- 3 Kasım 2022
- 1.089
- 574
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #4.941
Ayyy ben senden daha çok heyecanlandım hepimiz bekliyoruz kargoyuCanım dağıtıma çıkmış testler
Kuzum stres yapma inşallah hamilesindirUmarım bebişlerimiz bizimledir kuzum. Benim de negatif. Çok stres oldum malesef ki.
Ay hadi inşAllah geliyorrrr geliyooor22mm olmuş yumurtam
maşallah diyelim canım yuvarlansın bebiş olarak sana dönsün inşaallahDoktordan çıktım bende az önce 22mm olmuş ilişkiye başlayın bugün yarın çatlar o dedi güzel haberler verelim birbirimize
İnşallah kuzum inşallah. Kalbim yerinden çıkacak gibi. Sakinleşmeye çalışıyorum. Sonradan pozitife dönen forumları okumaya çalışıyorum. Umarım bu ay o aydır. Geç dölllenmedir bir şeydir. Allah sağlıkla hayırlısıyla nasip eder inşallahKuzum stres yapma inşallah hamilesindir
Canım umarım bu ay senin ve bebişinin ayıdır. Umarım hasret sona erer ve kavuşursunuz.Doktordan çıktım bende az önce 22mm olmuş ilişkiye başlayın bugün yarın çatlar o dedi güzel haberler verelim birbirimize
Mavi renkli freely asla bulamıyorum yaİlk defa böyle Freely görüyorum. Bir de bu baya kuruma çizgisine benziyor canım. İlk 15 dk yı baz al sen testlerde.
Aminnnnn gelsin artıkmaşallah diyelim canım yuvarlansın bebiş olarak sana dönsün inşaallah
Aminnn hepiniz kavuşalım yavrumuza geçen sene Ağustosta hamile kalmıştımCanım umarım bu ay senin ve bebişinin ayıdır. Umarım hasret sona erer ve kavuşursunuz.
Canım moralini bozma en doğru zamanda bebeğin seninle olacak inşallahRegl oldum maalesef bu seferde olmadı
Inşallah canım sen hıc canını sıkma morelini bozma gecikmeden 15 gün sorna öğrenen bile var bazen teste çıkmayıp kanda çıkan bile var anlicagin herşey var oyuzden morelini bozmak yook olucak inşallah olmazsa diyer ay kesin olucaktirİnşallah kuzum inşallah. Kalbim yerinden çıkacak gibi. Sakinleşmeye çalışıyorum. Sonradan pozitife dönen forumları okumaya çalışıyorum. Umarım bu ay o aydır. Geç dölllenmedir bir şeydir. Allah sağlıkla hayırlısıyla nasip eder inşallah
Ah kuzum benim. Birbirimize sarılalım. Allah en güzel en doğru zamanla sağlıklı hayırlı evlat nasip eder inşallah. En kısa sürede toparlanıp önündeeki günlere bak kuzum. Moral bozmak yok diyelim, başarabilirsekKızlar sonucum çıktı negatif yine
Kanda çıkıp testte çıkmayan da mı var ilk kez duyuyorumInşallah canım sen hıc canını sıkma morelini bozma gecikmeden 15 gün sorna öğrenen bile var bazen teste çıkmayıp kanda çıkan bile var anlicagin herşey var oyuzden morelini bozmak yook olucak inşallah olmazsa diyer ay kesin olucaktirhayırlısıyla
yaptım canım mikroskopla görünecek şekilde çıktı muhtemelen yine kuruma çizgisi, bahtsızım yaUmarım vardır ama bu kuruma çizgisine benziyor kuzum. Tekrar yap istersen sabah idrarıyla
Ben ikisinde de yanıldımErken gebelik testinde yanıltma yapmayan marka hangisi?
prodoctor mu Predictor mu ya da farklı marka mı?
Var canım valla duydum birinden küçük olduğu için çıkmamış testeKanda çıkıp testte çıkmayan da mı var ilk kez duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?