- 13 Mart 2022
- 321
- 173
- 33
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #5.261
Bir ay sağdan bir ay soldan yumurtlama olabilir diyorlardıkızlar yumurtlama zamanındayım fark ettim ki devamlı bu dönemde sol yumurtalığım batıyor ağrıyor neden acaba sağ taraftan yumurta üretmiyor mu tek taraf mı çalışıyor acaba
Geçen ay sağda olmuştu benim bu ayda soldan oldu değişiyorkızlar yumurtlama zamanındayım fark ettim ki devamlı bu dönemde sol yumurtalığım batıyor ağrıyor neden acaba sağ taraftan yumurta üretmiyor mu tek taraf mı çalışıyor acaba
Evet bende öyle biliyorum ama 3 aydır hep sol yumurtalığım ağrıyor nedenseBir ay sağdan bir ay soldan yumurtlama olabilir diyorlardı
Aramıza hoşgeldin canım. Sana da uğur getirsin inşallah topik. Darısı hepimizin başınaMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım konu başlığı hariç hiç birşeyi okuyamadım çünkü aşırı yazışma varbende 5 yıl bitiyor evliyim 7 aydır çocuk istiyoruz Rabbim hepimize en hayırlı zamanda nasip eder inşAllah
ablam bu platformda aynı anda hamile kaldığı böyle bir başlık altındaki arkadaşları ile hala görüşüyor 4 yıl gibi bir süre oldu bakarsınız bizede nasip olur
Günaydın canım iki tane mi yaptın bi deGünaydınnnnn, test yapmayan arkadaşlardan bugün test bekliyoruz. Hala haber vermeyen arkadaşlardan da Sat ve Bat güncel tarihlerini bekliyorum
Benim bugün çatlamanın 6. günü ve ilk testimi yaptım ve rahatladımdlfjlr.
Eki Görüntüle 3271536
Ayyyy rüyan hayra çıksın bebişim, inşallah olsun öyle bir kızın.Günaydın canım iki tane mi yaptın bi deneyse dur bakalım insallah cıkacak bi seyler, benimde gecen ay regle bi hafta kala ağrılarım başlamıştı bugün bir hafta kaldı yine başladı, olmadı mı diye düşünmeye başladım ama sabah uyanırken rüyamda cok tatlı 3 yaşında bi kız gördüm benimmiş fazla düşünüyorum sanırım , kız simdi farkettim üstekinde gölge mi var sen gördün mü bi sey
Yap yap sefamız olsunAyyyy rüyan hayra çıksın bebişim, inşallah olsun öyle bir kızın.
Valla topik in bilimsel çalışmalar bakanıyım malum.Her sabah Freely ve Surelab ile denemeye devam. Bebiş varsa bakalım ilk ne zaman belli edecek. Ya üstteki fotoda öyle çıkmış da gözle bakınca yoktu bişi. Gölge mi vurdu nedir.
Bir de şeyi fark ettim. Artık gerçekten umursamıyorum. Eğlencesine yapıyorum testi. Kışın telaş içinde test yapardım üzülürdüm falan. Şu an gram üzülme duygum yok. Nasılsa o bebiş gelecek. Artık bir rahatlık var üstümde. Salmışlık var.Yap yap sefamız olsunbenimde bugün gelecek testler ben de baslıyorum hem erken yapınca kendimi daha kolay negatife alıstırıyorum regl olunca koymuyor o kadar
Yap baby yap. İnşallah kopkoyu iki çizgi göreceksin en kısa zamandaGünaydınnnnn, test yapmayan arkadaşlardan bugün test bekliyoruz. Hala haber vermeyen arkadaşlardan da Sat ve Bat güncel tarihlerini bekliyorum
Eki Görüntüle 3271536
Rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş ben inanıyorum İnşAllah hepimize nasip olacakEvet ya kesinlikle kafa olarak rahat olsak tık diye olcak ama hep hayaller peşine düşmeler yapıyoruz ama duramıyoruz napalım
Ya bebeğim eve bakıyorum şuraya beşik gelcek diyorum öyle güzel bir his ki. Dün arkadaşımın bebeği bizdeydi koydum yatağın ortasına şöyle baktım. Uff dedim ne güzel bir manzara. Eşim geldi hemen bebişin yanına yattı oynadı onla. Sonra diyo ki güzel bir duyguymuşÇok güzeldi yaa o an. Sanki benimmiş de anne baba olarak ilgileniyomuşuz gibi hissettim. Allahım bu gruptaki herkese nasip et ne olursun. Çok istiyoruz çok da güzel bakarız büyütürüz Çok çok amiiiiin
Hadi insallah bu salmışlığın sonucunda gelirBir de şeyi fark ettim. Artık gerçekten umursamıyorum. Eğlencesine yapıyorum testi. Kışın telaş içinde test yapardım üzülürdüm falan. Şu an gram üzülme duygum yok. Nasılsa o bebiş gelecek. Artık bir rahatlık var üstümde. Salmışlık var.
Bence bu konuya odaklanma düşünmeUuf kızlar ben yine kendi kendimi yiyorum ihtimaller içindebugün beklemedigim şekilde hem pik hem çatlama olunca acaba dün ilişki olsaydı spermler içerde kalsa daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum. Ama dün olsaydı bugün yapmazdik yarın akşam da belki geç kalmış olacaktık yumurta çoktan gidecekti diyorum. Pazar öğlen ilişki olduğu için sperm 3 gün yaşayacak da dolleyecek de olacağı varsa olur biliyorum kafamın içinde her ay aynı tantana. Ya çok takıyorum ya hic takmıyorum valla ben de anlamadım kendimi
İnşAllah hepimize nasip olurBende bebegime 5 yıl sonra hamile kaldım gerçekten o duyguyu anlıyorum gerçekten sizinle dalga geçmek alay ekmek gibi niyetim yok ben bu grubu hamile gurubu zannettim hiç dikkat de etmedim lütfen hepinizden çok özür diliyorum rabbim hepinize o annelik duygusunu yaşatsın
Çocuk bile şok olduGünaydınnnnn, test yapmayan arkadaşlardan bugün test bekliyoruz. Hala haber vermeyen arkadaşlardan da Sat ve Bat güncel tarihlerini bekliyorum
Eki Görüntüle 3271536
Bu ay tuhaf şekilde bu duyguya giriyoruzBir de şeyi fark ettim. Artık gerçekten umursamıyorum. Eğlencesine yapıyorum testi. Kışın telaş içinde test yapardım üzülürdüm falan. Şu an gram üzülme duygum yok. Nasılsa o bebiş gelecek. Artık bir rahatlık var üstümde. Salmışlık var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?