- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.281
Yumurtlama gününü biliyor musun canım. Üstünden 12-13 gün geçtiyse testte çıkarGünaydın kızlar benim de adete son 1 gün kaldı 3 gün kala test negatifti hala test yapmadım beklemedeyim eşim gurbette o yüzden son ilişki 1 Temmuz da oldu sizce umut varmı
İnşAllah bu mucizeleri hamileliğin boyunca da en güzel şekilde yaşarsınYıllarca dizilerde filmlerde kadınlar hamile olduğunu bilmeden hayatlarına devam ederken bir gün ya başları dönüyordu ya mideleri bulanıyordu sonra şok olarak öğreniyorlardı hamile olduklarını. Ben bu işlere başlamazdan önce benim de öyle olacak sanıyordumhele tek gece ilişkilerinden hamile olmak nasıl bir mucizeymiş. Ne bilim ben, benimde öyle olacak sanıyordum Tabi o zamanlar ovulasyondan da haberim yoktu.ilişkiye girmenin hamile kalmak olduğunu sandığım masum yıllarıma selam olsun burdan .
Şimdi nasıl bir mucize beklediğimi daha iyi anlıyorum
Günaydınnnn ben catlatma iğnesi nin 11. Günündeyim testlerim hep silik çıkıyor hâlâ belirti hissetmiyorum yaa sadece kasık ağrısı vatGünaydın kızlarrrr, sizler ne durumdasınızVarmı gebelik olan ya da belirtisi olan?
Childdevelopment @BERNA TURCAN @melikebyhn12
Kesinlikle 3 sene boşuna denememişim diyorumYıllarca dizilerde filmlerde kadınlar hamile olduğunu bilmeden hayatlarına devam ederken bir gün ya başları dönüyordu ya mideleri bulanıyordu sonra şok olarak öğreniyorlardı hamile olduklarını. Ben bu işlere başlamazdan önce benim de öyle olacak sanıyordumhele tek gece ilişkilerinden hamile olmak nasıl bir mucizeymiş. Ne bilim ben, benimde öyle olacak sanıyordum Tabi o zamanlar ovulasyondan da haberim yoktu.ilişkiye girmenin hamile kalmak olduğunu sandığım masum yıllarıma selam olsun burdan .
Şimdi nasıl bir mucize beklediğimi daha iyi anlıyorum
Ayy bende ilk evleneceğim zaman hemen hamile kalma olasılığımdan o kadar emindim ki önlem olsun diye ilaca başlamıştımKesinlikle 3 sene boşuna denememişim diyorumşimdiki aklım olsa evlenir evlenmez denerdim ama o zaman kafa başkaydı, demekki nasip bu zamanaymıs
Evet canım umarım cok ugrastırmadan gelirlerAyy bende ilk evleneceğim zaman hemen hamile kalma olasılığımdan o kadar emindim ki önlem olsun diye ilaca başlamıştım
Bir arkadaşım da 4 yılın sonunda çalışmalara başlamıştı. Tabi hemen olmadı. O da diyordu ki bizde çok güzel korunduğumuzu düşünüyorduk meğerse çocuk olmuyormuş diye. Çok uğraştı tüp bebek denedi çok şükür sonunda bebekleri oldu hem de doğal yoldanböyle örnekler iyi ki var hayatımızda hepimize umut oluyor.
Yumurtlama akıntımı 30 haziranda gördüm. Adete 3 gün kala da belli olmaz mıydı sizce son ilişki 1 Temmuz da olduYumurtlama gününü biliyor musun canım. Üstünden 12-13 gün geçtiyse testte çıkarTekrar test yap istersen
Büyük ihtimal cıkardı canım ama sen yinede yarın yap nolur nolmazYumurtlama akıntımı 30 haziranda gördüm. Adete 3 gün kala da belli olmaz mıydı sizce son ilişki 1 Temmuz da oldu
Adete 3 gün kala yaptığım da 10. Gün olmuş oluyordu çıkar mıydı sizce kızlar sanki herkes çok erken öğreniyorÇatlama 1-2 Temmuz dersek bugün 12. 13. Gün oluyor adetime de son 1 gün kaldı ama testim yok yarın internetten gelecek o zaman yaparım
Tamam canım yarın adet günüm zaten o zaman yaparımBüyük ihtimal cıkardı canım ama sen yinede yarın yap nolur nolmaz
Evet bebişim umut var. Elinde test varsa deneyebilirsin. Yoksa da bak bakalım reglin gelecek mi.Günaydın kızlar benim de adete son 1 gün kaldı 3 gün kala test negatifti hala test yapmadım beklemedeyim eşim gurbette o yüzden son ilişki 1 Temmuz da oldu sizce umut varmı
Teşekkür ederim canım testi yarın yaparım internetten aldım da yarın gelicekEvet bebişim umut var. Elinde test varsa deneyebilirsin. Yoksa da bak bakalım reglin gelecek mi.
Çatlatma iğnesi olanlarda 13.14. günü beklemek daha doğru bebişim. O iğne etkisi bir geliyo bir gidiyo. Ancak artık testte koyulaşma başladıysa bebiş olabilir.Günaydınnnn ben catlatma iğnesi nin 11. Günündeyim testlerim hep silik çıkıyor hâlâ belirti hissetmiyorum yaa sadece kasık ağrısı vat
Tekrar test yap canimYumurtlama akıntımı 30 haziranda gördüm. Adete 3 gün kala da belli olmaz mıydı sizce son ilişki 1 Temmuz da oldu
Tam adet günü öğrenen oldu canım. Ovulasyon testi de yapmamışsın o yüzden ne gün yumurtladığını bilemediğimiz için teoride bulunuyoruz. Yumurtlama akıntısının gelmedi hemen o gün yumurtladın demek değil. Ben akıntıdan 4 gün sonra yumurtlamıştım mesela.Yumurtlama akıntımı 30 haziranda gördüm. Adete 3 gün kala da belli olmaz mıydı sizce son ilişki 1 Temmuz da oldu
Haklısın canım internetten Ovulasyon testi sipariş ettim adet olduktan sonra başlıcam ama dediğim gibi eşim gurbette ben onu çağırıcam 2 çizgi aynı koyuluşta olduğun da mı çağırayım yoksa çatladığın da mı geldiğinde fazla kalamıyor 1 2 gün falanTam adet günü öğrenen oldu canım. Ovulasyon testi de yapmamışsın o yüzden ne gün yumurtladığını bilemediğimiz için teoride bulunuyoruz. Yumurtlama akıntısının gelmedi hemen o gün yumurtladın demek değil. Ben akıntıdan 4 gün sonra yumurtlamıştım mesela.
Ama çağırdığın gün hemen gelebilecek mi ki? Sabah ovulasyon testind epik görüp akşamına yumurtası çatlayan oldu. Şayet pik görünce hemen gelir diyorsan pik görünce çağır gelsin. Pik görünce değerlendirmeye başlamak gerekiyor çünkü.Haklısın canım internetten Ovulasyon testi sipariş ettim adet olduktan sonra başlıcam ama dediğim gibi eşim gurbette ben onu çağırıcam 2 çizgi aynı koyuluşta olduğun da mı çağırayım yoksa çatladığın da mı geldiğinde fazla kalamıyor 1 2 gün falan
Günaydınnnnn, test yapmayan arkadaşlardan bugün test bekliyoruz. Hala haber vermeyen arkadaşlardan da Sat ve Bat güncel tarihlerini bekliyorum
Benim bugün çatlamanın 6. günü ve ilk testimi yaptım ve rahatladımdlfjlr.
Eki Görüntüle 3271536
Kişiden kişiye değişiyor tam yumurtlama gününü bilmiyorsan belki geç döllenmedirYumurtlama akıntımı 30 haziranda gördüm. Adete 3 gün kala da belli olmaz mıydı sizce son ilişki 1 Temmuz da oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?