıkça beyin oyun oynuyor. Çok fazla belirti yaşayıp sonuç negatif çıkınca çok kötü oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?