- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.341
Gunaydiin ne güzel yazmışsın o dizilerde ki gibi olacak sanıyordum ben de şimdi nasıl saçma buluyorum bu durumuYıllarca dizilerde filmlerde kadınlar hamile olduğunu bilmeden hayatlarına devam ederken bir gün ya başları dönüyordu ya mideleri bulanıyordu sonra şok olarak öğreniyorlardı hamile olduklarını. Ben bu işlere başlamazdan önce benim de öyle olacak sanıyordumhele tek gece ilişkilerinden hamile olmak nasıl bir mucizeymiş. Ne bilim ben, benimde öyle olacak sanıyordum Tabi o zamanlar ovulasyondan da haberim yoktu.ilişkiye girmenin hamile kalmak olduğunu sandığım masum yıllarıma selam olsun burdan .
Şimdi nasıl bir mucize beklediğimi daha iyi anlıyorum
Sen de iyi ki varsın canımmmmYaa canım benimmne güzel motive ettin, çok haklısın gereksiz bir stres bu gerçekten her anın tadını çıkartmak gerekiyor, çok teşekkür ederim iyi ki varsın
Çok geçmiş olsun canım benim İnşAllah hep iyi olur annenSagol canım iki sene önce gögüs kanseri geçirdi canım çok agır kemoterapiler aldı şimid iyi çok şükür ama bagışıklık düşük oldugu için çok hastalanıyor iş güç yapamıyor çok şükür yakındayım ki bir elim hep annemde allah birdaha yaşatmasın inşallah hiç kimseye
Yaz geldi yaylarımız gevşediKızlar selam herkesebu ay çoğu kişide bir rahatlık var ben de dahil. Ne avokado, ekstra takviye ne ovulasyon bakalım sadece inositol. İnşallah bu rahatlık hepimize bebis haberi getirir
İnşallah başarabilirsin stres yapmamayı değerlendirme günleri için de kuzum.Ya aslında kafaya takmıyordum sonuçta bir zamanı var ne yaparsam yapayım o zaman gelecek diye ama bu yumurtlama zamanı geldi mi bı stres oluyorum acaba şu gün olsa daha mı iyi olurdu vs diye. Saliyorum uzaklaştırıyorum tüm düşünceleri kafamdan
geçmiş olsun canımSagol canım iki sene önce gögüs kanseri geçirdi canım çok agır kemoterapiler aldı şimid iyi çok şükür ama bagışıklık düşük oldugu için çok hastalanıyor iş güç yapamıyor çok şükür yakındayım ki bir elim hep annemde allah birdaha yaşatmasın inşallah hiç kimseye
Kızlar selam, sizlerin Bat geçeli baya oldu. Ne durumdasınız? Regl olanların Sat ve Bat'ını güncelleyebilirim söylerseniz. Olmayanlar da olmadım bekliyorum yazarsa sevinirim. Cevap vermeyenleri isim listesinden sileceğim.
@bhykrttl @beun8 @fiyonaprensesolan @doga @Deniz_61 @Cancanyus @babytoys @cey3406 @reyhani500 @Madame butterflypempbepsikolog @halles
Ay hamile miydi o?
Uyanmış uyanmış, sinsi sinsi yorumlarımızı beğeniyo
İnşallah canım inşallah allahım kimseye vermesin bu hastalıgıÇok geçmiş olsun canım benim İnşAllah hep iyi olur annenAllah herkese evladın hayırlısını nasip etsin maşaAllah sana
Ondan herhalde ya da kabul ettik artık istediği zaman gelecek biz ne yaparsak yapalımYaz geldi yaylarımız gevşedi
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallahİnşallah canım inşallah allahım kimseye vermesin bu hastalıgı
Bence kabullendikOndan herhalde ya da kabul ettik artık istediği zaman gelecek biz ne yaparsak yapalım
Günaydın canlar çok belirtim olduğunu söyleyemem gögüslerim biraz hassas dün kasıklarımda ara ara batmalar oluyordu özellikle ani hareket edince yada uzanınca bugün henüz hissetmedim bir da sanki bi doluluk var gibi bunlar tabi psikolojikte olabilir. Hiç test yapmadım tahmini çatlamanın 10. günü yapsam mı acabaGünaydın kızlarrrr, sizler ne durumdasınızVarmı gebelik olan ya da belirtisi olan?
@KevssoooBernacannn @melikebyhn12
zor sürecler gecirmiş rabbim şifa versin bir daha yaşatmasın canımSagol canım iki sene önce gögüs kanseri geçirdi canım çok agır kemoterapiler aldı şimid iyi çok şükür ama bagışıklık düşük oldugu için çok hastalanıyor iş güç yapamıyor çok şükür yakındayım ki bir elim hep annemde allah birdaha yaşatmasın inşallah hiç kimseye
Ay sizi çok seviyorum ya gerçekten bakUyanmış uyanmış, sinsi sinsi yorumlarımızı beğeniyo
yarın vercem canım ama testim koyulaşmadı moralim bozuk o yüzden .bu sabah tekrar yaptım ama silik zor seçiliyor.beta hcg düşük olduğu için diye düşünerek rahatlamak istiyorum.şuan adetim 5 gün gecikmiş durumda.
gercekten gevşedi saldık ya ne oldu bizeYaz geldi yaylarımız gevşedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?