- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
- #4.981
Şu içsem de pikse pik çıkması gerekmez miydi pekiİlk yaptığın doğrudur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu içsem de pikse pik çıkması gerekmez miydi pekiİlk yaptığın doğrudur
Ayy evet güzel haberler görelim duyalım Ben pek giremiyorum ama takip etmeye çalışıyrm kimin bebiş geliyor falan :)Evettttt güzel kızlarım durumlar nedir. Var mı test yapan belirtisi olan Dün ve bugün yazanların yazmasına gerke yok. Ara ara tarihi gelenleri toplu etiketliyorum bebekler.
@tgdrnkzl @iremgns @sed2 @anne adayim @UstaOzlem @Merveeee57 @bebekcee @Bright-1619 @ozgeeeee1 @zernove @buzmavisi-
Üzüldüm hayırlısı olsun İnşAllah Rabbim sağlıkla nasip etsin10 12 cm lik bir kist ve yine aynı boyutlarda bir miyom alındı benden canım. Kist fazla büyük olunca tüp içinde gömülü kalmış o yüzden almak zorunda kalmışlar.
Ben by ameliyatın ardından hamile kaldım ve 8. Haftada öğrendim hatta. Mayısta ameliyat haziranda gebelik oluşmuş. Yurd dışı görevine çıktığım dönem olduğu ve hala hazır hissetmediğim için ve başka bir takım sebeplerden dolayı aldırdık o bebeğimizi.
Ayyy maşaallah ne güzel poz vermiş çok güzel allahım bizede nasip etsin kızlar bu fotoraf bize morel olsun kuzum sağlıkla kucağına alHuhu yeni fotoğrafla geldim buna baksana bide @melegim can
Ben anlamadım seni. Sabah kalktın yaptın pik gördün sonra öğlen yaptın silik çıktı diyorsun demi? Tam olarak neyi soruyorsun bebişim?Şu içsem de pikse pik çıkması gerekmez miydi peki
Amin kuzum inşallah. Her birinize dua ediyorum inşallah rabbim sizinde böyle fotoğraflarınızı görmemizi nasip etsinAyyy maşaallah ne güzel poz vermiş çok güzel allahım bizede nasip etsin kızlar bu fotoraf bize morel olsun kuzum sağlıkla kucağına al
Ağrıların olduysa çatlamış olabilir canım Çok su içtiysen ve sık sık tuvalete gittiysen çıkmayabilir askındaAslında gece hafif ağrı hissettim, sabah da öyle. Çok su içtim hava sıcak diye, pik olsaydı çıkardı dimi şu içsem de
Dikkat et kendine canım dengede kalmazsa ilaç başlayabilirler ihmal etme Tansiyon önemliİyiyim canım işte tansiyonumu ölçecem Bi kaç gün
Eşim akşam gelsin de değerlendirelim istiyorum, geç kalmamisimdir inşallah dün degerlendiremedik en son pazar öğlen değerlendirmistik biraz üzüldüm hemen silininceSen hem değerlendir hem de test yapmaya devam et ama önümüzdeki günelrde. Testlere çok güvenmiyorum, koyuluk varsa o ara değerlendirmek lazım
Su içtikten ne kadar süre sonra yaptın testi?Ya kizlaar sabah ilk idrardan sonra afedersiniz zorladım kendimi biraz (ilaç içmiştim bı yudum suyla o kadar) sonra az bı idrarla testi yaptım pik çıkmıştı. Şimdi merak ettim tekrar yaptım,su içmiştim bol bol ama pik olunca şu içsen de pik çıkıyordu sanki şu an yumurtam çatlamış olabilir mi? Yanlış pik olma ihtimali var mı? Çok su içtiğim için mi pik olmadı acaba? Yoksa yumoş hemen catladi mii
Eskiden 2 gün pik kalırdı su an çok şaşırdım. Ne kadar su içersem içeyim pik olması gerekmez miydi pik öyle oluyordu diye hatırlıyorumBenim bir gece öncesin pik başlamıştı sabah devam edip öğlene kalmadan çatladı canım. Senin de öyle olmuş olabilir
Senin kistin şu an be durumda canım. Benimki ameliyattan bir süre sonra tekrar etti. En son gittiğimde bir kist yok dedi ama bilmiyorum şu an nedir durum.Üzüldüm hayırlısı olsun İnşAllah Rabbim sağlıkla nasip etsin
Aynen doktorum da öyle dedi takip edelim bakalım dedi. Dünde kontrol amaçlı okadar baktık ama bacak arasını açmadı göremedik cinsiyeti inşallah 2 gün sonra görürüzDikkat et kendine canım dengede kalmazsa ilaç başlayabilirler ihmal etme Tansiyon önemli
Bence geç kalmadın Tam vaktinde gelecekEşim akşam gelsin de değerlendirelim istiyorum, geç kalmamisimdir inşallah dün degerlendiremedik en son pazar öğlen değerlendirmistik biraz üzüldüm hemen silinince
Sabah kalktım biraz zorlama gibi oldu ya ilk idrar değil ama o bı yudum su mu onu da bilmiyorum o pikti. Öğlen çok su içtim idrar da çok açıktı. Şu icmem etkilemiş olabilir mi aslında onu soruyorum. Ya da sabahki idrar mi yanlış pik çıkardıBen anlamadım seni. Sabah kalktın yaptın pik gördün sonra öğlen yaptın silik çıktı diyorsun demi? Tam olarak neyi soruyorsun bebişim?
Hemen silinmesi hop diye yumurtladın demek değil. Şu an hala yumurtalığından çıkmaya çalşıyor bile olabilir. Hayli hayli yetişir akşamaEşim akşam gelsin de değerlendirelim istiyorum, geç kalmamisimdir inşallah dün degerlendiremedik en son pazar öğlen değerlendirmistik biraz üzüldüm hemen silinince
canım anestesiz cekildim ve korkarak panık bi şekilde girdim gercekten 5 dklık bi işlem işlem anında ilaç verilirken bi agrı oluyor ve sonrasında da bi yarım saat sanki regl olmuş gibi agrı hissediyorsun 1 saata hiç bişeyin kalmıyor bence gereksiz anestesi almaYa ben aralık ayında bir burun ameliyatı oldum genel anestezi altında. Kötü tecrübe anlatmak istemem ama anesteziden kaynaklı ciddi sorunlar yaşadım o gün bugündür korku kaldı içimde anesteziye karşı. Ama o 3 saatlik bir ameliyattı buna 5 dk diyorlar aynı tesiri yaratmaz mı ki… Daha önce çekilen oldu mu aranızda ya nasıl bir süreç
Ben biraz tutayım kendimi bı daha yapayım çok hızlı gelişti sanki herşeyAğrıların olduysa çatlamış olabilir canım Çok su içtiysen ve sık sık tuvalete gittiysen çıkmayabilir askında
Evet öyle. Ben hiç sıvı alımıma dikkat etmem mesela.Çok da su içen biriyim.Eskiden 2 gün pik kalırdı su an çok şaşırdım. Ne kadar su içersem içeyim pik olması gerekmez miydi pik öyle oluyordu diye hatırlıyorum
Belkide regl olduğunda attın oluşan kisti. Benimki de 3,5 cm ölçüsünde duruyor öyle. Büyümüyor boyutu çok şükür Şimdilik ameliyatı gerekli görmüyorlar. Bende kist varken bir gebelik yaşadım ama kaybettim İnşAllah tekrar nasip olurSenin kistin şu an be durumda canım. Benimki ameliyattan bir süre sonra tekrar etti. En son gittiğimde bir kist yok dedi ama bilmiyorum şu an nedir durum.